Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 49 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 91864
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
ΤΙΤΛΟΣ ΠΙΝΑΚΑ: «Μου αρέσει πολύ το στήθος σου»

Α. ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Φιλική δήλωση αγοραίας συνουσίας (copyright by jo145)

Ημερομηνία: 12 Δεκέμβρη 2012
Εμφάνιση κοπέλας: καστανοκόκκινα μαλλιά, κανονικό ύψος, συμπαθητικό πρόσωπο, απαλό δέρμα, πολύ ωραίο γλυκό στήθος με παιχνιδιάρικες ρόγες και ωραίος λαχταριστός πισινούλης! Είναι ολόιδια…το καυλιάρικο κορίτσι της διπλανής πόρτας.
Ο χώρος: λεπτομέρειες στο πεδίο Δ.
Ο/Η υπηρεσία: τυπική.
Προκαταρκτικά: Ναι.
Πίπα: Ναι.
Γλωσσόφιλα: ΔΞ/ΔΑ.
Ο χρόνος που διατέθηκε: αρκετός.
Δεκτικότητα της κοπέλας σε γλείψιμο και ρούφηγμα στα βυζιά: Περισσότερο δεκτική, δε γίνεται!!!
Η καθαριότητα και υγιεινή της κοπέλας: πάρα πάρα πολύ καλή.
Διάθεση ξεπέτας: Όχι.
Αρνήθηκε να ανέβει από πάνω: Όχι, δεν αρνήθηκε.
Χύσιμο στο σώμα: ΔΞ/ΔΑ.
69: Αν δεν με απατά η μνήμη μου, είναι στο πρόγραμμα της.
Κουλούρι: Όχι.
Κρουασάν: ΔΞ/ΔΑ.
Καραμπαλίκινγκ: Όχι…
Τατουάζ: έχει ένα στη μέση της…
Status: PSE.
Αν θα ξαναπήγαινα: Οπωσδήποτε!
Τιμή προγράμματος: 50Ε (το απλό).
Είμαι: Δοκιμαστής (απόλυτα υποκειμενικός).

Β. ΧΡΩΜΑΤΑ

Την Χριστίνα την είχα δει για πρώτη φορά σε αυτό το ίδρυμα πριν από τρεις περίπου βδομάδες, σε μια τσάρκα μου στην περιοχή.
Την ώρα που έφευγα, ήρθε και με καυλάντησε λίγο στην πόρτα και αυτό με έκανε να την βάλω στα προσεχώς μου.
Σήμερα βγήκε στο σαλόνι με το στήθος της ακάλυπτο και τις μελένιες ρόγες της να με κοιτούν προκλητικά!
Δεν το σκέφτηκα και πολύ, πριν πάρω την απόφαση μου.
Μπήκε στο δωμάτιο ακριβώς όπως εμφανίστηκε και στο σαλόνι: topless!
Κρατούσε στο χέρι της το σωληνάριο με το τζελ και όταν έσκυψε για να το αφήσει πάνω στο κομοδίνο, τούρλωσε παιχνιδιάρικα τον πισινούλη της και η μικροσκοπική λαχανί φουστίτσα που φορούσε, μου αποκάλυψε ότι δεν φορούσε κάτι άλλο εκτός από αυτή!!!!!
Με πλησίασε και ενώσαμε τα κορμιά μας όρθιοι μπροστά στον καθρέπτη. Ακολούθησαν απαλά και τρυφερά χάδια εκατέρωθεν.
Το στήθος της είναι πάρα πολύ κοντά στο ιδανικό μέγεθος και σχήμα για το προσωπικό μου γούστο.
Είναι απαλό και μόλις οι ρόγες της σκληρύνουν, γίνονται σα δυο ζουμερά καλοκαιρινά κεράσια!
Μου πρόσφερε τα στήθη της απλόχερα. Τα χάιδευα, τα φίλαγα και τα έγλυφα αχόρταγα!
………………………………………………………………………………………………………………………………………………
Στη συνέχεια το παιχνίδι έγινε πιο έντονο. Ανεβήκαμε στο κρεβάτι αλλά και εκεί εξακολούθησα να ασχολούμαι ασταμάτητα με το στήθος της.
Ο πισινούλης είχε κι αυτός την τιμητική του με άγρια χάδια και φιλιά.
………………………………………………………………………………………………………………………………………………
Μου έβαλε το προφυλακτικό με το στόμα της. Βαθύ και έντονο στοματικό, με 1-2 καλές (αλλά όχι εντυπωσιακές) προσπάθειες για deep throat. Χτύπαγε το πέος μου στη γλώσσα της και το ίδιο έκανε για δυο τρεις φορές και στα μάγουλα της.
Δυστυχώς δεν πέρασε το στόμα της από τα φρεσκοξυρισμένα @@ μου…
Έβαλε τζελ και ανέβηκε πάνω μου. Στην αρχή με το πρόσωπο προς εμένα και συνέχισε με reverse cowgirl.
Η αίσθηση του κόλπου της ήταν κανονική. Ούτε στενή, αλλά ούτε και ανοικτή.
Τελευταία στάση στα τέσσερα. Με αρκετά μπατσάκια στον πισινούλη της (τα οποία ζητάει επίμονα) και κάπου εκεί η συνεύρεση ολοκληρώθηκε. Αντέχει στο δυνατό και έντονο σφυροκόπημα.

Γ. ΠΙΝΕΛΙΕΣ

Είναι νέα σε ηλικία. Υπολογίζω πως θα πρέπει να είναι κάπου μεταξύ 20-23.
Μιλάει καλά τα Ελληνικά και είναι πολύ ευχάριστη στο δωμάτιο. Κάνει πλάκα, γελάει, συμμετέχει, δείχνει να το ευχαριστιέται. Της βάζω άριστα στον «επικοινωνιακό τομέα».
Ακόμη και οι φωνές της κατά τη διάρκεια του σεξ, παρόλο που ήταν αρκετά υπερβολικές, ήταν καυλιάρικες και μέσα στο κλίμα της συνεύρεσης όπως το είχε διαμορφώσει με την «τρέλα» της.
Παρόλα αυτά, στο σαλόνι είναι λιγάκι τυπική και δείχνει ελάχιστη από την τρέλα που κουβαλάει μαζί της στο δωμάτιο.
Είναι η δεύτερη φορά που το γράφω: δυστυχώς έχει τατουάζ στη μέση της…

Δ. ΚΟΡΝΙΖΑ

Το δωμάτιο είναι κανονικό σε έκταση. Ούτε πολύ μεγάλο, αλλά ούτε και μικρό. Έχει ντουζιέρα, αλλά δυστυχώς δεν έχει νιπτήρα.
Υπάρχει σφραγισμένη πετσέτα (μεσαίου μεγέθους), αλλά οι παντόφλες δεν είναι μιας χρήσης. Υπάρχουν πολλά χαρτομάντιλα, αλλά όχι αρωματικά μαντηλάκια.
Έχει ένα σιδερένιο καλόγερο για τα ρούχα και ένα μικρό τετράγωνο δερμάτινο σκαμπό.
Ο καθρέπτης είναι λιγάκι μικρός και επειδή βρίσκεται στον κάθετο άξονα του κρεβατιού, δε βοηθάει και πολύ στην θέαση της δράσης μέσα από αυτόν.
Ο φωτισμός είναι ελαφρώς χαμηλός και δεν υπάρχει κουμπί για να ρυθμιστεί ανάλογα με την προτίμηση του πελάτη.
Έβαλα δέκα στο parking γιατί το F16 πάει παντού, αλλά νομίζω πως όσοι έχουν αυτοκίνητο ίσως να δυσκολευτούν λιγάκι (αρκετά περισσότερο την μέρα).

Υ.Γ. Γενικό συμπέρασμα: αν καταφέρει να κάνει πιο πορνοσταρικό το στοματικό της, νομίζω πως θα κάνει πολύ καλή καριέρα στον τομέα του PSE Status των στουντιοκόριτσων αυτής της πόλης.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 11, 2012
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Μάθιου
Μέλος
23
Πόντοι:
26
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Δεκεμβρίου, 2012
Ξεροχυνω με ρομαντικο Σμηναρχο..
C
COBRA1986
13 Δεκεμβρίου, 2012
Φιλική δήλωση χαχαχα , που την θυμηθηκες ρε Μεγάλο χαμόγελο

Βλεπω εχεις εξεληχθει σε μεγα πεζο-πορνο ζωγραφο . Μπραβο Χαμόγελο
Ευχομαι βρισκεις παντα ωραια μοντελα για τους πινακες σου και να σου μεινουν για καιρο στην γκαλερι των αναμνησεων ...
14 Δεκεμβρίου, 2012
ωραια κριτικη σμηναρχε
14 Δεκεμβρίου, 2012
@ BmwPower

Κι εγώ με την Bmw κριτική "Δυνατή στουντιοκατάθεση", για την Αλίνα!

@ jo145

Μπρο, ο όρος "φιλική δήλωση αγοραίας συνουσίας" όπως επίσης και οι ερωτήσεις που ακολοθούν στο πεδίο Α, είναι δική σου έμπνευση και σ' ευχαριστώ πολύ που μου τις δάνεισες! (έχω προσθέσει μόνο την ερώτηση για το τατουάζ, που είναι και το προσωπικό μου κόλλημα χαχαχα).

Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου και το ίδιο ακριβώς εύχομαι ολόψυχα και για σένα!!!!!!!

@ bk1981

Σ' ευχαριστώ πολύ συναγωνιστή, να 'σαι καλά!
15 Δεκεμβρίου, 2012
Δε λέω, όμορφη κοπέλα η Χριστίνα, ωραίο στήθος αλλά οι "φωνητικές" της επιδόσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα όπως τις ακούγαμε με τον Cheyenne, τι Σάββατο από το σαλόνι την καθιστούν ελαφρώς εως πολύ προσποιητή κ επαγγελματία. Χαίρομαι πάντως που πέρασες καλα

Κατσικογάμης
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5