Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824446
Γενική βαθμολογία
 
8.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Εδώ και κάποιες μέρες μου είχε καρφωθεί στο μυαλό μια όχι και τόσο ακραία φαντασίωση. Να κάνω μαζί με την Αλεξάνδρα ένα «ερωτικό» ντους. Μια φαντασίωση που δεν αρνήθηκε να μου πραγματοποιήσει όταν της στο ζήτησα στο σαλόνι, και έτσι πληρώνοντας το παράβολο των 60 ευρώ για πρόγραμμα με 69, ανέβηκα στο γνωστό μου από παλιά δωμάτιο Νο 4.

Έβγαλα μόνο τις μπότες και τις κάλτσες μου και έκατσα αναπαυτικά στην μεγάλη μαύρη δερμάτινη πολυθρόνα, να την περιμένω. Ήρθε μετά από λίγο χαμογελαστή., φορώντας ένα μαύρο μπικίνι. Μου ξεκούμπωσε σιγά σιγά τα κουμπιά από το πουκάμισο μου, έλυσε την ζώνη μου, κατέβασε το φερμουάρ για να πέσει το παντελόνι μου στο πάτωμα. Έβγαλε το μπικίνι της, και εγώ το εσώρουχο μου και μπήκαμε στην ντουζιέρα.

Το ζεστό νερό ξεκίνησε να τρέχει πάνω στα κορμιά μας και τα πρώτα χάδια με το αφροντούς ξεκίνησαν, ενώ ταυτόχρονα ξεκίνησαν και τα πρώτα χαδάκια και πεταχτά φιλιά. (όχι γλωσσόφιλα) Ήρθε η ώρα να της «τρίψω την πλάτη». Το ένα μου χέρι είχε επικεντρωθεί στο πλούσιο φυσικό της στήθος, ενώ το άλλο χάιδευε το βρεγμένο «γατάκι της». Την φιλούσα στον λαιμό και τα αυτιά και αυτή με το δεξί της χέρι μου χάιδευε το κεφάλι. Γονάτισε και ένα φανταστικό καραμέλωμα στα @@κια ξεκίνησε, αλλά όμως μέχρι εκεί, μιας και το ελεύθερο στοματικό η Αλεξάνδρα το αποφεύγει «δια ροπάλου». Ήδη όμως η στύση μου ήταν στο ζενίθ, και μετά από ένα πολύ πρόχειρο σκούπισμα μεταφερθήκαμε στο κρεβάτι.

Αγκαλιές, χάδια πεταχτά φιλιά και από τις δυο πλευρές, έντονο και μακράς διαρκείς στο στήθος της, για να χαμηλώσω και αν επικεντρωθώ στο πεντακάθαρο «νινάκι της». Έντονοι αναστεναγμοί και βογκητά από πλευράς της, πίεση στο κεφάλι μου με τα χέρια της, για να με σταματήσει μετά από κάποια λεπτά για να πάρει μια ανάσα, όπως χαρακτηριστικά είπε.
Με χαδάκια και άλλου είδους περιπτύξεις πέρασαν κάποια λεπτά, για να μου ζητήσει να την ξαναπεριποιηθώ. Έτσι ένας δεύτερος γύρος στοματικού από μεριάς μου ξεκίνησε με την ιδία και μεγαλύτερη ανταπόκριση από πλευράς της. Ήρθε η ώρα για να «δουλέψει» και αυτή. Με φιλούσε στον λαιμό και τα αυτιά μου, στο στήθος και της θηλές μου και πάλι νέο καραμέλωμα.

Εάν δεν κάνει κάποιος ισπανικό με την Αλεξάνδρα, είναι σαν να έχει πάει στο Παρίσι και να μην είδε τον πύργο του Άιφελ. Δεν μου το αρνήθηκε και ακόμα κάποια απολαυστικά λεπτά προστέθηκαν στην ήδη πλούσια συνεδρία μας. Πέρασμα προφυλακτικού για το κυρίως στοματικό. Βαθύ, με άριστη τεχνική, χτυπήματα στο πρόσωπο της, πολύ καλή χρήση της γλώσσας. Ανέβηκε από πάνω μου για το ξεκίνημα του sex. Μοναδική η αίσθηση του παλλόμενου στήθους της στο σώμα μου. Μια στάση η οποία έμελε να είναι και η μόνη αφού και τα πλούσια προκαταρκτικά και το μακράς διαρκείας στοματικό της, δεν μου άφησαν πολλές αντοχές.

Κούρνιασε στην αγκαλιά, μου και μιλήσαμε αρκετά, μέχρι που το χτύπημα του κουδουνιού την ανάγκασε να φύγει. Σηκώθηκα σιγά για και πριν ντυθώ έκανα ένα ακόμα ντους, αυτή την φορά πολύ πιο χαλαρωτικό………

Αυτά για την εμπειρία μου με την Αλεξάνδρα , χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 10, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Δεκεμβρίου, 2012
Θετικη ψηφο απο μενα,για τη φαντασια και το σκηνικο που δημιουργησες.Φανηκε οτι δουλεψες πολυ το ματς απο πλευρας τακτικης,σ αντιθεση με τον ζαρντιμ την κυριακη
12 Δεκεμβρίου, 2012
Εμένα πάλι μου έχει καρφωθεί στο μυαλό μια άλλη επίσης όχι ακραία φαντασίωση να δοκιμάσω την Αλεξάνδρα σε duo με την Κέλλυ, η βυζάρα της Αλεξάνδρας όντως δεν παίζεται με την Κέλλυ δεν έχω ιδίαν απόψη απλά την φαντάζομαι, ωραίος che Κουλ
12 Δεκεμβρίου, 2012
Το κουδουνάκι είναι το ξενέρωμα. Κατα τα άλλα ακούγεται πολύ ωραία φάση στο ντουζ. Πάντα τέτοια φίλε μου
12 Δεκεμβρίου, 2012
Κριτική Cheyenne απλά καί ωραία Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο !!!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4