Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 83 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Επίσκεψη στο κατάστημα κατά τις 17:30. Η ευγενέστατη υποδοχή ενημερώνει ότι δουλεύει η Ντάρια και στην συνέχεια τα προγράμματα, που είναι τα γνωστά από 50 € το απλό, τα άλλα δεν τα άκουσα αφού σχεδόν πάντα πλέον με απλό μπαίνω.

Εμφανίζεται η Ντάρια, Ρουμάνα 27 χρόνων, Σώμα πολύ καλό και γυμνασμένο, πρόσωπο έκφυλο, μαύρο μαλλί μέχρι του ώμους,μικρό αλλά στητό και συμμετρικό βυζάκι, πολύ σέξυ και θηλυκή γυναίκα, οι φωτογραφίες την αντιπροσωπεύουν 100%. Από το σαλόνι κατάλαβα ότι δεν είναι των ξεχωριστών υπηρεσιών, ένα έμπειρο μάτι τα πιάνει αυτά, δεν λέω ότι είμαι και έμπειρος αλλά πλέον έχω δει πολλά. Σαν γυναίκα όμως μου άρεσε πάρα μα πάρα πολύ και αφού καύλωσα από το σαλόνι, περνάω μέσα. Επίσης φαινόταν ότι είναι παλιά καραβάνα και επαγγελματίας πράγμα που με ενδιαφέρει ώστε να έχει η συνεύρεση τουλάχιστον από ένα επίπεδο και πάνω άσχετα με την γενική αξιολόγηση.

Το δωμάτιο όπως και το μαγαζί, ευρύχωρο και πεντακάθαρο. Ντουζιέρα, αφρόλουτρο, πετσέτα και παντόφλες σφραγισμένες, flat tv με πρόγραμμα, χαρτί νιπτήρας όλα κομπλέ. Μοναδικό μελανό σημείο ότι στην ντουζιέρα έλειπε το τηλέφωνο, χρησιμοποιείς δηλαδή κατευθείαν τον σωλήνα σαν λάστιχο. Παιδιά φτιαχτέ το, μιλάμε για 5 €.

Έρχεται το μωρό, το οποίο δεν δίνει ούτε ένα χαμόγελο, ούτε καν λέει καλησπέρα, σε δική μου ερώτηση "τι κάνεις;" λέει κάτι μέσα από τα δόντια της και μου κάνει νόημα να κατέβω λίγο πιο κάτω στο κρεβάτι. Βασικά (και αυτό κράτησε μέχρι και το τέλος της συνεύρεσης δεν κατάλαβα αν ξέρει Ελληνικά ή Αγγλικά, οπότε τις αλλαγές στάσεων (που ήταν και οι μόνες μας κουβέντες) τις έλεγα και στις δύο γλώσσες. Κορυφή το σκηνικό, Bilingual γαμήσι πρώτη φορά έκαναΣπασίκλας

Ξεκινάει λοιπόν και κατευθείαν μου βαράει μια μαλακία τόσο δυνατή σαν αυτές που βάραγα όταν ήμουνα 16, βάζοντας το σώμα της έτσι που έφτανα μόνο το κεφάλι της και με δυσκολία τα βυζιά της. Πολύ γρήγορα μου φοράει προφυλακτικό σε στύση 50%. Οπότε αφού δεν φτάνω και τίποτα άλλο της χαϊδεύω τα μαλλιά και της δίνω εκεί ένα φιλί (όλα πολύ απαλά). Τινάζεται επάνω και μου λέει "όχι φιλιά ή όχι μαλλιά" δεν είμαι σίγουρος τι από τα δύο, πάντως υπήρχε μια λογική του μην αγγίζεται και το βλέμμα ήταν δολοφονικό.

Τώρα θες ότι ήμουν ξεκούραστος, θές ότι είχα 3-4 μέρες μνα το κάνω, θες επειδή είμαι cool τύπος και δεν χαλάω ποτέ την διάθεση μου για τους άλλους, θες ότι μου άρεσε απίστευτα σαν γυναίκα, με αυτή της την αντίδραση αντί να μου πέσει μου έγινε πέτρα. Αφού ούτε ο ίδιος δεν το πίστευα. Οπότε λέω αφού δεν έχει προκαταρκτικά έλα να σε σκίσω. Ξεκινάμε ιεραποστολικό, ε και όσο δεν το είχε στα πριν το δίνει τώρα. Το ζει, είναι αληθοφανής, κραυγές δυνατές χωρίς υπερβολές ενώ τα χέρια συμμετέχουν πολύ είτε σφίγγοντας με είτε χαϊδεύοντας με παντού. Γυρνάμε στα τέσσερα όπου σφυροκοπώ ανελέητα, είναι πολύ ανθεκτική ενώ έχει βάλει ελάχιστη κρέμα και έχω πολύ καλή αίσθηση. Ξανά ιεραποστολικό, αυτή την φορά σηκώνει ψηλά τα πόδια, βλέπω και τις γόβες της που δεν τις είχε βγάλει και χύνω μέσα της με μανία μπορώ να πω. Στο σεξ δεν δυσανασχέτησε καθόλου και περίμενε υπομονετικά να βγω.

Αμέσως μετά με μία αστραπιαία κίνηση βγαίνει από το δωμάτιο σε χρόνο dt, ίσα που πρόλαβα να ρωτήσω εθνικότητα και ηλικία.

Εξαιρετική για μπουρδέλο έως 25 € θα γινόταν χαμός, αλλά για studio και 50άρικο είναι λίγη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 06, 2012
Όνομα κοπέλας
Ντάρια
lsh
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
75
Likes:
81
Πόντοι:
306
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Δεκεμβρίου, 2012
Απαράδεκτη! Θυμός
07 Δεκεμβρίου, 2012
Πολύ καλή κριτική φίλε. Όντως η γκόμενα φαίνεται από το σαλόνι ότι την έχει δει βεντέτα.
P
px75
07 Δεκεμβρίου, 2012
Μακριάαααααα, ούτε να την φτύσεις.
09 Δεκεμβρίου, 2012
καλησπερα σε ολους κριμα παντως που ειναι απαραδεκτη και φερεται τοσο χαλια την εχω δει την τυπισα σα γκομενα μετραει και σκεφτομουν να περασω μαζι της αλλα μετα και απο αυτη την κριτικη αποκλειεται δια παντως και επειτα λενε οτι δεν εχουν δουλεια στο διαολο να πανε που θελουν και 50
11 Μαρτίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Κορμάρα από τις ολίγες που κυκλοφορούν, αλλά η γκόμενα είναι βλήμα πολλών μεγατόνων!!!
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5