Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 27 10
Sex Studio 56532
Γενική βαθμολογία
 
4.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Σκεφτομουνα τοσες μερες να γραψω μια κριτικη αλλα ελεγα μηπως τα εβλεπα λαθος τα γεγονοτα που λαβανε χωρα στον οικο ανοχης εφεσου 11. Δεν ειμαι ο μονος γιατι διαβαζοντας κριτικες ειδα καλα πραγματα γραμενα μα και λυπηρα. Ειναι εδω και 10 ημερες που πηγα στο μαγαζι αυτο γιατι εμαθα απο συναγωνιστη οτι τα πρωινα μεταξυ 12 με 4 βρισκετε εκει η Μπαρμπι , μια ((( κοπελα ))) που τις εχουνε κοψη το ((( πουλακι))).
Αυτο και μονο εμενα με τρελενη , εχω ακουση βεβαια οτι και στο συγκεκριμενο μαγαζι γινεται η παρελαση απο τετοιου ειδους (((κοριτσια))) και βρεθηκα και εγω εκει.
Οταν εφτασα και μπηκα μεσα κατι με χαλασε αλλα δεν ξερω τι , ισως η μουνταδα και η μυρωδια του χωρου κατι σαν υγρασια με τσιγαριλα μαζι.
Δε βαριεσαι λεω θα ανταμειφθω με την σκεψη που εκανα για την κοπελα πριν ερθω.
Πραγματι υπηρχε αυτη η κοπελα μου συστηθηκε ως Λιζα , ωραιο κορμι το ματι μου πηγε κατευθειαν στην κατω περιοχη ψαχνοντας να βρη φουσκωμα στο στριγκακι , δεν υπηρχε και αυτο με αναψε πιο πολυ δεν εβλεπα την ωρα να την παρω στο δωματιο.
Την σκεψη μου διεκοψε η φωνη της ξανθιας χοντρης κυριας που ειπε ....
Η κοπελα τα κανη ολα με 40 ευρω , εγω αλλα ειχα ακουση τις λεω μου ηπαννε οτι με 20 ευρω μπορω να περασω . Τι λετε κυριε εδω ειναι στουντιο δεκα και εικοσι ευρω περνουνε στο μεταξουργειο και στη φυλης. Πρωτη σφαλιαρα το μαγαζι αυτο δεν σου μοιαζη για στουντιο περισοτερο μου κανη για αποθηκη . Μου θυμισε ενα μαγαζι που παω στη Λιοσιων 91.
Με τα πολα περασα στο δωματιο δινοντας 25 ευρω δεν ειχα αλλα πανω μου.
Δωματιο με μουντο φωτισμο και μυρωδια σαν αυτη που ενιωσα οταν μπηκα.
Ηρθε η κοπελα και χωρις πολες συζητησεις ξεκιναη ενα χαλαρο τσιμπουκι , το χερι μου πηγε κατευθειαν στο ((((μουνακι )))) ενα μουνακι τεχνητο , βγαζοντας το χερι μου απο κει και βαζοντας το στο στομα μου για να σαλιωσω το δακτυλο μια μυρωδια με χαλασε , κοριτσι μου δεν πλυθηκες ρωταω , πως δεν πλυθηκα πριν δεκα λεπτα εκανα μπανιο, με αυτα και αυτα ξενερωσα και της λεω σταματα θελω να φυγω. Ντυνομαι και βγαινω απο το δωματιο και ζηταω τα λεφτα μου πισω .Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
Δεν περιγραφω τι εγινε, κανενας σεβασμος για τον πελατη , οι φωνες απο τις δυο κυριες φτασανε μεχρι την ομονοια.
Τα μαζεψα και εφυγα ητανε τοσο επιθετικες που φοβηθηκα.
Παει το 25 αρι το φαγανε σε χρονο ρεκορ .
Επρεπε να ειχα και καποιον αλλον μαζι μου για να κανω μεγαλη φασαρια .
Μια πολυ κακη εμπειρια .Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 12, 2023
Όνομα κοπέλας
Λίζα
a-aprilios
Μέλος
Εγγραφή:
14 Απρ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
377
Πόντοι:
21
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Δεκεμβρίου, 2012
Φιλαράκο,κακώς έφυγες...Ας φώναζαν όσο ήθελαν...Σε τελική ανάλυση,αν η "κοπέλα" ήταν βρωμιάρης μανιταρούχος μπετατζής,δεν φταίς εσύ...Τους έδωσες ένα 25άρι,το οποίο είναι υπερβολικό για το εν λόγω ίδρυμα,ένεκα της έλλειψης ακόμα και των βασικών αισθητικών παρεμβολών,π.χ. έναν σωστό νιπτήρα,όπως και πολλών στάνταρντ υγιεινής...Μπορεί εκείνοι να το αποκαλούν στούντιο.Όσοι έχουν πάει σε κάποια στούντιο,αλλά και στο προαναφερθέν τραβελομάγαζο,θα γελάνε με το μυαλό και τις απόψεις αυτών που το έχουν,γιατί το τι δηλώνεις,με το τι όντως είσαι απέχει πολύ.Θα έπρεπε να απειλήσεις με αστυνομίες κτλ κτλ κτλ και θα δείς για πότε θα σου έδιναν τα λεφτά πίσω,καθώς έστω για εκείνη την βάρδια θα το έκλειναν το μπουρδελάκι και θα έχαναν πολλά περισσότερα.Όσο για τους νταβάδες,φοβούνται πάρα πολύ,καθώς η μαστροπεία τιμωρείται αυστηρά και τα λεφτά που ζήταγες ήταν πολύ λίγα για να βάλει το κεφάλι του στον τορβά...
03 Δεκεμβρίου, 2012
Εβαλες το χερι σου στο ΄μουνι΄της και μετα στο στομα σου? Τοσο μαλακας εισαι?
03 Δεκεμβρίου, 2012
φιλε μου δεν ειμαι υπερ ουτε τησ αστυνομιασ , ουτε των φασαριων ... στην προκειμενη περιπτωση ομωσ κακωσ δεν το τραβηξεσ .... 25 ευρω για να στα τρωνε κατι τελειωμενεσ χωρισ να σεβονται ουτε αν τα δουλεψεσ ουτε αν κουραστηκεσ να τα βρεισ παει παρα πολυ .... καταλαβαινω οτι ησουν μονοσ και δεν ηθελεσ να το τραβηξεισ ... ομωσ εγω δεν θα εκανα πισω με τιποτα , κατευθειαν μυνηση και στο αυτοφωρο , την εν λογο βρωμιαρα και την τσατσογρια , θα εκανα μυνηση και στον αστυνομικο αν δεν επραττε τα απετουμενα, και αν δεν ελενχαν ολα τα απετουμενα δικαιολογητικα του οικου... κακωσ πασ σε τετοια βρωμομαγαζα ,ελεηνα και τρισαθλια ... θα κολησεισ και τιποτα και θα τρεχεισ .... βρεσ καμια ανεξαρτητη που να ξερεισ οτι εχει και χαρτια ... καλυτερα να δωσεισ ενα 40αρι και να εχεισ παραπανω ωρα και περιποιηση παρα να τσακωνεσε με τισ ελεηνεσ και να στα τρωνε και στο τελοσ .... δεν πειραζει την επομενη μεγαλε να εισαι πιο προσεκτικοσ , ευχαριστουμε για την ενημερωση ... σουπεσ ολοι εχουμε φαει ... αφου δεν εκανεσ κατι εκεινη την ωρα ξεπερασε το και μακρια απο εκει .... keep walking
03 Δεκεμβρίου, 2012
φίλος δεν επρεπε να να βάλεις το χερι στο μουνί και να το βάλεις στο στόμα σου!μεγα λάθος,συγνωμη δεν σιχαθηκες?να ηταν μουνί πραγματική γυναίκα ναι!γενικά ολα εκει ηταν ενα σιχαμα! ΘυμόςΛύπη
K
kalokardos01
04 Δεκεμβρίου, 2012
Δαχτύλωσες το ταριχευμένο μουνί του τραβελιού και μετά έγλειψες το δάχτυλο σου... Και ήταν και άπλυτο;
Ένιωσα ένα ανακάτεμα αδερφέ...
04 Δεκεμβρίου, 2012
Συναγωνιστες ητανε ασχημο παλτο, τι αστυνομια να εφερνα και τη φασαρια να εκανα τα κυκλωματα αυτα ειναι πολυ επικυνδηνα δεν ειναι για μενα.
04 Δεκεμβρίου, 2012
Αγνωστε φίλε, έπρεπε να επιμείνεις για να πάρεις πίσω το παράβολο των 25 €, και να είσαι σίγουρος ότι θα το έπαιρνες.
04 Δεκεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

επρεπε να ήμουν εγω εκεί,να δείς πανηγύρια!θα έπερνα τα λεφτά ΄πίσω και ξυλο θα ετρωγε ο τράβελος,και η τσατσογρια!μην φοβάστε παιδιά!το σκατομαγαζο θα το εσπαγα!ΘυμόςΘυμός
K
kalokardos01
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8