Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 243 10
Αριστοτέλους 6
Hot
Sex Studio
349597
Γενική βαθμολογία
8.7
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
επιστροφή στα εν Ελλάδι στούντιο και επίσκεψη σε ένα από τα παλαιότερα και από τα αγαπημένα μου
την κοπέλα την είχα επισκεφτεί και κατά το παρελθόν λίγα λόγια για εκείνη
μελαχρινή με μακρύ μαλλί ψιλή ( αρκετά ψιλή για τα δικά μου γούστα) λευκό δέρμα πολλή ωραίο σώμα με σωστές καμπύλες και σιλικονάτα όχι πολλή μεγάλα σε σωστό μέγεθος για να ταιριάζει με το υπόλοιπο σώμα και μια ρόγα που βγάζει μάτι
μετά από ένα γρήγορο ντουζάκη στην άβολη λόγο μεγέθους ντουζιέρα αλλα από το τίποτα καλή και αυτή και πριν προλάβω να σκουπιστώ καλά καλά έρχεται η κοπελάρα εντελώς γυμνή μονο με τις γόβες της μιας και έκανε και αυτή ντουζάκη άλλο που δεν ήθελα και εγώ φτιάχτηκα με την μια
σύντομη κουβεντούλα μιας και με θυμήθηκε για 2-3 πραγματάκια που έχουν αλλάξει από την τελευταία φορα που την είχα επισκεφτεί
και ξεκίνημα με απίστευτο χαμουρεμα με γλοσοφιλλα και γλειψίματα παντού και από τους δυο
για κανένα 10 λεπτό
συνεχεια με ισπανική που την κατέχει και έχει και τα προσόντα για να την κάνει
και μετά μια πίπα για σεμινάρια
ενώ κατά την διάρκεια μου γυρνάει για 69 χωρίς να αντιδρά στης άγριες δαχτιλοσκοπισης μου
και επειδή την είχα καταβρεί δεν την σταμάτησα συνεχίσαμε για κάνα τέταρτο έτσι μέχρι το τέλος που δεν με χάλασε καθόλου ενώ εκείνη με ρώτησε δυο φορες αν θέλω να σταματήσει με δικια μου παρότρυνση της έλεγα να συνέχιση ακόμα πιο έντονα
μετά το τελείωμα μου έκανε ένα χαλαρωτικό μασαζάκι και τα είπαμε λίγο μιας και είχε ησυχία
γενικός η κοπέλα είναι πολλή καλή στο social time
και είναι ιδανική για gfe κατάστασης
την κοπέλα την είχα επισκεφτεί και κατά το παρελθόν λίγα λόγια για εκείνη
μελαχρινή με μακρύ μαλλί ψιλή ( αρκετά ψιλή για τα δικά μου γούστα) λευκό δέρμα πολλή ωραίο σώμα με σωστές καμπύλες και σιλικονάτα όχι πολλή μεγάλα σε σωστό μέγεθος για να ταιριάζει με το υπόλοιπο σώμα και μια ρόγα που βγάζει μάτι
μετά από ένα γρήγορο ντουζάκη στην άβολη λόγο μεγέθους ντουζιέρα αλλα από το τίποτα καλή και αυτή και πριν προλάβω να σκουπιστώ καλά καλά έρχεται η κοπελάρα εντελώς γυμνή μονο με τις γόβες της μιας και έκανε και αυτή ντουζάκη άλλο που δεν ήθελα και εγώ φτιάχτηκα με την μια
σύντομη κουβεντούλα μιας και με θυμήθηκε για 2-3 πραγματάκια που έχουν αλλάξει από την τελευταία φορα που την είχα επισκεφτεί
και ξεκίνημα με απίστευτο χαμουρεμα με γλοσοφιλλα και γλειψίματα παντού και από τους δυο
για κανένα 10 λεπτό
συνεχεια με ισπανική που την κατέχει και έχει και τα προσόντα για να την κάνει
και μετά μια πίπα για σεμινάρια
ενώ κατά την διάρκεια μου γυρνάει για 69 χωρίς να αντιδρά στης άγριες δαχτιλοσκοπισης μου
και επειδή την είχα καταβρεί δεν την σταμάτησα συνεχίσαμε για κάνα τέταρτο έτσι μέχρι το τέλος που δεν με χάλασε καθόλου ενώ εκείνη με ρώτησε δυο φορες αν θέλω να σταματήσει με δικια μου παρότρυνση της έλεγα να συνέχιση ακόμα πιο έντονα
μετά το τελείωμα μου έκανε ένα χαλαρωτικό μασαζάκι και τα είπαμε λίγο μιας και είχε ησυχία
γενικός η κοπέλα είναι πολλή καλή στο social time
και είναι ιδανική για gfe κατάστασης
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 01, 2012
Όνομα κοπέλας
Λία
Υπηρεσίες
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Αυγούστου, 2017
Όντως η Λία την κατέχει τη πίπα.Γλύψιμο στα @@ και υγρή πίπα με κοιτάγματα.Στο δάκτυλο δεν είπε όχι και είχε σωστή στάση σώματος στο 69.Γενικά την ιδρώνει την φανέλα.Αν και είμαι φαν της Μιχαέλας, θα έχω τη Λία για εναλλακτική αν και δεν μου αρέσουν τα fake στήθη
M
morpheus13
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1