Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 204 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 455755
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
To από την γειτονιά έχει να κάνει αφενός μεν με το ότι συμπτωματικά είμαστε από την ίδια περιοχή των Αθηνών και αφετέρου γιατί το πρώτο σου σου βγάζει αυτή η κοπέλα είναι την φίλη από το σχολείο που παίζατε μικροίΧαμόγελο. Παλιά καραβάνα, γνήσια Ελληνίδα, γύρω στα 26, πάνω από 1,75 αλλά κάτω από 1,80 η Αφροδίτη έχει κλασικό μεσογειακό σώμα που σημαίνει με παραπάνω κιλά σε καμιά όπως περίπτωση με χαλάρωση. Δεν απευθύνεται σε λάτρεις μικρόσωμων γυναικών αλλά σε όσους γουστάρουν νταρντάνες και σε ότι αφορά τον σωματότυπο και σε ότι αφορά το πληθωρικό της στυλ.

Σαλονάρει με αυτοπεποίθηση αργά και σε κοντινή απόσταση και παρουσιάζεται με τρόπο που κάνει σαφή την καταγωγή της. Μαζί της ήταν η Αντριάννα ωραία κοπέλα αλλά δεν έδωσα βάση γιατί είχα πάει συγκεκριμένα για την Αφροδίτη. Η ευγενέστατη υπηρεσία παρουσιάζει τα προγράμματα, επιλέγω απλό και μπαίνω στο δωμάτιο. Το μαγαζί έχει αλλάξει ιδιοκτησία αλλά οι χώροι είναι ίδιοι. Κοπιάρω από άλλη κριτική μου για το ίδιο δωμάτιο:Ντουζ, ζεστό νερό, πετσέτα σφραγισμένη, χαρτί από μηχάνημα που δεν το αγγίζεις, σαπούνι για τα χέρια, νιπτήρα, καρέκλες,τραπεζάκι, κλιματισμό και LCD TV με εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Η Αφροδίτη έρχεται με εξαιρετική διάθεση και με θυμάται ενώ η τελευταία μας συζήτηση έγινε 3 χρόνια πριν (!). Ανεβαίνει στο κρεβάτι χωρίς να βγάλει τα ψηλοτάκουνα πέδιλα της κάτι που το βρίσκω πολύ καυλωτικό και πλέον λίγες κοπέλες το κάνουν. Ξεκινάμε προκαταρκτικά, δέχεται τα χάδια, είναι πολύ ενεργητική και παίρνει πρωτοβουλίες χωρίς όμως να αρνείται τίποτα. Το πέρασμα του προφυλακτικού επαγγελματικό και η πίπα της υγρή και βαθιά, πολύ γρήγορη σε ταχύτητα όμως αν και θεωρώ ότι αν της έλεγα να την κάνει λίγο πιο αργά δεν θα έφερνε αντίρρηση. Ξεκινάμε με αυτήν από κάτω, οι κραυγές της δυνατές αλλά αληθοφανεις, το ίδιο και στα τέσσερα όπου με προτρέπει να συνεχίσω καθώς της αρέσει. Ξανά με εκείνη από κάτω και ενώ είμαι έτοιμος να τελειώσω κόβω τον ρυθμό για να την απολαύσω λίγο ακόμη, μοιραίο λάθος ως γνωστόν αφού όποτε το κάνω θα έχω αμέσως μια απώλεια σκληρότητας συν την κούραση αφού ήμουν κατευθείαν από ταξίδι η στύση μου δνε ήταν πλέον στο 100%. Οπότε την προτρέπω να τελειώσω με αυτήν από πάνω για να χαλαρώσω.Με μεγάλη χαρά και χωρίς να δυσανασχετήσει με δική της πρωτοβουλία μου αλλάζει προφυλακτικό και επιδίδεται σε ένα δυνατό στοματικό όπου με επανέφερε με άνεση στην πρότερη κατάσταση. Ανεβαίνει απο πάνω και μετά απο λίγο τελειώνω αρκετά δυνατά θα έλεγα.

Έκατσε αρκετή ώρα και τα είπαμε για διάφορα (μεταξύ τω οποίων και σοβαρά) θέματα.

Μια τίμια και ξεκάθαρη πρόταση που σέβεται τα χρήματα σας.

Υ.Γ.: Αν και δεν με αφορά προσωπικά η συγκεκριμένη κοπέλα εξειδικεύεται στο αυταρχικό στο οποίο όμως μου είπε έχει εντρυφήσει και εκτός Ελλάδος κ.λπ. και κάτι μου λέει ότι πρέπει να είναι το μεγάλο της ατού.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 28, 2012
Όνομα κοπέλας
Αφροδίτη
lsh
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
75
Likes:
81
Πόντοι:
306
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού