Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824241
Γενική βαθμολογία
 
9.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Κάποια πράγματα συνήθως πρέπει να βρεθείς στην κατάλληλη διάθεση για να τα κάνεις.. και φυσικά να βρεις και το κατάλληλο άτομο που να σε εμπνέει για να το καταφέρεις αυτό.

Πρωκτικό πρόγραμμα έχω κάνει λίγες φορές στην μπουρδελο-καριέρα μου.
Με τη Δέσποινα έχω ξαναπάει, σε διάφορα προγράμματα, και κάθε φορά μου φαίνεται διαφορετική και καλύτερη.

Αρχικά μου έκανε ένα φοβερό μασάζ που με χαλάρωσε πραγματικά! Εγώ μπρούμυτα και αυτή από πάνω με έκανε ζυμάρι.. ξεκουράστηκα απόλυτα. Από τον αυχένα μέχρι τις πατούσες μου…

Μετά άρχισε με μικρά φιλάκια στην πλάτη..ώσπου γύρισα και ένιωσα τα μικρά της στήθη στο πρόσωπο μου. Ρούφηξα αμέσως τις ρώγες της, ενώ αυτή με κοιτούσε μες στην καύλα. Μετά πλακωθήκαμε στα φιλιά… τα φιλιά έφεραν τις αγκαλιές… μετά οι αγκαλιές τα έντονα χάδια… και μετά πάλι φιλιά παθιασμένα που τα θυμάμαι και καυλώνω πάλι.
Ένιωσα το χέρι της να μου χουφτώνει τον πούτσο μου που ξυπνούσε. Κατέβηκε αργά φιλώντας με στο στήθος, δαγκώνοντας τις θηλές μου και τελικά χώνοντας το κεφάλι της ανάμεσα στα πόδια…άρχισε να μου γλείφει τ’ αρχίδια.

Αστραπιαία άνοιξε προφυλακτικό και μου το πέρασε με το στόμα της… αρχίζοντας μια θεϊκή πίπα. Ήταν πλάγια στα τέσσερα και εγώ ανάσκελα. Έτσι θαύμαζα το κορμί της δίπλα μου..και περνώντας το χέρι από κάτω χάιδευα το μουνάκι της. Έβλεπα το κεφάλι της να ανεβοκατεβαίνει όσο με ρουφούσε. Την τράβηξα πάνω μου και βρεθήκαμε σε ένα καυτό 69. Ρούφηξα το μουνάκι της που μύριζε υπέροχα. Πρώτα τα μικρά χείλη της και ύστερα με έντονα κεντρίσματα της γλώσσας μου μέσα στον κόλπο της. Αυτή συνέχιζε να με ρουφάει ατελείωτα… πότε τον έβγαζε και τον χτυπούσε πάνω στα βυζάκια της.. πότε άφηνε μικρά βογγητά.

Απότομα, όταν είχα φτάσει πια στο απόγειο της στύσης μου, γύρισε ανάσκελα αυτή και εγώ από πάνω … μπήκα κατευθείαν μέσα της. Άρχισα να μπαινοβγαίνω γρήγορα ενώ την κοιτούσα κατάματα να βογκάει και φιληθήκαμε… επιτάχυνα όλο και περισσότερο και προσπάθησα να μείνω συγκεντρωμένος για να μη χύσω…

Όταν βγήκα, εκείνη γύρισε το δεξί της πόδι πλάγια, χαμογελώντας μου. Πήρε λίγη κρέμα από το κομοδίνο και άρπαξε τον πούτσο μου. Τον ακούμπησε πάνω στην κωλοτρυπίδα της και μου είπε απαλά να σπρώξω… Μπήκα μέσα στο κώλο της κοιτώντας την κατάματα… τη στιγμή που είδα ένα μικρό μορφασμό στο πρόσωπο της… μέσα στην καύλα..εισχωρώντας όλος μέσα.
Μπαινόβγαινα σιγά στην αρχή… και με ενθάρρυνε πιο γρήγορα.. Μετά ξαναβγήκα και ξαναμπήκα … Ανασηκώθηκα και άνοιξα τα κωλομέρια της να δω… Είδα το σφιγκτήρα του πρωκτού της να αγκαλιάζει καυτά τον κορμό του πούτσου μου.. και άρχισα μπρος πίσω απαλά.. Το θέαμα ήταν φοβερό όπως γαμούσα τον κώλο της. Έτσι πλάγια αυτή και εγώ στα γόνατα… σχηματίζοντας και οι δυο ένα Χ. Λύγισα λιγάκι το πόδι της όσο τη γαμούσα και το πατουσάκι της έλαμψε μέσα στο δωμάτιο.

Πήγα να κρατηθώ..αλλά ήταν αργά… και δεν το καθυστέρησα. Επιτάχυνα πολύ γρήγορα..και της είπα πως θα χύσω… Έριξα το κορμό μου πάνω της και έχυνα βογκώντας δυνατά..ενώ αυτή με αγκάλιασε γεμίζοντας με φιλιά… ώσπου στράγγισα μέσα στον κώλο της…

Από τα καλύτερα πρωκτικά προγράμματα που έχω κάνει…
Συνήθως αποφεύγω τις υπερβολές..αλλά αυτό που θα πω δεν είναι… Η Δέσποινα είναι η πιο καυτή παρουσία του Φ104 αυτή τη στιγμή.

Αυτή ήταν η εμπειρία μου… στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Παρκινγκ εύκολο. Ποτό και μουσική στο τέρμα όταν έχει βάρδια η Άντζελα είναι αυτονόητα.

Μέχρι ο κακός μάγος να ξαναγυρίσει στα dungeons… Τα λέμε…

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 23, 2012
Όνομα κοπέλας
Δέσποινα
sarouman
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
69
Likes:
533
Πόντοι:
7.125
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Conan, Kaloeros

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Νοεμβρίου, 2012
νομίζω οτι το μασάζ είναι το καλύτερο ξεκίνημα για μια ερωτική συνεύρεση και όρος για επιτυχή έκβαση.
24 Νοεμβρίου, 2012
Αυτα κανετε και με καυλωνετε... αχ αμαρτωλοί το ασχημο στην περίπτωση είναι οτι η εκκλησια απαγορευη το πρωκτικό!!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
24 Νοεμβρίου, 2012
Εεεεεελα... σώπα. Τι λες βρε παιδί μου! Τοοοσο πολύ πια!!
30 Νοεμβρίου, 2012
"Είδα το σφιγκτήρα του πρωκτού της να αγκαλιάζει καυτά τον κορμό του πούτσου μου.." αυτό είναι πραγματική πορνοποίηση! Πάλι με καύλωσε η κριτική σου και ας μην είχε πόδια κάτουρα και φτησίδια. Περιμένω να επιστρέψεις στα γνωστά σου προγράμματα όμως...
27 Δεκεμβρίου, 2012
Ωραιοτάτη λυρική περιγραφή.

Βλέποντας τόσους πολλούς αρνητικούς ψήφους, πιθανολογώ ότι είναι ψήφοι από εμπάθεια και πόλωση.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5