Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 198 10
Sex Studio 161874
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Επιστροφή στη Ζωή ένα μήνα σχεδόν μετά την πρώτη διπλή επίσκεψη μου σε αυτήν, έχοντας πολύ νωπές ακόμη τις εντυπώσεις από την πρώτη συνάντηση, και μετά από μια κουραστική και επίπονη μέρα αποφάσισα να την επισκεφτώ παίρνοντας τα όποια ρίσκα μιας τέτοιας απόφασης.

Πέρασα αβλεπεί, με 30 ευρώ που είναι το αντίτιμο του απλού προγράμματος, μιας που δεν υπήρχε λόγος να την δω, ζήτησα και πήρα μια πετσέτα και έκανα ένα ωραίο ζεστό ντουζάκι στο ευρύχωρο τζακούζι, τύλιξα και την πετσέτα γύρω μου σαν να βρισκόμουν σε χαμάμ, και περίμενα.

Σε λιγάκι νάσου και το κορίτσι, χαμογελαστό και ευδιάθετο, έπεσε στην αγκαλιά μου και χαϊδευτήκαμε αχόρταγα στα όρθια, τα κορμιά μας γίνανε ένα και με μια αστραπιαία κίνηση μου πετάει την πετσέτα που είχα τυλίξει γύρω μου και μου ορμάει.

Με παρακινεί να μείνω όρθιος και στέκομαι έτσι, περνάει το προφυλακτικό και στη συνέχεια γονατίζει και τον παίρνει κατευθείαν στο στόμα ξεκινώντας μια φανταστική και πάρα πολύ βαθιά πίπα, η κολάρα της είχε απλώσει υπέροχα και την χάζευα, ενώ σκύβοντας λίγο έπιανα τις θεσπέσιες βυζάρες της.

Η συνέχεια δόθηκε στο κρεβάτι, με συνέχεια της πίπας και ένα υπέροχο ισπανικό, και σε λιγάκι κοιτώντας με με λάγνο βλέμμα σηκώνεται όρθια και καρφώνει μέσα της βαθιά το εργαλείο, βγάζοντας κραυγές ηδονής. Η συνέχεια ήταν συγκλονιστική, σε αυτόν τον μήνα που είχα να δω η κοπέλα απέκτησε φοβερή φόρμα, κουνήθηκε με χάρη και είχε πολύ μεγάλη συμμετοχή, και μετά από λίγο ξάπλωσε ανάσκελα και με παρακίνησε να την γαμήσω δυνατά πράγμα που έκανα με μεγάλη λύσσα καταλήγοντας αργότερα σε ένα δυνατό χύσιμο μέσα σε κραυγές. Χαμόγελα εκατέρωθεν και όμορφη κουβεντούλα μέχρι να χαλαρώσουμε, ήταν το κερασάκι στην τούρτα αυτής της πολύ δυνατής συνεύρεσης με την Ζωή.

Άξιζε πραγματικά τον κόπο και το καταευχαριστήθηκα , την όποια κούραση που είχα από ολόκληρη την μέρα την ρούφηξε η κοπέλα με το πολύ έντονο πάθος που έβγαλε σε όλη τη διάρκεια της συνεύρεσης, ήταν φοβερή, ήταν ανεπανάληπτη, και πάρα πολύ σύντομα θα την ξαναεπιεσκευθώ. Η κοπέλα το έχει, και όχι μόνο το έχει αλλά το ζει αυτό που κάνει, και το ζει πολύ έντονα, το ευχαριστιέται, και το κάνει με ζήλο, μεταδίδοντας σου απίστευτη ερωτική ενέργεια που όμοια της έχω να συναντήσω χρόνια. Μαζί της έζησα έντονα συναισθήματα ερωτικού πάθους και φυσικά συστήνεται ανεπιφύλακτα.

Tip. Για όσους την επισπευτούν να ζητήσουν πετσέτα και να κάνουν ένα ντουζάκι, η μαντάμ πολύ ευχαρίστως θα τους την δώσει ακόμη και σε απλό πρόγραμμα. Σίγουρα η Ζωή θα το εκτιμήσει και θα πάρουν το κάτι τις παραπάνω από την συνεύρεση.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 20, 2012
Όνομα κοπέλας
Ζωή
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
510
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού