Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 305 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 563992
Γενική βαθμολογία
 
9.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Επίσκεψη στην Σύλβια μετά από 1 χρόνο περίπου και αφού είχε μεσολαβήσει ένα διάστημα που είχε χαθεί από τις βάρδιες και τους τελευταίους 2 μήνες της επιστροφής της δεν μου ταιριάζαν οι βάρδιές της στο πρόγραμμά μου. Είχα ομολογουμένως μεγάλη διάθεση να την ξαναδώ. Για το στούντιο της Πειραιώς καθώς και την εμφάνιση και το επίπεδο υπηρεσιών της Σύλβια έχω ξαναγράψει εδώ http://www.bourdela.com/sex/my-reviews/user:54071/#jr_review_27483
και δεν θα επεκταθώ για να μην σας κουράσω. Αξίζει να αναφερθεί ότι έχει βάλει 2-3 κιλάκια, το οποία όμως δεν λειτουργούν αντιαισθητικά, αντιθέτως μάλλον τα χρειαζόνταν καθώς ήταν αρκετά skinny. Κατά τ' άλλα πανέμορφη και σέξι όπως πριν. Μαζί της βάρδια είχε η Γαβριέλλα, ενδιαφέρουσσα μελαχρινή κοντά στο 1,75, νεαρά 20-25 χρονών, μέτριο πρόσωπο, αρκετά μεγάλη περιφέρεια, μετρίου μεγέθους στήθος και κάποια παραπανίσσια κιλάκια.
Στα ενδότερα: η Σύλβια με θυμήθηκε και (καθότι είχαμε περάσει καλά στις πρότερες συνευρέσεις μας) το κλίμα ήταν υπέρ το δέον φιλικό και ολίγον τι αμήχανο. Παρόλαυτά το σεξ ήταν για άλλη μια φορά καταπληκτικό. Χαμουρέματα, γλυψίματα και σεξ σε 2 στάσεις, όπου σχετικά γρήγορα τελείωσα, μιας και ήμουν πολύ "φορτωμένος", κατά απογοήτευση του μωρού που ήθελε κι άλλο. Διάρκεια συνουσίας γύρω στα 15-20 λεπτά. Εξαιρετικό κορίτσι που θα προσπαθήσω να επισκέπτομαι τακτικώς.

ΥΓ. Ευγενέστατη και κατατοπιστικότατη η κυρία της υπηρεσίας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Σύλβια
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
8 Ιουλ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού