Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 170 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 492975
Γενική βαθμολογία
 
6.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Άφιξη στο κατάστημα στις 17:00, ακριβώς επάνω στην αλλαγή βάρδιας και όπως μας ενημέρωσε η ευγενέστατη υπηρεσία (εμένα και τον έτερο συναγωνιστή που μπήκε μετά από λίγο) θα υπάρξει κάποια καθυστέρηση λόγω της αλλαγής της βάρδιας. Μετά απο περίπου 10 λεπτά σαλονάρει η Σαμάνθα η οποία είναι πολύ ωραία γυναίκα και γνωστή σε πολλούς από άλλα μαγαζιά. Την θεώρησα λίγο ψηλή για εμένα και δεν την πήρα αλλά μετά το μετάνιωσα, την έβαλα όμως στην λίστα μου. Επιλέγω την Έλλη για την οποία θέλω να πώ, και είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει σε αυτό το μαγαζί ότι έχει πάρει αρκετά κιλά παραπάνω από τις φωτογραφίες. Παρόλα αυτά είναι γλυκιά με ωραίο χαμόγελο και υποσχόμενο βλέμμα. Για κάποιον που δεν έχει θέμα με τα λίγα παραπάνω κιλά στην περιφέρεια είναι ΟΚ.

Μπαίνει στο δωμάτιο όπου γίνονται οι πρώτες συστάσεις, με ρώτησε αν είμαι από εδώ, δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι μοιάζω με ξένοΧμμμ;,και σε δική μου ερώτηση μου επιβεβαίωσε ότι και αυτή είναι Ελληνίδα. Ηλικία ξέχασα να ρωτήσω αλλά πρέπει να είναι γύρω στα 25. Ξεκινάμε προκαταρκτικά δέχεται όλα τα χάδια, είναι δυναμική, παίρνει πρωτοβουλίες αλλά σύντομα σταματάμε για πίπα. Ξεκινάει με γλύψυμο μπάλες και καλή περιποίησης της περιοχής,προφυλακτικό και μια πίπα επαγγελματική αλλά όχι για βραβείο. Σε απόπειρα μου να της χαϊδέψω τα μαλλιά δύο φόρες τίναξε το κεφάλι με δυσαρέσκεια. Η πίπα τελειώνει και αυτή σύντομα και πάμε στο κυρίως μέρος. Να πώ ότι γενικά είμαι γρήγορος και στο 99% των περιπτώσεων εγώ διακόπτω τις κοπέλες για να μπούμε στον αγώνα άρα μάλλον βιαζόταν λίγο αν και δεν το έδειχνε.

Στο κυρίως πιάτο ξεκινάμε ιεραποστολικό για λίγο, ωραίες κραυγές και κίνηση και απο εκείνη προς τα πάνω. Στα τέσσερα εκπληκτικός κώλος ωραίο κούνημα και στο τέλος με αυτή από πάνω αρκετά δυναμική και καυλιάρα.

Με το που τελειώνω μου φέρνει λίγο χαρτί να σκουπιστώ και εξαφανίζεται με ένα γειά ως δια μαγείας.

Συνοπτικά, πρόκειται για μία έμπειρη και επαγγελματία κοπέλα που όμως κατά την γνώμη μου απλά διεκπεραιώνει. Χωρίς να διαμαρτύρεται μεν αλλά δεν σου δίνει και το κάτι παραπάνω δε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 06, 2012
Όνομα κοπέλας
Έλλη
lsh
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
75
Likes:
81
Πόντοι:
306
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού