Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824238
Γενική βαθμολογία
 
9.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Συνεχίζοντας το οδοιπορικό στα απλά προγράμματα αλλά με άλλη κοπέλα αυτή τη φορά.. Η Δέσποινα φυσικά δε χρειάζεται συστάσεις. Όσοι έχετε πάει στο Φ104, αλλά και όσοι μπαίνετε στο thread την ξέρετε. Είναι ένα μελαχρινό κορίτσι, με εκφραστικά μάτια, πεταχτό κωλαράκι, όμορφα πόδια, μαγουλάκια και χείλη για φίλημα..και ένα χαμόγελο που σου φτιάχνει τη διάθεση.
Φυσικά εγώ είχα δοκιμάσει πάντα την «άγρια» πλευρά της… με φοβερή ενεργητικότητα και πάθος. Και να τώρα… που θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό… ένα απλό πρόγραμμα με το τρομερό κορίτσι του Φ104 έπρεπε να το ζήσω!

Μπήκα στο 4. Είχα πολύ καιρό να μπω σε αυτό δωμάτιο… και πολλές αναμνήσεις να ανατρέξω.. Έριξα μια ματιά στην κούνια και μ’ άρεσε πολύ. Είναι δίπλα στον πάγκο, από τη μεριά του παραθύρου. Έχω κάποια πράγματα υπόψιν μου σχετικά με αυτή..για τρελά παιχνίδια…
Γδύθηκα, έκανα μπάνιο και ξάπλωσα. Η Δέσποινα δεν άργησε να έρθει.. Φορούσε ένα δικτυωτό μικρό φορεματάκι… σαν μπλούζα πιο πολύ..και αρκετά εφαρμοστό που της έκανε ένα σώμα φωτιά!

Δεν είχαμε κουβέντες και προκαταρκτικά. Άλλωστε κάτω τα λέμε συχνά. Πέσαμε με τα μούτρα! Αισθανόμουν κάπως..γιατί όποτε έμπαινε στο δωμάτιο σε εμένα είχε αυταρχικές διαθέσεις. Τώρα «πλακωθήκαμε» στα χάδια. Έβγαλε το δικτυωτό και τη φιλούσα στην κοιλιά. Πήρα τη μια της ρώγα στο στόμα μου. Έχει πολύ ωραίο στήθος, ότι πρέπει για το σωματότυπο της. Αυτή με άρχισε στα χάδια και στα γλειψίματα… στο λαιμό και στο πρόσωπο. Για λίγο τα χείλη μας ενώθηκαν.. λιγάκι. Εκεί ένιωσα να καυλώνω πολύ. Με έγλειψε στο αυτί και βογκούσε. Το χέρι της όσο μου έδινε γλειψιές στο λαιμό χάιδευε τον πούτσο μου. Της χούφτωσα και εγώ τα κωλομέρια και της έδωσα μερικά φιλιά στους ώμους, στο λαιμό …και μετά έγλειψα και το άλλο στήθος της… ρουφώντας τη ρώγα της πάλι που την ένιωσα να καυλώνει. Ξαναφιληθήκαμεαπαλά στα χείλη.

Σταθήκαμε στα γόνατα στο κρεβάτι αγκαλιά και τα χάδια έγιναν πιο έντονα. Τότε ξάπλωσε ανάσκελα με το κεφάλι της ανάμεσα στα πόδια μου..εγώ συνέχισα να κάθομαι γονατιστός. Μου χάιδεψε τον καυλωμένο πούτσο και μου πέρασε με πολύ μαεστρία προφυλακτικό! Το έβαλε στο στόμα της και μου το πέρασε έτσι όμορφα …αρχίζοντας ένα φοβερό τσιμπούκι! Τον ρουφούσε, τον έγλειφε… και μετά εναλλάξ πιο γρήγορα. Τον έβγαζε από το στόμα όπως τον βεντουζάριζε και τον χτύπαγε πάνω στα βυζιά της! Λύγισε το ένα πόδι της και σήκωσε τη λεκάνη της. Έβλεπα το μουνί της στο καθρέπτη και τους μύες του λυγισμένου της ποδιού. Η κοπέλα έχει φοβερή γράμμωση στα πόδια. Σάλιωσα τα δάχτυλά μου και τα ακούμπησα πάνω στην κλειτορίδα της. Φυσικά δεν της έβαλα δάχτυλο.. αλλά άρχισα να παίζω την κλειτορίδα της απαλά. Της άρεσε και συνέχισε το τσιμπούκι πιο έντονα βογκώντας! Με τσιμπούκωνε σαν τρελή σε κάποια στιγμή… εγώ πρόβαλλα τη λεκάνη μου μπροστά και είχα γύρει το σώμα και το κεφάλι μου πίσω… Μου πιπιλούσε το καυλί σαν μανιασμένη! Σφιγγόμουν τον έβλεπα να γεμίζει το στόμα της… Με τρέλανε.

Ήθελα να μπω μέσα της. Γύρισε γρήγορα ανάσκελα και με ένα πεταχτό φιλί..τον πήρε με το χέρι και τον έβαλε μέσα της. Σήκωσε τα πόδια και άρχισα να τη γαμάω. Τη ξαναφίλησα στο λαιμό… Το δέρμα της μύριζε τόσο ωραία.. Άρχισα να τη γαμαω πιο γρήγορα και τα βογγητά της με ενθάρρυναν για πιο δυνατά… Τελικά τεντώθηκα..στηρίχτηκα στα χέρια μου και στις μύτες των ποδιών μου και άρχισα να μπαινοβγαίνω μέσα της έντονα και ρυθμικά… Ακουγόταν ο θόρυβος από το χτύπο του σώματος μου στο δικό της… και ένιωθα να μπαίνω βαθιά… Βογκούσε καυλιάρικα! Με έπιασε από τη μέση και έκανε το ρυθμό πιο σταθερό… Τη φιλούσα στα μάγουλα και τη γαμούσα έτσι.. Ήταν φανταστικό! Ξανα-στηρίχτηκα στα γόνατα και τη σήκωσα ενώ αυτή με αγκάλιασε.

Μείναμε σε αυτή τη στάση, εγώ μέσα της γονατιστός και αυτή σαν καθιστή.. και μπαινόβγαινα μέσα της… ώσπου τον ένιωσα σε μια στιγμή να πετάγεται έξω… από την ένταση, όπως γαμιόταν πάνω στον πούτσο μου..
Τότε ξάπλωσε και μου τον ξαναπήρε στο στόμα της! Τον έγλειφε πάλι σαν κομπρεσέρ, πιο δυνατά και με περισσότερη όρεξη. Τρελάθηκα! Τον έφτυνε και τον ρούφαγε, τον έβαζε όλο στο στόμα της και τον έπαιζε με το χέρι της, τον πιπιλούσε και τον χτύπαγε πάνω στο σφριγηλά βυζιά της…

Με μια γρήγορη κίνηση γύρισε το πόδι της και το σώμα της και στήθηκε στα τέσσερα. Ήρθα από πίσω και της το κάρφωσα πισωκολλητά. Άρχισα να τη γαμάω..και κοιταζόμασταν στον καθρέπτη.. Γύρισα το κεφάλι μου προς τα πάνω και έκλεισα τα μάτια… Δε ήθελα να κοιτάξω… αλλά δεν άντεξα… Έστρεψα το βλέμμα μου προς τα κάτω και είδα το κωλαράκι της να χορεύει κυριολεκτικά πάνω στον πούτσο μου, σε μια στάση που είναι το μεγάλο της ατού! Την έπιασα από τη μέση και άρχισα να τη γαμάω γρήγορα… Η τριβή της βαλάνου μέσα στον κόλπο της έγινε τόσο γρήγορη και τα κωλομέρια της ενώνονταν με κινηματογραφική ταχύτητα πάνω στο πούτσο μου..ενώ τα αρχίδια μου..κολλούσαν πάνω στην κλειτορίδα της.. Δεν μπόρεσα άλλο!

«Θα χύσω, δεν αντέχω άλλο»! της είπα.. και αυτή μου φώναξε όλο καύλα.. «Δώστα όλα μες τη μουνάρα μου» …
Την κράτησα δυνατά και έχυνα… Πήγα να πνίξω τις φωνές μου ..αλλά δεν μπόρεσα… οι χυσιές μου έφευγαν με τα κύματα δυνατών βογγητών και εντέλει με ένα παρατεταμένο τρέμουλο…. Έμεινα μέσα της ώσπου στράγγισα… Έσκυψα..τη φίλησα στην πλάτη… εκείνη γύρισε το κεφάλι ..μου έσκασε ένα φιλί στα χείλη..και τότε βγήκα..

Έπεσα δίπλα της λαχανιασμένος και εκείνη με αγκάλιασε σκουπίζοντας τον ιδρώτα από τον ώμο και το στήθος μου..
Μου χαμογέλασε και με άρχισε σε μια χαλαρή κουβέντα ώσπου ξαναβρήκα την κανονική μου αναπνοή..
Ως κοπέλα είναι φοβερά επικοινωνιακή, αυτό πιστεύω το αναγνωρίζουν όλοι! Στο κρεβάτι τα δίνει εξίσου όλα! Έχει μια κοριτσίστικη ενέργεια, μια ζωντάνια που την περνάει και σε εσένα.. Αυτό μου μένει από τη Δέσποινα.. μια κοπέλα γεμάτη νιάτα και όρεξη για σεξ! Νομίζω θα με παρασύρει και σε ένα πρωκτικό πρόγραμμα μαζί της… αφού είπαμε έχει φοβερό πίσω στήσιμο! Αυτό σκεφτόμουν μετά.

Η Άντζελα όταν έχει βάρδια υπάρχει και μπάρμαν που με κέρασε πότο δις. Φυσικά στο σαλονάρισμα τα κορίτσια δεν παίζονται.. ειδικά η Άντζελα.

Νομίζω τα πολύ βραδινά μου πάνε πια… Φεύγοντας με το αυτοκίνητο..η Αχαρνών άδεια..ήταν τέλεια..με τους ήχους του τραγουδιού του Πέτρου Θεοτοκάτου… «δική μας η νύχτα»… για τους λίγο πιο παλιούς..
Μια νύχτα που άξιζε το ξενύχτι πάντως…

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 02, 2012
Όνομα κοπέλας
Δέσποινα
sarouman
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
69
Likes:
533
Πόντοι:
7.125
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού