Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 43 10
Sex Studio 66466
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Τις τελευταίες μέρες στριφογυρνούσε στο μυαλό μου η Εύα από την Βουλγαρία και δεν έλεγε να φύγει. Είχα πολλούς μήνες να την δω και μου είχε λείψει το παθιασμένο σεξ που κάνουμε. Έτσι, όταν μου κάθησε ένα κενό στην δουλειά το πρωινό της προηγούμενης Πέμπτης, αποφάσισα να μεταβώ στην Πιπίνου μήπως και την βρω και ξεχαρμανιάσω. Έφτασα εκεί κατά τις 10:30. Η ευγενική κυρία επί της υποδοχής μου παρουσίασε μιαν άλλη κοπέλα, Βερόνικα αν δεν κάνω λάθος, 25+ με σκούρα καστανά σγουρά μαλλιά, μετριοκαλό πρόσωπο και σώμα με πιασίματα. Της δήλωσα ότι είχα έρθει για την Εύα και αφού προσπάθησε ματαίως να με μεταπείσει μου ανακοίνωσε ότι η Εύα εργαζόνταν παραδίπλα στην Αριστομένους. Δεν είχα όρεξη για πειραματισμούς - ήδη το παντελόνι μου φούσκωνε και μόνο από την θύμιση της Εύας και επιπλέον η Βερόνικα δεν μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Έφυγα λοιπόν γρήγορα-γρήγορα και ανεβαίνοντας τα σκαλιά μπήκα στο στούντιο όπου με υποδέχθηκε μια άλλη ευγενική κυρία.
Στο στούντιο της Αριστομένους βρέθηκα για πρώτη φορά. Μικρός και ζεστός χώρος. Η κυρία μου παρουσίασε επιτέλους την Εύα που εμφανίσθηκε με ένα μαύρο συνολάκι εσωρούχων - δεν είχε αλλάξει καθόλου από την τελευταία φορά που την είδα, ολόισια μαύρα μακριά μαλλιά, γλυκό πρόσωπο με ένα ζευγάρι μεγάλα μαύρα μάτια, τα στητά λαχταριστά στήθη, η υποψία κοιλίτσας, τα μακριά πόδια και ο μεγάλος κώλος με τα άφθονα ψωμάκια. Με αναγνώρισε αμέσως, γούρλωσε τα μάτια και μου χαμογελούσε πονηρά. Το παντελόνι μου φούσκωσε λίγο ακόμα.
Προγράμματα: 50 το απλό, 60 με 69, σεξ σόου ή ισπανικό, 70 ελεύθερο στοματικό, 80 το φουλ. Πήρα το φουλ και πέρασα σε ένα μικρό αλλά τακτοποιημένο και πεντακάθαρο δωμάτιο όπου δέσπωζε μια εντυπωσιακή ντουζιέρα. Οι τοίχοι ήταν βαμένοι κόκκινοι και ο φωτισμός διακριτικός με σποτάκια. Καθρέπτης ούτε για δείγμα - φάουλ καθώς θα έχανα τα εκπληκτικά παιχνίδια της Εύας με τους καθρέπτες που με καυλώνουν αφάνταστα. Υπήρχε ένα έπιπλο με τηλεόραση που έδειχνε μια επιμορφωτική ταινία, τραπεζάκι, μικρή πολυθρόνα και ένα στρογγυλό κρεβάτι. Σφραγισμένη πετσέτα πάνω στην πολυθρόνα. Γενικά και παρά τα μειονεκτήματα του χώρου, σέξι ατμόσφαιρα. Έβγαλα τα ρούχα μου και έκανα ένα ντουζάκι. Πριν καλά καλά σκουπιστώ εμφανίστηκε το μωρό.
Φιληθήκαμε σταυρωτά, τα είπαμε λιγάκι, καθότι είχα να την επισκεπτώ πολλούς μήνες, ανταλάξαμε φιλοφρονήσεις και ξεκινήσαμε μπαλαμούτιασμα στα όρθια. Όσο την περιποιόμουν με χάδια και φιλιά έπιασε το εργαλείο μου και το χάιδευε απαλά με αποτέλεσμα την πρώτη ανόρθωση. Με έβαλε να κάτσω στην πολυθρόνα με ορθάνοιχτα τα πόδια μου και άρχισε να γδύνεται αισθησιακά. Χόρτασα το κωλαράκι και τα εντυπωσιακά της στήθη. Περιποιήθηκε τα μπαλάκια μου και στην συνέχεια το εργαλείο μου κάνωντας μια αισθησιακή πίπα επιτυγχάνοντας πλήρη στήση. Μου τον έπαιξε δυνατά ισπανικά, κοιτώντας με καυλιάρικα στα μάτια. Είχα πια χτυπήσει κόκκινο.
Κατευθύνθηκε προς το κρεβάτι και την ακολούθησα. Στήθηκε στα τέσσερα και της έκανα στοματικό. Ξάπλωσε, άνοιξε τα πόδια και έπαιξε με τον δονητή της. Έπαιξα και γω μαζί της με τον δονητή και της έκανα στοματικό. Ανασηκώθηκε και με ξάπλωσε κι ήρθε από πάνω μου σε στάση 69. Την έγλυφα με πάθος ρίχνωντας σκαμπιλάκια στον ποπό της, όσο εκείνη είχε ξεκινήσει μια deepthroat πίπα, με χτυπήματα της γλώσσας, ανεβάζοντας ρυθμό σταδιακά ώσπου με ρουφούσε μανιασμένα.
Μου φόρεσε λάστιχο με το στόμα και ανέβηκε πάνω μου σε στάση reverse cowgirl ύστερα γύρισε με το πρόσωπο προς το μέρος μου ώστε να έχω πρόσβαση στα βυζάκια της, τα οποία χάιδευα όσο χοροπηδούσε. Ξάπλωσε πάνω μου και ανέλαβα δράση. Δεν θα άντεχα για πολύ ακόμα. Ανασηκώθηκε και στήθηκε εντυπωσιακά στα τέσσερα. Συμμετείχε με κουνήματα των γοφών. Ύστερα από μερικά λεπτά απίθανου πισωκολλητού τελείωσα μέσα της.
Χαλαρώσαμε για κάνα-δυο λεπτά, αποχαιρετιστήκαμε κι έφυγε.
Η Εύα με γνωρίζει 3 χρόνια και την έχω επισκεφτεί 12 φορές, αρκετές ώστε να ξέρει τι ακριβώς πρέπει να κάνει για να με ξεσηκώσει και να ξέρω πως μπορώ να την κάνω να ευχαριστηθεί το σεξ μαζί μου, οπότε και η κριτική μου μπορεί να μην είναι ακριβώς αντικειμενική. Ωστόσο το σίγουρο είναι ότι η εμφάνισή της δεν έχει χαλάσει τα τελευταία χρόνια, αλλά και ότι οι υπηρεσίες της παραμένουν εξαιρετικού επιπέδου με συνεχόμενη βελτίωση. Θα πρέπει πάντως να παρατηρήσω ότι τον τελευταίο χρόνο έχει περισσότερο επαγγελματική συμπεριφορά (με τα συν και τα πλην αυτής). Είναι πάντως μια από τις στάνταρ μου επιλογές, καθώς μαζί της έχω κάνει 4 τουλάχιστον από τα κορυφαία γαμήσια σε στούντιο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 25, 2012
Όνομα κοπέλας
Εύα
Μέλος
Εγγραφή:
8 Ιουλ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού