Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824483
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Kυριακη μεσημερι και μετα απο ενα καφε στο μαναστηρακι βρεθηκα ξεμπαρκος και με καβλες, αφιξη στη φυλης και μετα απο ενα συντομο περασμα στα πολλα μπουρδελα διπλα απο το παρκινγκ κατεληξα στο στουντιο της οδου.
Το κοριτσακι περιπου στα 25 με πλαστικοποιημενο βυζι αδυνατο κορμακι και ξυρισμενο μουνι εκδιδοταν για 50 ευραιους τους οποιους μου πηρε ευγενικα η μανταμ της εισοδου.
Εισοδος στο δωματιο , ντουζ δεν χρειαζομουν οποτε καταναλωσα τον χρονο μεχρι την αφιξη της στην παρακολουθηση της εκπαιδευτικης ταινιας οπου δυο μπρατσωμενοι σφιχτες κανονιζαν ενα κοντοστουπικο ασπρουλιαρικο μελαχρινο.
Η δικη μου σειρα ξεκινησε με την εισοδο της νεαρας στο χωρο οπου ποτε παρακολουθοντας την στον καθρεφτη να επιδιδεται σε στοματικες μαλαξεις στο οργανο μου, ποτε κοιτωντας κλεφτα την εξελιξη της ταινιας στην τιβι αφερεθηκα ευχαριστα απο την πραγματικοτητα.
Να σημειωσω οτι η στοματικη περιποιηση της δεσποινιδος ηταν απολαυστικη ανταξια της ανωνυμης και ασημης πρωταγωνιστριας που εκεινες τις στιγμες χειριζοταν δυο ματζαφλαρια λιγο πριν την τελιωτικη εκρηξη.
Αφου πηρα για τα καλα το προγευμα μου προχωρησα στο κυριο πιατο και στο σημαντικοτερο, στο πηδημα, οποτε γυρισα την μικρη στα 4 και γυρνοντας και εγω πλατη στην τσοντα επικεντρωθηκα στον δικο μου μικροκοσμο.
Φορτσαρωντας αργα και σταθερα αρχινησα το φικι φικι αφου πρωτα η αισθηση επαφης πεους - κολπου ηταν σε πολυ ικανοποιητικο επίπεδο.
Αλλη σταση δεν εκανα αλλωστε σαν εραστης των καλοσχηματισμενων γυναικειων καπουλιων ειχα εξαιρετικη θεα. Απλα λιγο πριν το χυσιμο εσκυψα και της ζουλιξα λιγο παραπανω τα βυζια.
Η συνεδρια δεν κρατησε πολυ καθοτι απο μονος μου ηθελα να ακολουθησω το ρητο ψεκαστε σκουπιστε τελιωσατε οποτε επιταχυνα και με τον τροπο μου.
Κατα την αποχωρηση δεχτηκα τις αποχαιρετιστηριες χαιρετουρες της μανταμ του ισογειο καθως και την αγωνια της αν ειμουν ικανοποιημενος, απαντησα καταφατικα πως ναι μιας και δεν ειμαι και πολυ της κουβεντας και απεχωρησα του οικου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 28, 2012
Όνομα κοπέλας
Λούση
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
23 Σεπ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού