Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 35 10
Γενική βαθμολογία
 
9.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Στούντιο Λουζ Α2... Μπαίνοντας μου ήρθε το γνωστό σύνθημα των γηπέδων... Ωραίος περιβάλλον χώρος, ακριβώς δίπλα στην εκκλησία. Άρα αυτό το κάνει παρεκκλήσι. Χυτό μπετόν για να φτιάξουν ένα διάδρομο εισόδου και παρτέρια γύρω ούτως ώστε όταν μεγαλώσουν και τα λουλούδια να είναι ομορφότερος ο χώρος.

Μπαίνω μέσα και η τσατσά με την κοπέλα καθόταν στον καναπέ συζητώντας. Μόλις μπήκα η τσατσά ευγενική και η κοπέλα σηκώθηκε για να την δω. Μελαχρινή, 19 χρονών, από Ισπανία όπως είπε αλλά εγώ δεν ξέρω και δεν είμαι σίγουρος αν είναι Ισπανίδα ή Ρουμάνα. Καλά αυτό δεν πιστεύω να χαλάει και κάποιον. Με το τακούνι η κοπέλα είναι μέτρια στο ύψος. Μόλις τα βγάζει είναι μινιόν. Επίσης είναι αδύνατη και με βυζί 1,5... Σίγουρα δεν είναι και του τρελού μου γούστου. Αλλά όταν την είδα και μου χαμογέλασε κάτι μου έκανε κλικ οπότε λέω ας δοκιμάσω.

Αντίτιμο από 30€. Τόσα έδωσα και εγώ. Στα του αγώνα τώρα. Η κοπέλα κάνει λίγα προκαταρκτικά αλλά όχι πολλά πολλά. Δηλαδή σε κάποιον που είναι πιο της gfe κατάστασης δεν θα είναι του γούστου του. Πίπα βαθιά, υγρή, χωρίς χέρι. Στα του αγώνα τώρα. Καλή η κοπέλα υπομονετική, χαμογελαστή αλλά επίσης για πολύ pse δεν είναι... Ακροβατεί ώρες ώρες ανάμεσα στα δύο...

Γενικά καλές εντυπώσεις μου άφησε η νεαρά...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 24, 2012
Όνομα κοπέλας
Αντζέλικα
dokimazo
Μέγας
Εγγραφή:
26 Μαρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
30
Likes:
651
Πόντοι:
4.475
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού