Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 164 10
Sex Studio 142983
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Την κοπέλα την είχα σταμπάρει σε παλιότερη γύρα, μου είχε κάνει για κάποιο λόγο καλύτερη εντύπωση από αυτήν που αποκόμισα σήμερα. Μελαχρινή από Ουκρανία, μέσο ύψος, μικρή, καλό νεανικό σωματάκι με ωραίο βυζάκι με ρώγες κάγκελο, κανένα τατού. Δεν μιλάει αγγλικά ή ελληνικά καθιστώντας δύσκολη την συνεννόηση και δημιουργώντας μια απόσταση με στιγμές αμηχανίας. Από προγράμματα μέχρι 60ε για 69 και μετά τζακούζι στα 100ε. Η τσατσά ήταν η απαράδεκτη με το αγελαδίσιο βλέμμα που ήταν παλιότερα για καιρό Ταντάλου 14 βραδυνή. Σπανίως έχω πρόβλημα με τσατσάδες, η συγκεκριμένη παίζει να είναι η χειρότερη για εμένα. Με ζάλισε να πάρω πιο ακριβό πρόγραμμα από το γλύψιμο που ήθελα (40ε) και μου είπε ψέματα ότι η κοπέλα είχε μόνο ένα πελάτη ακόμα για να έρθει σε εμένα (είχε δύο). Συν τοις άλλοις μπήκε και στο δωμάτιο μετά ενώ ακόμα ντυνόμουν πιστοποιώντας την μαλακία της. Έτσι λοιπόν είχα μια αναμονή γύρω στο 20λεπτο, το οποίο τουλάχιστον πέρασε ευχάριστα βλέποντας μια καλή τσόντα στο δωμάτιο.

Η κοπέλα ήρθε μετά από αυτό το διάστημα, δεν είχαμε προκαταρκτικά γιατί την βούτηξα και την άρχισα στο γλυφομούνι στα γρήγορα. Πρόχειρα καθαρισμένη με μυρωδιά μωρομάντηλου, γρήγορα πλημμύρισαν τα ζουμιά και το γούσταρε τρελά βάζοντας τα πόδια της στην πλάτη μου και παίζοντας με τις ρώγες της που είχαν γίνει κάγκελο. Κράτησε για ώρα η φάση μέχρι που πέταξε το κλασσικό "time" με λύπη. Κάπου εκεί είχα κρίνει και εγώ ότι ήταν περίπτωση "one time only" για εμένα και είπα να το σφυρίξουμε γρήγορα. Καλό τσιμπουκάκι χωρίς όμως να είναι κάτι το ιδιαίτερο για ένα περίπου λεπτό και μετά στα τέσσερα όπου ήταν στενή αλλά φουλ υγρή. Εκεί το γούσταρα και το έδωσα δυνατά με αυτή να πιάνει το κεφαλάρι του κρεβατιού. Όταν τελείωσα και πήγα να τον βγάλω, ξανακαρφώθηκε πίσω και έμεινε εκεί για λίγο Μεγάλο χαμόγελο Ντύθηκε και έφυγε γρήγορα μετά με ένα χαμόγελο και ένα απλό γεια, δεν μπορούσε να πει και τίποτα άλλο εξάλλου.

Συνολικά, ήταν καλά και δε με πείραξε που δοκίμασα, αλλά δεν τρελάθηκα. Δεν σου την σπάει, γκαβλώνει κιόλας, όμως δεν βάζει και φωτιά στα σεντόνια σαν άλλες. Έλλειψη επικοινωνίας και τα χρονικά περιθώρια είναι μεγάλα μείον. Είναι ας πούμε σαν κάτι χαριτωμένα ρωσιδάκια σε πρόσφατες τσόντες που ενώ κάθονται και κάνουν τα πάντα, κάτι λείπει. Τώρα και εγώ ίσως να κρίνω αυστηρά, αλλά όταν έχεις κοπέλες στην πόλη σαν την Έμμα, Βερόνικα, Αφρούλα, Άννα, Νατάσα (τυχαία σειρά) κλπ. ο πήχης πρέπει να είναι ψηλά. Αυτά από εμένα, stay safe and keep fucking.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 24, 2012
Όνομα κοπέλας
Κρίστυ
Apollo64
Τιμημένος
Εγγραφή:
13 Ιουλ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
81
Likes:
493
Πόντοι:
5.535
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού