Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 61 10
Sex Studio 159315
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Δεύτερη επίσκεψη στο εν λόγο κατάστημα,μετά την Ίνα σειρά της Νικόλ. 23 ετών, ξανθιά, από Πολωνία, λίγο κάτω απο 1,70 πάνω από 1,65 όμως αρκετά κοντά στην κατηγορία petite, σώμα πολύ καλό σχεδόν τέλειο,πρόσωπο κατά την γνώμη μου αρκετές κατηγορίες κάτω.

Στο σαλονάρισμα μαζί και η Αλεξάνδρα,μελαχρινή, πιο ψηλή απο την Νικόλ, ωραία κοπέλα. Μπαίνω με το απλό 50 €. Για τον χώρο κοπιάρω από άλλη μου κριτική. Το δωμάτιο είναι σίγουρα πρόσφατα ανακαινισμένο, έχει κομοδίνα, σκαμπό να ακουμπήσεις, tv, νιπτήρα, κρεμοσάπουνο, χαρτί κουζίνας απο μηχάνημα, ντουζιέρα, πετσέτα σώματος μή σφραγισμένη αλλά από καθαριστήριο όπως των ξενοδοχείων.

Η Νικόλ μπαίνει με χαμόγελο, έρχεται στο κρεβάτι και κάνουμε τις πρώτες συστάσεις πριν γδυθεί. Αφού βγάλει τα ρούχα της και τις πολύ ωραίες γόβες της αρχίζουμε τα προκαταρκτικά δεν δείχνει να βιάζεται ούτε να δυσανασχετεί, απλά μου είπε να μην ζουλάω δυνατά τα βυζιά της (παράξενο γιατί είμαι πολύ ήρεμος άλλες κοπέλες με παροτρύνουν να είμαι πιο επιθετικός...). Η πίπα της είναι μια απλή πίπα, ούτε κάτι εντυπωσιακό αλλά σίγουρα επαγγελματική. Στο ιεραποστολικό δείχνει να αντέχει, το ίδιο και στα τέσσερα αν και δεν την κράτησα πολύ ώρα καθώς ήμουν έτοιμος. Γύρισμα με αυτή από πάνω για το τέλος, δυναμικό pse καβάλημα και τελείωμα. Αρκετή κουβεντούλα για το τέλος, φιλί και αποχαιρετισμός.

Πρόταση που σέβεται τα λεφτά σας, τα οποία όμως στην σημερινή εποχή είναι πολλά και για αυτό και το 5 στην σχέση απόδοσης / τιμής.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 23, 2012
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
lsh
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
75
Likes:
81
Πόντοι:
306
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού