Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824265
Γενική βαθμολογία
 
9.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Επίσκεψη μεταμεσονύχτια.
Παλιά δεν το συνήθιζα καθόλου… αλλά με βόλεψαν κάποιες καταστάσεις. Ο καιρός ήταν αρκετά συννεφιασμένος και φθινοπωρινός.. αλλά ταίριαζε με τη διάθεση μου εκεινη τη στιγμη...

Μου άνοιξε ο security ..και η υπηρεσία (πολύ καλή κυρία και ευγενική την ξέρω πολύ καιρό)…μου είπε τα κορίτσια που δούλευαν αλλά τα ήξερα ήδη. Βασικά με τις περισσότερες κοπέλες έχουμε συναντηθεί στα αυταρχικά προγράμματα..άλλες σε κύριο ρόλο..άλλες ως συνοδοί σε συγκεκριμένους ρόλους. Την Αλεξάνδρα την είχα δει λοιπόν εν δράση, αλλά πάντα μαζί με κάποια άλλη κοπέλα, την Αναστασία..ή την Ελένη.
Τέλος πάντων… είμαι σε μια φάση… Συνήθως δεν περιέγραφα, πιο παλιά, κανονικά προγράμματα.. Αλλά καλό είναι όποια εμπειρία έχει ο καθένας και μπορεί να βοηθήσει στην πληροφόρηση να τη λέει. Έτσι πιστεύω εγώ τουλάχιστον.
Η Αλεξάνδρα είναι γνωστή φυσικά, έχουν γραφτεί κριτικές, υπάρχουν φωτογραφίες της και στο thread του 104 και στο site. Απλά να προσθέσω πως είναι μια χυμώδης ξανθιά, ψηλή, με γλυκό πρόσωπο και υπέροχο..μεγάλο… χορταστικό στήθος. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με το φυσικό ή πλαστικό στήθος, αλλά επειδή ρωτάτε πολλοί για διάφορες, της Αλεξάνδρας είναι φυσικό.

Όταν μπήκε στο δωμάτιο, είχα κάνει ήδη μπάνιο, και είχα ξαπλώσει να χαλαρώσω. Πολύ γλυκιά και επικοινωνιακή… Είπαμε δυο κουβέντες και μετά ξεκίνησε ο χείμαρρος.
Ήρθε από πάνω μου και αρχίσαμε τα χάδια και τις αγκαλιές… Με έξυπνο τρόπο άρχισε να τρίβει τις βυζάρες της στον παντού. Ένιωθα τις ρώγες της να με χαϊδεύουν στο στήθος, στην κοιλιά, μετά στους μηρούς… και ενε τέλει πάνω στον πούτσο μου που σιγά σιγά ξυπνούσε.. Μετά ξανά ήρθε πιο πάνω και τα έβαλε στο πρόσωπο μου. Με έγλειψε στο λαιμό και λιγάκι στο αυτί… με μικρά γελάκια.. Της ανταπέδωσα αλλά με πιο έντονο τρόπο και έχωσα τα μούτρα μου στα βυζιά της. Έπαιξα με την άκρη της γλώσσας μου τις ρώγες της, και μετά τις ρούφηξα.. Ήταν μια γλυκιά εμπειρία το άρωμα του σώματος της, η αίσθηση τους δέρματος της, όπως τη χάιδευα δυνατά στα μπούτια της, στην πλάτη και μετά πάλι στα πόδια… στο κώλο της..παντού..
Όσο σκληρά και αν έχω κάνει πάνω στο σεξ, όσο περίεργα βίτσια και αν έχω βγάλει… έ είναι κάποιες στιγμές στο απλό σεξ που δεν γίνεται να σε αφήσουν ασυγκίνητο.
Μου πέρασε προφυλακτικό αφού είχα καυλώσει πια. Άρχισε να μου τον γλείφει, να τον ρουφάει ή να τον βγάζει και να τον χτυπάει πάνω στο στήθος της… Είχα γείρει πίσω το κεφάλι..και άκουγα τον ήχο που έκανε αυτός ο χτύπος.. Έκλεισα τα μάτια και ένιωσα να με γλείφει πάλι… Είχε κάτσει στα 4, όπως με έγλειφε, και χάιδευα τα πόδια της..τον κώλο της..πέρασα το χέρι μου από κάτω και της χάιδεψα απαλά λίγο την κλειτορίδα..νιώθοντας μια μικρή υγρασία στα δάχτυλα…

Της ζήτησα να ξαπλώσει ανάσκελα.. Άνοιξε τα πόδια και σάλιωσε τα δάχτυλα της.. Μ’ άρεσε αυτή η κίνηση και μπήκα μέσα της… Ξάπλωσα από πάνω της και άρχισα να τη γαμάω σε ένα σταθερό ρυθμό.. Ακουγόταν μόνο η ένωση των δυο σωμάτων μας..σ’ αυτόν τον μονότονο χτύπο. Ανέβασα ρυθμό..αυτή είχε γείρει το σώμα της λίγο λοξά..και άρχισε να βογκάει.. με ένα γλυκό τρόπο που μου άρεσε.. Όση ώρα μπαινόβγαινα έβλεπα τους κυματισμούς από το δεξί στήθος της.. ανεβοκατεβαίνοντας… μεγαλειώδες και χρυσαφένιο. Έσκυψα και πήρα τη ρώγα της στο στόμα μου… μετά της έγλειψα το λαιμό και μου έκανε το ίδιο στον ώμο… σφίγγοντας με πάνω της και βογκώντας πιο δυνατά..
Σηκώθηκα λιγάκι όρθιος, στα γόνατα και συνέχισα σε αυτή τη στάση. Ένιωσα τις πατούσες της να ακουμπάνε δροσερές στο στήθος μου και για λίγο κοιταχτήκαμε… Μετά εγώ συνέχισα πιο γρήγορα και αυτή έκλεισε τα μάτια…
Βγήκα και ξάπλωσα λαχανιασμένος. Με ρώτησε με ένα πονηρό γελάκι αν κουράστηκα και της είπα ψέματα ..όχι. Άρχισε να με τσιμπουκώνει πάλι και να μου τον παίζει.. Με μια κίνηση με καβάλησε και μπήκα μέσα της… Την έβλεπα να ανεβοκατεβαίνει και το θέαμα από το στήθος της ήταν φοβερό… όπως τινάζονταν τα βυζιά της με ένα ξέφρενο τρόπο… και ενώνονταν μεταξύ τους με ένα χτύπο όταν έπεφταν..
Ο πουτσος μου βγήκε σε μια στιγμή και αυτή ξεκαβάλησε… Και τον ξαναπήρε στο στόμα της, τακτοποιώντας καλύτερα το προφυλακτικό. Με ρουφούσε κανονικά και με ρυθμό..γιατί είχα πέσει λίγο. Ακινητοποίησε το κεφάλι της για λίγο, τον κράτησε σφιχτά στο στόμα και άρχισε μικρά κυκλάκια με τη γλώσσα της στο πουτσοκέφαλο… ενώ την ένιωθα να το κάνει αυτό… ένα μικρό ηδονικό γαργαλητό, συνεχές και ακατάπαυστο… Μετά συνέχισε ένα έντονο ρούφηγμα και δε θέλησα ούτε εγώ να πάψει… Της είπα «μη σταματάς» και συνέχισε στο ίδιο τέμπο. Το ένιωθα να πλησιάζει και ήθελα πολύ να τελειώσω έτσι..
«Θα χύσω!» της φώναξα… Ένιωσα να χύνω μέσα στο στόμα της..το κάθε ρούφηγμα της κατάπινε τις ώσεις του οργασμού..και το προφυλακτικό γέμιζε με σπέρμα. Έπνιγα τις φωνές μου και χτύπησα δυνατά τη γροθιά μου πάνω στο ξύλινο προσκέφαλο, άρπαξα το μαξιλάρι και έβαλα το πρόσωπο μου για να μην ουρλιάξω, ενώ με έπιασαν οι γνωστοί σπασμοί.. ώσπου με στράγγισε με το στόμα της...

Η Αλεξάνδρα σηκώθηκε και μου είπε με ένα χαμόγελο «Είδες, καλά τα καταφέραμε»… Πήρε μωρομάντηλο και μου το έβγαλε. Κανά δυο κουβέντες, με φίλησε στο μάγουλο και κατέβηκε..
Πολύ γλυκιά κοπέλα, πολύ επικοινωνιακή, φοβερή και σε αυτό το πρόγραμμα..νομίζω όσοι είστε πρωτάρηδες τρέξτε..θα το απολαύσετε..

Να πω δυο λόγια για τον security… Ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας 100%, σοβαρότατος και πολύ καλός. Όρθιος την περισσότερη ώρα στην πόρτα, δεν του ξεφεύγει τίποτα.
Τα υπόλοιπα τα ξέρετε… ντους, ζεστό νερό, αφρόλουτρο, πετσέτα + παντόφλες μιας χρήσης, αποσμητικό, ζελέ, καθαρά σεντόνια, καθαρίστρια, ποτό πριν ανέβεις, ποτό όταν κατεβαίνεις.. Το ότι επιλέγω τα τελευταία χρόνια αυτό το χώρο παίζουν και αυτά ρόλο πέρα από τη ζεστή ατμόσφαιρα. Ο καθένας με τα κριτήρια του.
Παρκινγκ στη Φυλής βρίσκεις το βράδυ γι’ αυτό θα το ανεβάσω λίγο αυτό..

Τα κορίτσια λιγάκι έχουν αιφνιδιαστεί που με βλέπουν σε κανονικό πρόγραμμα, νομίζω έχουν μπερδευτεί.. Εγώ περνάω υπέροχα πάντως γιατί σε αυτή την περίοδο της ζωή ς μου βγαίνει έτσι.. Χωρίς αυτό να σημαίνει… πως αύριο μπορεί να μην κάνω κάτι πολύ extreme στο 4… Είναι και αυτή η κούνια που δεν έχω δει ακόμα… Γλώσσα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 21, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Υπηρεσίες
sarouman
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
69
Likes:
533
Πόντοι:
7.125
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Οκτωβρίου, 2012
Δεν παύει να με εκπλήσσει το γεγονός ότι οι περιγραφές σου είναι τόσο γλαφυρές σαν τις ζω ο ίδιος!!
Κρίμα που έκανες σεξ με τη Μπέτυ!!Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1