Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824289
Γενική βαθμολογία
 
8.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Έχοντας μια κυκλοθυμικού τύπου σεξουαλική συμπεριφορά το τελευταίο διάστημα…. και κάτι πες η μελαγχολία, το χάλια πρόγραμμα, η δουλειά..όλα μαζί… είχα ανάγκη από κάτι το χαλαρό και διαφορετικό..
Τις τελευταίες φορές κατεβαίνω με αμάξι στη Φυλής και βρίσκω παρκινγκ… όχι σε ώρες αιχμής φυσικά. Προτιμώ βραδάκι.
Στο στούντιο η ατμόσφαιρα είναι πάντα φιλική και σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα. Έχουν έρθει πολλά νέα κορίτσια, κάποια παλιότερα έφυγαν. Όμως – κατά την ταπεινή μου γνώμη – αυτό κάνει καλό και σε εμάς ..γιατί βλέπεις νέα πρόσωπα, δε βαριέσαι και δε μας βαριούνται και τα κορίτσια.
Η υπηρεσία πάντα να προσφέρει ποτό… αλλά δεν είμαι και για πολύ βαριά… άντε καμιά βότκα.

Λοιπόν… η Πάμελα!
Μια κοπέλα που πάντα την κρυφοκοίταζα και στο σαλονάρισμα αλλά και όταν την είχα πετύχει σε αλλαγή βάρδιας.
Μου άρεσε πολύ εμφανισιακά… όχι μόνο για το πολύ εντυπωσιακό στήθος της… αλλά και για την όλη παρουσία της… κωλάρα, όμορφα πόδια, ξανθιά μακρύ μαλλί..
Η Πάμελα έχει ένα κρυφό χαμογελάκι και ένα απλό στυλ που εμένα μου την κάνει συμπαθέστατη.
Δε χρειάστηκε να την ξαναδώ, γιατί είχα αποφασίσει εκ των προτέρων να τη δοκιμάσω. Έκανα μπάνιο και την περίμενα ξαπλωμένος στο 3.
Τώρα το ότι έχω ένα άγχος κατά την αναμονή στο δωμάτιο μέχρι να έρθει η κοπέλα… είναι ένα κατάλοιπο που το κουβαλώ από μικρότερη ηλικία… και δε βλέπω να μου φεύγει. Πάντα ο χαρακτηριστικός ήχος των τακουνιών που ανεβαίνουν τα σκαλιά..και εκεί φτάνω στο ζενίθ της ανυπομονησίας.

Η Πάμελα μπήκε μέσα χαμογελώντας και χαιρετώντας με πολύ απλά.. Το βλέμμα πέφτει κατευθείαν πάνω στις φοβερές βυζάρες της, δε γίνεται διαφορετικά! Και μένω λιγάκι άναυδος..
Η Πάμελα χαμογελά με εκείνο το μικρό διστακτικό χαμόγελο της και αρχίζει τα χάδια, κολλώντας τους γαλατένιους μαστούς της πάνω μου. Μικρά φιλιά στο λαιμό, στο στήθος μου..για να ανάψει η ατμόσφαιρα… Μ’ αρέσει πολύ το άρωμα της και το δέρμα της… η απαλή υφή όπως νιώθεις με τα δάχτυλα την τόσο λεία επιδερμίδα. Ένας μικρός ήχος από την αφή… μιας τόσο όμορφης κοπέλας. Την έγλειψα και εγώ στο λαιμό, αλλά επικεντρώθηκα πέρα από τα χουφτώματα στα υπέροχα μπούτια της, στο κώλο της και …φυσικά στο στήθος της. Νομίζω έπεσα με τα μούτρα, γλείφοντας και παίζοντας με την άκρη της γλώσσας μου τις ρώγες της. Τα χούφτωνα και τα δυο μαζί… σηκώνοντας τα, χαϊδεύοντας κυκλικά ενώ οι θηλές της ήταν πέτρα…

Πήρα μια ανάσα… και εκείνη με έσπρωξε πίσω, ξαπλωμένο για να βρω την αναπνοή μου. Έπεσε πάνω μου τρίβοντας το σώμα της στο δικό μου… ένιωσα τα βυζιά της δεξιά αριστερά από τον πούτσο μου… και εκείνη τα έκλεισε με τα χέρια της, φυλακίζοντας τον ανάμεσα. Η δύναμη του ισπανικού από κοπέλα που ξέρει και έχει τα προσόντα μπορεί να σε τελειώσει.. Οι σκληρές της ρώγες.. «γρατζουνούσαν» τους λαγόνες μου ηδονικά..και εγώ σπάραζα επίσης ηδονικά από τη βυζομαλακία. Πάλι με ένα μικρό χαμόγελο μου πέρασε προφυλακτικό και άρχισε να με γλείφει… Πρώτα με σταθερό ρυθμό, και μετά να τον παίζει με τη γλώσσα της, να τον τρίβει στα χείλη της να το φτύνει λίγο..η να με γλείφει πιο χαμηλά στα αρχίδια ..και μετά πάλι πάνω.. Γύρισε και με κοίταξε στα μάτια για λίγο όσο με έγλειφε τόσο όμορφα… μετά τα ξανά έκλεισε…
Τα πόδια της εξείχαν έξω από το κρεβάτι όπως είχε ξαπλώσει… και πρόσεξα δεν είχε βγάλει τις γόβες.. Το βλέμμα μου καρφώθηκε στη μισοβγαλμένη γόβα της… που σχεδόν κρεμόταν να πέσει στο πάτωμα.. αυτή η ροζ γόβα… στο μυαλό ενός αθεράπευτου φετιχιστή βοηθά στην πλήρη και καλύτερη αιμάτωση των περιοχών που πρέπει..

Σταμάτησε και έβγαλε το στριγκάκι της… Χάιδεψε λιγάκι απαλά το μουνάκι της και όπως ήταν ανάσκελα άνοιξε τα πόδια της μοστράροντας μου το. Είδα τα ακροδάχτυλα της πάνω στην κλειτορίδα και γυρίζοντας..τα πήρα και τα έγλειψα… Μετά τα ξαναέβαλε στο μουνί της παίζοντας το λίγο..και μετά πάλι στο στόμα μου… Έσκυψα και την έγλειψα …μην αντέχοντας άλλο. Δεν έπαιρνε τα δάχτυλα από πάνω όπως χαϊδεύονταν.. Έτσι έγλειφα τα μουνόχειλα της ανάμεσα τους, την κλειτορίδα της να συνθλίβεται από τη γλώσσα μου και τα χέρια της. Ήταν ένα πολύ ερωτικό παιχνίδι… Πότε τα μύριζα και πότε τα έγλειφα…
Ήμουν έτοιμος να μπω μέσα της..αλλά γύρισε το σώμα της και βρεθήκαμε σε 69 για λίγο… πολύ λίγο…. εγώ μέσα στο στόμα της και αυτή στο δικό μου…

Μετά με ξάπλωσε πάλι πίσω..και ανέβηκε πάνω μου! Έκανε κάθισμα και μπήκα μέσα της..για την κυριολεξία βυθίστηκα… Με κοίταξε και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει..και παίρνοντας τα χέρια μου τα έβαλε στο στήθος της. Το χάιδευα δυνατά όσο αυτή ανέβαζε ρυθμό… Σε μια στιγμή έκατσε δυνατά πάνω..και άρχισε να κουνά τη λεκάνη της μπρος πίσω, ενώ εγώ προσπαθούσα να τις γλείψω τα υπέροχα βυζιά της. Ανασηκώθηκα και τη σταθεροποίησα λίγο αγκαλιάζοντας τη γιατί θα εκρυγνυόμουν.

Μου έδωσε μερικά φιλιά στο πρόσωπο και γύρισε στα 4… εκεί φάνηκε και ο τόσο εντυπωσιακός εξίσου κώλος της.. Μπήκα πάλι μέσα της αλλά ενώ άρχισα δυνατά.. πάλι σταμάτησα, γιατί είχα περάσει τα χέρια μου από κάτω χουφτώνοντας τα βυζιά της… και η όλη εικόνα επίσης θα με έκανε να τελειώσω…
Αλλά γιατί να το καθυστερώ? Συνήθως αυτό το έκανα παλιότερα ως βασανιστήριο σε άλλο πρόγραμμα..

Ξάπλωσε ανάσκελα και σήκωσε τα πόδια της… Φορούσε πάντα τις γόβες και χάρηκα που δεν τις έβγαλε… Μπήκα μέσα της για τρίτη φορά..και ξάπλωσα πάνω της..το πρόσωπο μου χάθηκε μέσα στα ξανθά μαλλιά της που μύριζαν τόσο όμορφα!
Είναι πολύ γλυκιά κοπέλα… και όταν θέλει φοβερά πρόστυχη στο σεξ! Ανασηκώθηκα χωρίς να βγω και αυτή πέρασε τα πόδια στους ώμους μου… Ένιωσα τα τακούνια της να περνάνε πάνω από το δέρμα μου… και τελικά έκλεισε τις γόβες της πίσω από το κεφάλι μου…
Συνέχισα μπρος πίσω… έτσι κλειδωμένος με την αίσθηση από τις γόβες της πάνω μου… και αυτή να παίζει με τα βυζιά της..να τα τσιμπάει και να τα γλείφει..
Μου είπε πολύ απλά «χύσε με»… δεν άντεξα…
Κράτησα δυνατά τα πόδια της…. και έχυσα μέσα της γεμίζοντας το προφυλακτικό ανά κύματα… Φώναζα δυνατά και έχυνα…
Όταν η ένταση καταλάγιασε..ξέσφιξε το δυνατό κλείδωμα των ποδιών της από το κεφάλι μου…
Έπεσα πίσω προσπαθώντας να βρω την αναπνοή μου και αναπολώντας τις προ 10 ετών επιδόσεις μου…

Η Παμελα ξάπλωσε λιγάκι δίπλα μου με απαλά και διακριτικά χάδια. Η κοπέλα είναι πολύ γλυκιά, πολύ πρόθυμη και δύναμη στο κρεβάτι! Απλά δε μιλάει καλά τα ελληνικά, αλλά με το καιρό θα βελτιωθεί. Και εμφανισιακά είναι δυναμίτης! Τι άλλο να ζητήσει κανείς από μια κοπέλα σε ένα στούντιο.
Αν και σπανίως παίρνω κανονικό πρόγραμμα και μάλλον είμαι – όχι απαιτητικός – αλλά κολλημένος στη λεπτομέρεια… η Πάμελα με ικανοποίησε πλήρως. Φυσικά η εμπειρία του καθενός είναι εξατομικευμένη αλλά η κοπέλα είναι φοβερή για εμένα τουλάχιστον…
Θα ξαναδοκιμαστεί..αλλά υπό άλλες συνθήκες..πιο σκληροπυρηνικές…

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 16, 2012
Όνομα κοπέλας
Πάμελα
sarouman
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
69
Likes:
533
Πόντοι:
7.125
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Οκτωβρίου, 2012
Αρχηγε μου τα "σληροπυρινικα" περιμενει το ποπολο με αγωνια!!!!
Ασε τα "απλα" προγραμματα σε αλλους.
17 Οκτωβρίου, 2012
Tα βυζιά φυσικά ή πλαστικά;
18 Οκτωβρίου, 2012
α θα μας τρελλανεις εμας τους λογικους
περιμενουμε με αγωνια ολοι εδω στη γαληνη
το αυταρχικο της κυριας να διαβασουμε
18 Οκτωβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Πλαστικότατα.
P
px75
18 Οκτωβρίου, 2012
Αγαπημένε μου φίλε είμαι χαρούμενος μέ τά κατορθώματα σου ,
άλωστε πάντα σέ διαβάζω .....
19 Οκτωβρίου, 2012
Άρχοντα ,πάντα ενδιαφέρουσες και καλογραμμένες κριτικές.respect.
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6