Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 303 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 291299
Γενική βαθμολογία

6.6
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Καθώς είχα χρόνο και διάθεση αποφάσισα να επισκευθώ το συγκεκριμένο studio πάλι, αφού η Αλίνα δεν είναι πουθενά. Βρήκα την Αλέξια. Ρωσίδα αρκετά όμορφη γύρω στα 35. Παραδόξως για ιερόδουλη σχετικά σφικτή. Πολύ μαλακό χάδι και υπομονετική (αργούσα ιδιαιτέρως). Όμως είχε το νου της στον επόμενο πελάτη και ενώ ξεκίνησε όμορφα στην πορεία έχασε την απόδοσή της όσο εγώ δεν τελείωνα. Καλή πίπα, αδύνατη (όχι αδυναμία μου) γενικά όμως μέτρια.

Στα + του χώρου η πολύ καλή υποδοχή και συμπεριφερορά, στα - η μη ύπαρξη ντους ή έστω ενός νιπτήρα να πλυθεί κανείς. Παρατήρησα ότι τα σεντόνια είχαν αλλάξει από εχθές, αλλά δεν άλλαξαν μετα απο εμένα ούτε χθες ούτε σήμερα. Επομένως η καθαριότητα του χώρου μπορεί να βελτιωθεί. Θα αργήσω να ξαναεπισκευθώ και να γράψω αλλά μετά από αρκετές γύρες (και σε στούντιο και σε άλλους χώρους) θεωρώ ότι ο συγκεκριμένος χώρος κινείται σε πολύ αξιοπρεπεή επίπεδα, είναι καθαρός και σέβεται τον πελάτη. Γενικά όμως δεν έχω ξετρελλαθεί με το αποτέλεσμα κυρίως ίσως διότι είμαι από τη φύση μου δύσκολος και απαιτητικός.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 09, 2008
Όνομα κοπέλας
Αλέξια
Νέο Μέλος
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού