Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 101 10
Sex Studio 110078
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μετά από συντονισμένες προσπάθειες ανεύρεσης μιας κορασίδος που θα ικανοποιούσε τα γούστα του ανακόντα, ευρέθη στο τρίτο σπίτι το φρούτο Τάνια, 23 φθινοπώρων. Βαμμένη ξανθομαλλούσα-ανταύγειες, σώμα ηδονικό και χυμώδες. Σε όρθια στάση πλακώδης κοιλιά, σε γάμμα στάση κοιλώδης. Είχα σκοπό να πάρω το απλό (30 Ε) λόγω κρίσης ΔΝΤ και Γερμανίας αλλά στην πορεία βρέθηκαν και τα 10 ευρώπουλα για γυμνό. Χαλάλι!
Στα 135 sec εμφανίστηκε. Με έπιασε σε βαθύ κάθισμα εξαγωγής σωβράκου. Ο ανακόντα πάλευε να πάρει οξυγόνο. Το χέρι της Τάνιας χούφτωσε τα μπαλάκια και η γλώσσα της έγλειψε τις ρώγες μου. Με ξάπλωσε, με έριξε στο κρεββάτι, και άρχισε ένα βαθύ, βασανιστικό τσιμπούκι. Οι δύο τρύπες της ηδονής καθρεφτίζονταν απέναντί μου. Με ξεσήκωσε και με έφτασε στο παρά πέντε. Φόρεσε την καπότα, καβαλίκεψε το καβλί μου με τα βυζιά της να πάλλονται στο ρυθμό του ροκ εντ ρολ. Αλλαγή δίσκου και ρυθμού σε τέκνο. Εκεί τα είδε όλα ο ανακόντα με τις βαθιές διεισδύσεις μέσα στο πηγάδι της (πισωκολλητό). Τα πρώτα βόλια φύγανε αλλά ήθελα να μην τελειώσω και τη γύρισα σε ιεραποστολικό. Αλλαγή δίσκου πάλι σε μπλουζ. Οι κινήσεις μας ήταν αργές και αισθησιακές. Τα βόλια είχαν αφεθεί να γεμίζουν το σακούλι της ηδονής. Η μουσική περιπέτεια τελείωσε με ένα φιλί στο λαιμό που το μύριζα ακόμη μέχρι να πάω στο σπίτι. Δεν έφευγε από πάνω μου το γαμημένο.
Συμπερασματικά μπορώ να πω ο ανακόντα έφαγε και θα πάει για ύπνο εκτός αν του κάνουν χειρομαντεία η Μαλάμω και η Παλάμω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 02, 2012
Όνομα κοπέλας
Τάνια
Gavlacticos
Μέλος
19
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια