Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 28 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Τη Μπιάνκα είχα άχτι να τη συναντήσω από τα μέσα Αυγούστου. Τότε, με την Αθήνα άδεια είχα επισκεφθεί το στούντιο δύο φορές, αλλά τη μία δεν άνοιγαν και τη δεύτερη, ημέρα Κυριακή, η κοπέλα είχε αργήσει να πάει και δεν ήταν κανείς εκεί. Μιας και είχα όρεξη για μία αλλαγή είπα να ξαναδοκιμάσω. Για να μην την πατήσω και τρίτη φορά λοιπόν και τρέχω κέντρο τσάμπα, πήρα ένα τηλέφωνο στο μαγαζί για να επιβεβαιώσω ότι είναι ανοιχτό και πως δουλεύει η Μπιάνκα και να ξεκινήσω. Από τις φωτογραφίες που έχουν στο site τους συμπεραίνεις εύκολα ότι δεν έχουν ντουζ, άρα μπανιάρισμα, δεύτερη μπλουζίτσα για τη ζέστη και ξεκίνησα.
Η Σολωμού είναι ο παράλληλος με τη Στουρνάρη, γνωστός δρόμος, οπότε εύκολο να το βρει κανείς. Σήμερα κιόλας, ημέρα Κυριακή, το παρκάρισμα ήταν πανεύκολο, ούτε 20 μέτρα από το μαγαζί. Χτυπάω πόρτα και μου ανοίγουν αμέσως. Με υποδέχθηκε η υπηρεσία όπου και της ζήτησα να μου εξηγήσει τα προγράμματα και να δω την κοπέλα. Τα προγράμματα ξεκινάνε με 30 ευρώ το απλό, 40 με ελεύθερο στοματικό και 69 και τέλος πρωκτικό που δε θυμάμαι αν είπε στα 50 ή 60 ευρώ. Και φυσικά το κλασικό τροπάρι ότι η κοπέλα είναι καλή, δε θα το μετανοιώσω κτλ.
Μετά από λίγο σκάει μύτη η Μπιάνκα. Για να πω την αλήθεια δε με εντυπωσίασε καθόλου από εμφάνιση. Ύψος κάπου στο 1.67 (το διαπίστωσα μετά στο δωμάτιο γιατί με τα τακούνια που φόραγε φυσικά και φαινόταν πάνω από 1,75). Φορούσε ένα μαύρο ριχτό μίνι φορεματάκι που έκρυβε τα παραπάνω κιλά που έχει σε σχέση με τις φωτογραφίες, αλλά άφηνε στη θέα δυο μεγάλες φυσικές βυζάρες και ωραία γεμάτα μπούτια. Κάτασπρη επιδερμίδα. Από πρόσωπο δε θα την έλεγα και όμορφη. Μαλλί σπαστό, καστανό ως τους ώμους, έντονα ζυγωματικά και πεταχτό κάπως πηγούνι. Ηλικία λογικά περασμένα 40. Φάνηκε αρκετά ευδιάθετη, συστηθήκαμε και με ρώτησε αν ενημερώθηκα για τα προγράμματα, αλλά κάτι δε μου άρεσε στην εμφάνισή της και αποφάσισα να μην περάσω. Τους είπα λοιπόν ότι θα κάνω μία βόλτα και αν είναι ξαναγυρνάω.
Πήγα λοιπόν ξανά στο αμάξι και άρχισα να το σκέφτομαι. Άραξα κάνα πεντάλεπτο, πήρα δυο-τρεις άλλες κοπέλες τηλέφωνο αλλά τζίφος, ε και τελικά αφού δε θα μπορούσα να κανονίσω το απόγευμα με κάποια άλλη, και για να μην πάει χαμένη η βόλτα, αποφάσισα να περάσω με το απλό των 30.
Ξαναπήγα λοιπόν, χτύπησα και η υπηρεσία φάνηκε αρκετά έκπληκτη. Φαίνεται δεν πίστευε ότι θα ξαναερχόμουν. Ούτε κι εγώ το πίστευα για να λέμε την αλήθεια. Της είπα λοιπόν ότι θα περάσω με το απλό των 30 ευρώ και με οδήγησε στο δωμάτιο.
Λίγα πράγματα για το χώρο. Το μαγαζί είναι πολύ μικρό, με ένα σαλόνι ούτε 2x2 δε μου φάνηκε, και έναν καναπέ δύο θέσεων. Χωρίζεται με κάτι κρόσια από τον υπόλοιπο χώρο και από όσο είδα έχει ένα δωμάτιο μέσα αριστερά. Δεν ξέρω αν έχει και δεύτερο πιο μέσα. Το δωμάτιο όπως ακριβώς στις φώτο που έχουν στο site τους. Κρεβάτι κολλητό στον τοίχο με πλαἰνό καθρέφτη. Έναν μικρότερο όρθιο καθρέφτη στον τοίχο απέναντι από το κάτω μέρος του κρεβατιού, κομοδίνο και τραπεζάκι για να αφήνεις πράγματα, νιπτήρας με τα απαραίτητα καθαριστικά/αντισηπτικά για έναν πρόχειρο τοπικό καθαρισμό και A/C.
Στο δωμάτιο η υπηρεσία είχε ανοιχτό το παράθυρο, οπότε δεν είχε καθόλου μυρωδιές, και το έκλεισε μπροστά μου. Το A/C ήταν φυσικά κλειστό και στο δωμάτιο και στο σαλόνι, οπότε η ζέστη ήταν αρκετή, αλλά της ζήτησα και το άναψε. Της έδωσα το αντίτιμο και με άφησε στο δωμάτιο. Άκουσα το ντουζ, που σημαίνει ότι η κοπέλα μπανιαριζόταν, όπως και πρέπει πριν από τον κάθε πελάτη, και μετά από κάνα πεντάλεπτο ήρθε.
Μιλήσαμε για λίγο όρθιοι, όπου έγινε και το απαραίτητο χούφτωμα και μου άρεσε που ήταν το ίδιο ευδιάθετη όπως και πριν στο σαλόνι. Γδύθηκε και αυτή και ήρθε κι έκατσε επάνω μου. Όταν έβγαλε αυτό το φορεματάκι διαπίστωσα ότι σε σχέση με τις φωτογραφίες έχει μερικά παραπάνω κιλά, τα οποία είναι λίγο στην περιφέρεια και στα μπούτια, αλλά κυρίως στην περιοχή της κοιλιάς. Αν λοιπόν τη δεις στο σαλόνι δύσκολα θα το καταλάβεις από εκεί που κάθεσαι στον καναπέ. Για τις φωτογραφίες δεν το συζητάμε καν... Αυτό, σε συνδυασμό με το όχι και τόσο όμορφο πρόσωπο με ξενέρωσε λιγάκι, αλλά τουλάχιστον η κοπέλα είχε καλές κριτικές πίσω της και καλή διάθεση εκείνη τη στιγμή. Όπως έκατσε πάνω μου με άφησε να της βάλω χέρι όπου ήθελα και φυσικά να παίξω και να πιπιλίσω τις βυζάρες της όσο ήθελα. Το στήθος της είναι άψογο. Μεγάλο, φυσικό και με πολύ καλή αφή, σχεδόν καθόλου πεσμένο ή με αντιαισθητικές ραγάδες. Μικρή ρώγα, μεγάλη θηλή όπως ακριβώς στην τελευταία φωτογραφία στο site. Ο κώλος επίσης όχι τόσο πεταχτός/τσουπωτός όσο αφήνεται να εννοηθεί από τη φωτογραφία του site. Ούτε και πεσμένος όμως. Απλά δεν είναι από τις κωλάρες που ευχαριστιέσαι να χουφτώνεις για ώρα.
Έπειτα ξαπλώσαμε για να με περιποιηθεί. Το στοματικό της ήταν όμορφο, αργό και βαθύ. Έχω δεχτεί και καλύτερα φυσικά, αλλά είχε ωραίο ρυθμό. Τη ρώτησα αν θέλει να γυρίσει για 69. Περίμενα αρνητική απάντηση, λόγω του ότι δεν είχα πάρει το πρόγραμμα με τα 40 ευρώ, κι όμως δέχτηκε, έτσι γυρίσαμε σε ένα πολύ ωραίο 69, με ένα πεντακάθαρο μουνάκι και τη Μπιάνκα να συνεχίζει το ωραίο της στοματικό. Δέχτηκε δαχτύλιασμα και στις δύο τρυπίτσες όπου φάνηκε και να το απολαμβάνει.
Επειδή όμως, λόγω της μέτριας εμφάνισής της, δεν είχε επέλθει πλήρης στύση κι έτσι δε θα ευχαριστιόμουν τόσο τη διείδυση, της είπα να με τελειώσει με στοματικό (μέσα στο προφυλακτικό φυσικά), κι έτσι ήρθε το τέλος.
Με χαιρέτησε κι έφυγε. Ντύθηκα κι εγώ και αποχώρησα με την υπηρεσία να με ξεπροβοδίζει. Συνολικός χρόνος με την κοπέλα κάπου 20-25 λεπτά.
Θετικό στην όλη συνεύρεση επίσης ότι δεν έβγαζε αυτά τα ψεύτικα βογγητά και χαζομάρες που κάνουν μερικές και καταντάει γελοίο. Αρνητικό το ότι η ηχομόνωση είναι ανύπαρκτη και άκουγα την τηλεόραση που παρακολουθούσε η υπηρεσία στην κουζίνα λες και έβλεπε μαζί μας στο δωμάτιο.
Συνοπτικά λοιπόν, το μαγαζί είναι περισσότερο ένα καλό μπουρδέλο, παρά ένα κακό στούντιο. Νομίζω ο σαφής διαχωρισμός αυτών των δύο κατηγοριών είναι η ντουζιέρα. Από καθαριότητα είναι μια χαρά για την κατηγορία του. Το 5άρι το βάζω για τους εξής λόγους. Πρώτος λόγος όχι ντουζιέρα. Δεύτερος λόγος ότι με τόση ζέστη έξω δεν είχε ήδη ανοιχτό το A/C με αποτέλεσμα να μην προλάβει να δροσίσει το δωμάτιο και να σκάσουμε σαν τα ποντίκια. Τρίτος λόγος ότι ο χώρος όπως είπα είναι σαν οίκος ανοχής και όχι στούντιο. Καλή ώρα σαν το Θησέως 365... άαααντε λίγο πιο μοντέρνο. Δε δικαιολογούνται με την καμία τιμές στούντιο. Από τα λεφτά που δίνει κάποιος να παίρνει το σπίτι το 40-50% γιατί? Για το συγκεκριμένο χώρο...?
Εμφάνιση κοπέλας εξήγησα γιατί 5. Το μόνο ωραίο πάνω της το στήθος. Στα άλλα μέτρια. Πάρκινγκ εύκολο Κυριακάτικα, αν και καθημερινή με αμάξι το κόβω λίγο δύσκολο εκεί. Τώρα όσον αφορά την υπηρεσία έκανε τα απολύτως βασικά, διατηρεί καθαρό το δωμάτιο και δεν ενόχλησε. Αρνητικό αυτό με το A/C που το είχε κλειστό. Εξ' ου και το 7.
Αυτό που αν μπορούσα θα έβαζα περισσότερο θα ήταν η διάθεση της κοπέλας. Έκανε ό,τι μπορούσε να με ευχαριστήσει, δεν είχε πρόβλημα με το χρόνο, προσέφερε 69 στο απλό πρόγραμμά και γενικά ήταν χαμογελαστή και ευδιάθετη διαρκώς.
Δεν πέρασα άσχημα, αλλά ούτε και καλά. Σε αυτό ένα μεγάλο μερίδιο φέρω και εγώ που ενώ είδα ότι η κοπέλα δεν είναι του γούστου μου πέρασα. Από εκεί και πέρα, αν κάποιος δεν έχει πρόβλημα με την εμφάνισή της, κι αν η Μπιάνκα έχει τη διάθεση που είχε σήμερα, τότε θα τον κάνει να περάσει καλά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 30, 2012
Όνομα κοπέλας
Μπιάνκα
Υπηρεσίες
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
15 Ιουν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
169
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Οκτωβρίου, 2012
Υποδειγματική κριτική. Πληρέστατη, ειλικρινής, αντικειμενική, αποστασιοποιημένη. Μόνο ο τίτλος είναι λίγο παραπλανητικός, όχι επίτηδες φυσικά, αλλά μικρό το κακό.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1