Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 303 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 291299
Γενική βαθμολογία

8.9
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Ενω βρισκομουν στην Αλκιβιαδου και εριξα μια ματια ειχα να αποφασησω μεταξυ δυο πραγματων,το ενα ηταν το στομαχι μου που εκανε διαμαρτηρια και το αλλο ηταν το πουλι μου που ειχε ανησυχιες
Οπως ειναι γνωστο συνηθως κερδιζει η 2η.Ετσι θυμηθηκα πως φραντζη συνηθως κυριακες ειναι η Μαρια η θεσσαλονικια,και ειπα να παρω το μετρο για να πεταχτω στα γρηγορα,γυρω στις 14,30 ημουν εκει.Την πορτα μου ανοιξε η ιδια η Μαρια που με ειχε εντοπισει,,ειπα ουφ απο μεσα μου,γιατι αν ηταν αλλη θα την εκανα με ελαφρια πηδηματακια!
Φοραγε ενα προστυχο σετ μαυρων εσσωρουχων,που λεει και ο καρβελας και μια κοντοπορνη φουστιτσα που σκεπαζε ισα ισα τα κωλομερια της.
Ηταν αρκετο να με φιληση στο λαιμο και να χουφτωσω την κωλαρα της και να καυλωσω!
Μπηκα στο καινουργιο ανακαινισμενο δωματιο,και πριν προλαβω να κατσω στο κρεβατι βγαζοντας τα ρουχα μου ηρθε η Μαρια,τα πεταψε ολα και αρχισαν τα γλυψηματα απο τον λαιμο μου μεχρι της ρογες μου,με την σειρα μου πειρα τα βυζιακαι της ρογες της στο στομα μου βαζωντας δακτυλα στις τρυπες της.
Καθισε στα γονατα και οπως ημουν ορθιος αρχισε μια πιπα φοβερη,γλυφωντας και τα @@ οπως μοναχα εκεινη ξερει,με την γλωσσα της μου εγλειφε και τον προεδρο απο την βαση μεχρι το κεφαλι με μερικα κτυπηματα στην γλωσσα της.
Για να μην γινει παρεξηγησει των γραφωντων με προφυλακτικο.Την σηκωνω και την γυρναω πισωκολλητα στα ορθια με γρηγορο ρυθμο χουφτωνοντας απο την καυλα μου οτι εβρισκα!!
Μετα την τοποθετησα σε μια καρεκλα που ηταν στο δωματιο,οπου μου τουρλωνε την κωλαρα της,δυνατος ρυθμος και μετα απο λιγο ξαπλωσαμε στο κρεβατι.
Εκει μου εκανε μια καλη αναποδη ιππασια που με εφερε κοντα στα ορια,αλλ την σταματησα και την γυρισα στα πλαγια,οπου χουφτωνοντας την απο τα βυζια και αισθανομενος την ζεστη σαρκα της τελειωσα!
Ειναι παντα ενα στανταρ για μενα η Μαρια γιατι σεβετε και το τελευταιο ευρω που δινεις για αυτη,αλλα καιπαντα η καλη συμμετοχη της σου φτιαχνει την διαθεσει!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 30, 2012
Όνομα κοπέλας
Άννα Μαρία
sotirof
Τιμημένος
44
Πόντοι:
1.396
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια