Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 162 10
Sex Studio 157579
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Διαβάζοντας από έμπειρο συναθλητή (GL) ότι η Χριστίνα Ro είναι η πιο έκφυλη πουτάνα στην Θεσσαλονίκη, επισκέφτηκα το Φρίξου 14.
Η τσατσά ευγενική και λίγο μετά έρχεται η Χριστίνα. 30+ με ξανθό μαλλί νταρτάνα ΓλώσσαΓλώσσα βυζάρες και με πολύ νάζι και κούνημα σχεδόν με πήρε από το χέρι και με οδήγησε στο δωμάτιο.Πήρα το πρόγραμμα με γυμνό στα 50 ευρώ.
Καταπληκτική πίπα σαν να παίζεις σε τσόντα, με σάλιο, βλέμμα με τις πράσινες ματάρες που σε στέλνει, τρελό χτύπημα του πούτσου στη γλώσσα και στο στήθος, καυλόλογα στα αγγλικά, πως να μην γίνεις τούρμπο.Ισπανικό άπαιχτο χάνεται μέσα στα βουνά.
Στο σέξ καταπληκτική με φωνές μάλλον ψεύτικες αλλά πολύ καβλωτικές.Στην αρχή το κάναμε ιεραποστολικά και μετά ήρθε από πάνω όπου παρά τα κυβικά της την έχει τη στάση και φυσικά σου πετάει τα βυζιά της στη μάπα και χάνεις το φως σου.
Στα τέσσερα έχει καταπληκτική ΓλώσσαΓλώσσα κωλάρα ευχαριστιεσαι να την σφαλιαρίζεις και να την ζουλάς και αυτή σε κοιτάει μέσα από τον καθρέφτη.Σου πιάνει και τα αρχίδια σ αυτή την στάση και σε αποτελειώνει.
Τελείωμα με ιεραποστολικό με φούλ ταχύτητα και δύναμη, αλλάζει χωρίς πρόβλημα συνέχεια στάσεις και δέχεται αδιαμαρτύρητα το σφυροκόπημα όσο δυνατό και να είναι.
Με λίγα λόγια αισθάνεσαι σαν να είσαι πρωταγωνιστής σε τσόντα και επειδή είχα πολλές κάβλες την πρώτη φορά και τελείωσα σχετικά γρήγορα αφού τελείωσα κάτι δουλειές ξαναγύρισα για ένα δεύτερο γύρο μαζί της παρόμοιο με τον πρώτο μεγαλύτερο βέβαια σε διάρκεια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 29, 2012
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
baby-cool
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
25 Ιουν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
58
Likes:
287
Πόντοι:
366
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού