Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 140 10
Sex Studio 315584
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Επίσκεψη στο στούντιο του Νέου Κόσμου, στο οποίό έχω γενικά περάσει καλά όσες φορές έχω πάει, βραδυνή ώρα η ημέρα ενδεικτική αλλά όχι ακριβής. Από άποψης χώρου και υπηρεσία το στούντιο είναι εξαιρετικό, καθαρό, με ωραία δωμάτια, τζακούζι και ευγενέστατη υπηρεσία. Πάρκινγκ σχετικά εύκολο παρά την πυκνοκατοικημένη περιοχή.
Κοπέλα που δούλευε η Χρύσα την οποία συνάντησα και για πρώτη φορά. Ψηλή και αδύνατη κοπέλα, με όμορφο στήθος και βελούδινη επιδερμίδα. κωλαράκι μινιόν και όχι τόσο σφιχτό όσο φαίνεται στις φώτο, αλλά δε με χάλασε (είπε ότι το δίνει "κατά περίπτωση").Μικρούλα. Μελαχρινή, Ελληνίδα μου φάνηκε αλλά δε ζήτησα και ταυτότητα.
Στις υπηρεσιες ευχάριστη, δεκτική σε οδηγίες, προσπάθησε κάτι σε μασάζ που δεν της βγήκε και παρα πολύ, ίσως δεν ήμουν κι εγώ πολύ σαφής. Στα υπόλοιπα καλή πίπα, επίμονη, σχεδόν με τέλειωσε με αυτή (ήμουν και φτιαγμένος). Όχι σούπερ, αλλά η συνολική αίσθηση ήταν ωραία ίσως γιατί το όλο πακέτο μου άρεσε. Θελει να ευχαριστήσει τον πελάτη και η εμπειρία που θα αποκτήσει θα την κάνει καλύτερη εκτιμώ.
Γενικά, χωρίς να μου μείνει αξέχαστη, θα ξαναπήγαινα σίγουρα μαζί της γιατί είναι όμορφη, ευγενική και γλυκιά και γενικά βγάζει μια ευχάριστη αίσθηση, και εγώ για αυτό πλήρωσα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 05, 2012
Όνομα κοπέλας
Χρύσα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
10 Ιουλ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Φεβρουαρίου, 2017
μια επιλογη ξεπετας. ετσι επρεπε να ηταν ο τιτλος της κριτικης σου. Ειναι αλβανιδα ρεε
G
GRAW
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1