Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 35 10
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Νωρίς βράδυ Σαββάτου στον Μύλο όπου γινόταν ο χαμός από κόσμο, γρήγορη γύρα υπό πίεση χρόνου, πολλές καλές επιλογές, ήθελα κάτι καινούργιο, κατέληξα στην Αλεξάνδρα.

Στο σαλόνι πολύ καλή εντύπωση, μελαχρινή με μαυρισμένο κορμάκι ωραίο με κωλαράκι ποιήμα που το κουνάει για να σε φτιάξει. Πονηρό μουτράκι, από Μέχικο όπως λέει (μάλλον Βουλγαρία λέω εγώ). Στο δωμάτιο χάνει κάπως με δεύτερη ματιά. Δεν έχει στήθος (δεν με χαλάει). Από ελληνικά πολύ λίγα, συνεννόηση στα αγγλικά. Προγράμματα φουλ γκάμα με κωλαράκι στα 80ε. Πέρασα για γλυφομούνι στα 40ε.

Λόγω κίνησης έξω τα δωμάτια ήταν άδεια και έτσι ήρθε γρήγορα. Με αιφνιδίασε γρήγορα όταν μετά από τις συστάσεις άρχισε ένα δυνατό επιθετικό αρχιδογλύψιμο, πίπα με προφυλακτικό με πολλές βίαιες προσπάθειες για ντιπ όπου προσπαθούσε να τον πάρει όλο αλλά δεν μπορούσε, όλα αυτά με πόνο για ένιωθα πολύ δόντι και λαρύγγι αλλά κάπου γούσταρα την μανιασμένη προσπάθεια της. Γύρισμα για γλυφομούνι, όπου μου αποκαλύφθηκε ένα υπέροχο μακρόστενο συμμετρικό μουνάκι, έβαλε τα πόδια της στους ώμους μου, έκλεισε τα μάτια της και άρχισα το έργο μου. Από τα καλύτερα γλυφομούνια που έχω ρίξει ποτέ, ειλικρινής αντίδραση στο 100% χωρίς τίποτα το ψεύτικο και υπερβολικό. Μετά από κανά δεκάλεπτο άνοιξε τα μάτια της και μου λέει "άντε" αλλά μεταξύ μας δεν φαινόταν να πολυθέλει να σταματήσω οπότε συνέχισα και αμέσως ξανάκλεισε τα μάτια. Μετά από κάποια ώρα και στο τρίτο "άντε-time" την γύρισα στα τέσσερα όπου την σφυροκόπησα δυνατά για το τέλος έχοντας πλήρη θέα στον καθρέφτη. Τριχωτή κωλοτρυπίδα btw, για φετιχιστές του είδους ό,τι πρέπει.

Μετά το τέλος της εξήγησα σε φιλικό τόνο ότι δεν κάνει να λέει "time" σε πελάτες αν θέλει να τους κρατήσει και ότι οι καλές κοπέλες της δουλειάς είναι άνετες σε αυτόν τον τομέα, εκεί που φαινόταν βιαστική κάθησε και με άκουσε με ενδιαφέρον. Μου είπε ότι το "αφεντικὀ" την έχει βάλει να τηρεί χρόνους αυστηρά με την τσατσά να ανεβοκατεβάζει την μουσική για σινιάλο, κάπου αυτό την αγχώνει μια που είναι και καινούργια, 12 λεπτά για το πρόγραμμα των 30ε, 30 λεπτά για το τζακούζι των 120ε (εδώ γελάμε, δηλαδή η Νατάσα που κάνει παπάδες στο τζακούζι γιατί κάθεται 45+ λεπτά μέσα;).

Συνοπτικά, θα την πρότεινα ανεπιφύλακτα μόνο σε ένα γλυφομουνάκια, γιατί πραγματικά το γλυφομούνι είναι απόλαυση μαζί της (θα καταλάβουν όσοι δοκιμάσουν). Από κει και πέρα η κοπέλα θέλει να βελτιωθεί και να γίνει καλή στην δουλειά της, αλλά στα πλαίσια στα οποία εργάζεται δύσκολα να αποδώσει αυτό που θα μπορούσε και να ξεφύγει από το επίπεδο ξεπέτας Βαρδάρη. Μια δοκιμή χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις είναι οκ. Χώρος μέτριος, δεν το λες στούντιο αν και έχει τζακούζι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 22, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Apollo64
Τιμημένος
Εγγραφή:
13 Ιουλ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
81
Likes:
493
Πόντοι:
5.535
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού