Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 255 10
Sex Studio 267088
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Όπως έγραψα και στις προηγούμενες κριτικές μου, τους τελευταίους μήνες η διέλευση μου από την οδό Ευτυχίδου είναι επιβεβλημένη λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Έτσι, μου παρέχεται συχνά η δυνατότης να επισκέπτομαι το κείμενον επί της οδού Αθανασίας ανακουφιστήριον και να ασχολούμαι με την "σύνθεση της ομάδος" του. Αυτήν την φορά στάθμευσα σχετικά εύκολα το μεταφορικό μου μέσον και αφού ανέβηκα την ελικοειδή κλίμακα, έκρουσα τον κώδωνα της λευκής εξώθυρας. Η λίαν ευγενής, όσο και εξυπηρετική, αλλοδαπή επιστάτης που μου άνοιξε, με οδήγησε στην αίθουσα αναμονής - επιδείξεων και μου υπέδειξε την επί του καναπέ θέση, την οποία και ανέλαβα. Ο υποφωτισμένος λιτός χώρος, στον οποίο κυριαρχεί μια συμπαθής οριεντάλ zen διακόσμηση, ήταν καθαρός.

Μετά από λίγα λεπτά, έκανε την εμφάνισή της, μικρόσωμη γυνή, φέρουσα το καλλιτεχνικό (sic) όνομα, Βανέσσα. Πρόκειται περί αλλοδαπής περίπου 27 ετών, με μακριά μελαχρινή κόμη και ευχάριστο πρόσωπο. Το ανάστημά της (άνευ κοθόρνων) είναι περί το 1,62m και η εθνικότης της (κατά δήλωσή της) Ουκρανική. Δεν θα αναλωθώ στο να περιγράψω τον σωματότυπο της, και τούτο διότι υπάρχουν αρκετές αναρτημένες φωτογραφίες, που τον απεικονίζουν με αρκετή πιστότητα. Το ανεπιτήδευτον της αυτοεπιδείξεως της (χωρίς "ακραία στησίματα", λάγνους παραμορφωτικούς μορφασμούς και λοιπούς θεατρινισμούς), καθώς και το ότι έδειχνε ευδιάθετη, μου δημιούργησαν επιθυμία δια στενότερη επαφή. Απέδωσα λοιπόν στην επί της υποδοχής κυρία, το αντίτιμον που αντιστοιχεί εις απλόν πρόγραμμα και εισήλθον εις τα ενδότερα.

Ο χώρος συνευρέσεων, που ακολουθεί το ίδιο σκεπτικό διακόσμησης με την αίθουσα αναμονής-επιδείξεων, στερείται λουτήρος κλωβού και νιπτήρος. Είναι εφοδιασμένος πάντως με υγρά, καθώς και απλά, χάρτινα μαντήλια, που βρίσκονται ομού με τον κάλαθο των αχρήστων διακριτικά τοποθετημένα πίσω από ένα ξύλινο παραπέτασμα. Εδώ θα πρέπει να προσθέσω, ότι όποιος -ομοίως με εμένα- επιθυμεί λουτρό, θα εξυπηρετηθεί από το κοινόχρηστο.

Η Βανέσσα εισήλθε στο δωμάτιο και αφού συστηθήκαμε, ξάπλωσε δίπλα μου χωρίς να αποχωριστεί τα ήδη λιγοστά ιμάτιά της. Η πλήρης έκδυση (που σημειωτέον ήταν μια αρκετά "παιχνιδιάρικη" διαδικασία), έγινε σταδιακά και κατά την διάρκεια των ομολογουμένως θερμών προκαταρκτικών της, τα οποία και δεν άργησαν να φέρουν αποτέλεσμα. Ανταποδίδωντας τις αβρότητες, βρήκα την λεία επιδερμίδα της ευχάριστη στη αφή, καθαρή και πολύ διακριτικά αρωματισμένη. Στο στοματικό δεν ασχολήθηκε με το όσχεο. Πλήν όμως ήτο βαθύ και με πολύ καλή χρήση της γλώττας. Στην συνέχεια, ανέβηκε ιππαστί όπου και ξεκινησε αργά, ανεβάζοντας προοδευτικά τον ρυθμό της. Κατόπιν εσυνουσίασθημεν με το τρόπο των σκύλων και το τέλος κατέφθασε στην ιεραποστολική.

-Σε αυτό το σημείο ανοίγω μια σύντομη παρένθεση που γνωρίζω ότι αρκετοί θα την βρουν κουραστική. Παρακαλώ λοιπόν όσους δεν ενδιαφέρονται για "παράπλευρες πληροφορίες" να την προσπεράσουν. Ευχαριστώ.- (Το ότι οι περισσότερες κοπέλες τυγχάνουν κατά την διάρκεια της συνουσίας ομιλητικές (ερωτόλογα, αισχρόλογα κ.λ.π), είναι κάτι το συνηθισμένο. Έτσι και στην συγκεκριμένη περίπτωση, η Βανέσσα ήταν αρκετά ομιλητική, χωρίς όμως να είναι φλύαρη. Μέχρι εδώ βέβαια, δεν υπάρχει κάτι που να είναι άξιο μνείας. Κατά την ιεραποστολική στάση όμως, -καίτοι μιλά πολύ καλά τα ελληνικά- άρχισε να ψελλίζει στην γλώσσα της κάτι που έμοιαζε με επωδή.* Επωδή που επαναλαμβανόταν συνεχώς και που κορυφώθηκε έν μέσω εκστατικών μορφασμών και πνιχτών κραυγών γλυκασμού κατά την εκτόνωσή μου. Γνωρίζω βέβαια ότι η περί επωδής εικασία μου είναι λίγο τολμηρή, μιας και είναι πιθανότερη, άν όχι βέβαιη, η απλούστερη των εξηγήσεων. Πάντως, το γεγονός αυτό έτσι όπως εξελίχθηκε έδωσε μια ευχάριστη μυστικιστική νότα στην όλη συνεύρεση.)

Σε όλες τις στάσεις επέτρεπε απρόσκοπτες διεισδύσεις και ο ευείδης κόλπος της είχε θερμή και σφιχτή αίσθηση. Άν της φερθείτε με ευγένεια τυγχάνει δεκτική σε ασπασμούς και θωπείες, καθώς είναι πράγματα που δείχνει να απολαμβάνει. (Για δακτυλοσκοπήσεις και μετά γλώττας ασπασμούς δεν δύναμαι να γνωρίζω, διότι μου είναι αδιάφορα και συνεπώς δεν τα αποζητώ). Καθ΄όλην την την διάρκειαν της συνευρέσεως ήταν ευδιάθετη, αλληθοφανώς συμμετοχική και γενικότερα μου έδωσε την εντύπωση πως μεριμνά ούτως ώστε ο πελάτης να αποχωρεί ικανοποιημένος. (Περιττό θεωρώ δε, το να αναφερθώ ενδελεχώς στην απουσία βιασύνης).

Εν κατακλείδι, θα τολμήσω να δηλώσω ότι προσωπικά την θεωρώ αξιόλογη περίπτωσιν, όσον αφορά την σχέση απόδοσης-τιμής εις το συγκεκριμένο πρόγραμμα που επέλεξα, και εκτιμώ ότι οι λάτρεις των gfe θα βρούν τις υπηρεσίες αν μη τι άλλο, αξιοπρεπέστατες.



* Ξόρκια ή γητειές. Μυστικοί τύποι ευχής, επίκλησης ή κατάρας που χρησιμοποιούν οι θεουργοί κατά την άσκηση της θεουργίας (μαγείας, θαυματουργίας). Ο θεουργός πράττει ή ενεργεί (ως μάγος, θεραπευτής, μάντης κ.λπ.) είτε γιατί κατέχεται από υπερφυσικές δυνάμεις ή πνεύματα (ενθουσιαστική θεουργία) είτε γιατί είναι σε θέση να επενεργεί αυτός σε τέτοιες δυνάμεις ή πνεύματα ή να τις ελέγχει (τελεστική θεουργία).

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 05, 2012
Όνομα κοπέλας
Βανέσσα
The Saint*
Τιμημένος
Εγγραφή:
28 Ιουλ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
90
Likes:
32.402
Πόντοι:
24.700
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 iuakoya, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, Jim25jim και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Σεπτεμβρίου, 2012
Τι χαζα βαρετα κειμενα ειναι αυτα ρε παιδια? Γραψτε πεντε πραματα ουσιας. Δεν γραφεις εκθεση ιδεων.Κουραζεσαι μονο που βλεπεις
την εκταση του κειμενου.Money MouthMoney MouthMoney Mouth
18 Σεπτεμβρίου, 2012
Βαωέσσα του Θεμιστοκλεους βεβαιως βεβαιως Μεγάλο χαμόγελοΣπασίκλας
19 Σεπτεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

α)Συμφωνώ - τρεις φορές η ίδια επανάληψη είναι άνευ νοήματος
β)Η Αρχαία Ελληνική ειναι γλαφυρότατη και πανέμορφη, τα λάθη της όμως καθώς και η σύμμιξή της με τη Δημοτικιά παραπέμπουν σε κοτσάνα
20 Σεπτεμβρίου, 2012
ΜπαρμπαSaint τις περιγραφές σου τις διαβάζω πάντα οχι τόσο γιά ενημέρωση αλλά γιατί τις βρίσκω απολαυστικές.Παρ ολα αυτα αν θέλεις να απευθυνεσαι σε μεγαλύτερο κοινό (και σε συνδυασμό με το οτι τα διαδικτυακά translator δεν μεταφράζουν από ελληνικά σε ελληνικά ),γράφε μετά από κάθε πρόταση και την μετάφραση που καταλαβαίνουμε όλοι.
Φιλικά
Toshmagic
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4