Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 255 10
Sex Studio 267132
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Τους τελευταίους μήνες η διέλευση μου από την οδό Ευτυχίδου είναι επιβεβλημένη λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Έτσι, μου παρέχεται απο καιρού εις καιρόν η δυνατότης να επισκέπτομαι το κείμενον επί της οδού Αθανασίας ανακουφιστήριον. Αυτήν την φορά στάθμευσα με σχετική ευκολία το μεταφορικό μου μέσον και αφού ανέβηκα την ελικοειδή κλίμακα, έκρουσα τον κώδωνα της λευκής εξώθυρας. Ο απλά τυπικός στην συμπεριφορά επιστάτης που μου άνοιξε, με οδήγησε στην αίθουσα αναμονής - επιδείξεων και μου υπέδειξε την επί του καναπέ θέση, την οποία και ανέλαβα. Ο υποφωτισμένος λιτός χώρος, στον οποίο κυριαρχεί μια συμπαθής οριεντάλ zen διακόσμηση, ήταν καθαρός.

Κατόπιν ολιγολέπτου αναμονής ενεφανίσθει η Τζούλια. Δεν θα περιγράψω τον σωματότυπο της λεπτομερώς διότι οι αναρτημένες φωτογραφίες, τον απεικονίζουν με σχετική πιστότητα. Και γράφω σχετική, διότι κατά την προσωπική μου άποψη οι "πόζες" που προκρίθηκαν προς ανάρτηση, τον κολακεύουν. Θα ήθελα επίσης να παρατηρήσω, ότι η χροιά της επιδερμίδας της μου φάνηκε πιο μελανή εκ του σύνεγγυς. Τώρα, όσον αφορά το πρόσωπό της, το οποίο φέρει αμυδρώς κάποια "τσιγκάνικα" χαρακτηριστικά, θα το χαρακτήριζα συμπαθές. Ομολογώ πως δεν μαγνητίστικα από το παρουσιαστικό της. Όμως, η ευχάριστη διάθεση που την διακατείχε κατα την αυτοεπίδειξη της, καθώς και η δική μου διάθεση για νέα γνωριμία, με ώθησαν στο να αποδώσω στην επιστάτη το αντίτιμον των τεσσαράκοντα ευρώ που αντιστοιχεί είς απλόν πρόγραμμα, και να εισέλθω εις τα ενδότερα.

Ο χώρος συνευρέσεων, που ακολουθεί το ίδιο σκεπτικό διακόσμησης με την αίθουσα αναμονής-επιδείξεων, στερείται λουτήρος κλωβού και νιπτήρος. Είναι εφοδιασμένος πάντως με υγρά, καθώς και απλά, χάρτινα μαντήλια, που βρίσκονται ομού με τον κάλαθο των αχρήστων διακριτικά τοποθετημένα πίσω από ένα ξύλινο παραπέτασμα. Η απουσία αυτών των (διαδεδομένων και ίσως επιβεβλημένων σε αυτήν την κατηγορία συνουσιουργείων) ανέσεων, σε συνδυασμό με την ανυπαρξία μουσικής υπόκρουσης, καθώς επίσης και συσκευής τηλεοράσεως, δύναται να δυσαρεστήσει αρκετά τους περισσότερους εξ΄υμών. Φρονώ όμως ότι πρόκειται περί επιλογής (και μάλιστα εσκεμμένης), ούτως ώστε να μην υπάρχει τίποτα στην εικόνα του χώρου που να παραπέμπει σε δωμάτιο πορνείου ή ξενοδοχείου, ή που να δημιουργεί στον φιλοξενούμενο τέτοιου είδους συνειρμούς, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Εδώ θα πρέπει να προσθέσω, ότι όποιος -ομοίως με εμένα- επιθυμεί λουτρό, θα εξυπηρετηθεί από το αρκετά καθαρό κοινόχρηστο.

Η Τζούλια εισήλθε χαμογελαστή στο δωμάτιο και αφού με καλησπέρισε, γδύθηκε. Η πλήρης έκδυση, αποκάλυψε μετρίου μεγέθους στήθη με σκουρόχρωμες θηλές και περιφέρεια μεγαλύτερη του αναμενομένου, που διατηρεί όμως το σφρίγος της. Έπειτα, ξάπλωσε στο κρεβάτι όπου και αρχίσαμε την συνεδρία με μια συζήτηση γνωριμίας.

-Σε αυτό το σημείο ανοίγω μια σύντομη παρένθεση η οποία δεν πραγματεύεται τις παρεχόμενες από την κοπέλα υπηρεσίες, και επειδή γνωρίζω ότι θα υπάρξουν αρκετοί που θα την βρουν κουραστική, παρακαλώ όσους δεν ενδιαφέρονται για "παράπλευρες πληροφορίες" να την προσπεράσουν. Ευχαριστώ.- (Κατά την συζήτηση που είχαμε και σε ερώτησή μου σχετικά με την καταγωγή της, μου απάντησε ότι είναι ελληνίδα. Αυτό βέβαια συνάδει με την άριστη γνώση της ελληνικής. Μού κίνησε όμως την περιέργεια το ότι, ενώ χειρίζεται πολύ καλά την ελληνική γλώσσα, τόσο η προφορά της, όσο και το γενικότερο της "φέρεσθαι", παραπέμπουν σε αλλοδαπή. Της το έθεσα ως θέμα και μου απάντησε ότι μεγάλωσε στον ιταλικό νότο, αφήνωντάς με να εννοήσω πως τα παραπάνω είναι αποτέλεσμα πολιτισμικής επαγωγής*. Προσανατολιζόμουν σε κάποια άλλη εξήγηση, αλλά η περί πολιτισμικής επαγωγής εκδοχή δύναται να είναι αληθής, δεδομένου ότι η καλή χρήση της ιταλικής από πλευράς της συνηγορεί προς αυτήν την κατεύθυνση.

Μετά την συζήτηση που κράτησε αρκετά λεπτά, και αφού είχε δημιουργηθεί ένα ευχάριστο κλίμα, άρχισε να επιδίδεται σε προκαταρκτικές ενέργειες, όπως θωπείες, ασπασμούς και λειχίες, οι οποίες σταθηκαν ικανές στο να μου δημιούργησουν έντονο ερεθισμό. Στο στοματικό, κατά την διάρκεια του οποίου δεν παρέλειψε να μεριμνήσει και για την ευρύτερη περιοχή, επέδειξε ιδιαίτερο ζήλο. Στη συνέχεια μου προσέφερε ποικιλία στάσεων, άλλοτε με δική της πρωτοβουλία και άλλοτε κατόπιν δικής μου απαιτήσεως, στις οποίες δεν έδειχνε να δυσανασχετεί ακόμα και σε έντονες διεισδύσεις. Εδώ θα ήθελα να προσθέσω ότι αν της φερθείτε με ευγένεια, τυγχάνει δεκτική σε ασπασμούς και θωπείες. (Για δακτυλοσκοπήσεις και μετά γλώττας ασπασμούς δεν δύναμαι να γνωρίζω, διότι μου είναι αδιάφορα και συνεπώς δεν τα αποζητώ) Κατά τα άλλα, ήταν ομιλητική, παραινετική, και φιλικά διακείμενη. Αξίζει μνείας το γεγονός, ότι παρ΄όλο που το κουδούνι της εξώθυρας ακούστηκε αρκετές φορές, η Τζούλια παρέμεινε προσηλωμένη στο έργο της σε όλη την διάρκεια της συνεδρίας και δεν έδειξε την παραμικρή βιασύνη.

Εν κατακλείδι η κοπέλα είναι, νεαρή, καθαρή, και δεν βιάζεται. Το γενικότερο παρουσιαστικό της μπορεί να μην με εντυπωσίασε ιδιαίτερα, κρίνω όμως τις παρεχόμενες από αυτήν υπηρεσίες, ως αρκετά ικανοποιητικές.


*Η πρόσκτηση και η ενσωμάτωση στον πολιτισμό ενός ατόμου ή ομάδας ατόμων, ή ακόμα και κοινωνικού συνόλου, πολιτισμικών στοιχείων που προέρχονται από διαφορετικό κοινωνικό σύνολο. Η πολιτισμική επαγωγή είναι αποτέλεσμα επαφής, χωρίς να ενδιαφέρει το είδος της (μετανάστευση, εμπορικές συναλλαγές, κατάκτηση κ.λπ.) καθώς και ο τρόπος πρόσκτησης των πολιτισμικών στοιχείων (μίμηση, επιβολή κ.λπ.).

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 10, 2012
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
The Saint*
Τιμημένος
Εγγραφή:
28 Ιουλ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
90
Likes:
32.760
Πόντοι:
24.700
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 iuakoya, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, Jim25jim και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Σεπτεμβρίου, 2012
Τελικά στο bourdela.com εκτός από πληροφορίες για τα στέκια του απαγορευμένου έρωτα, μπορεί να πάρει κανείς και μαθήματα λογοτεχνικού ύφους...

Πού ήταν κρυμμένοι τόσοι λογοτέχνες και δεν εμφανίζονταν τόσο καιρό;
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1