Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 204 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 455239
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Μαριάννα είναι μία ολόγλυκια ψηλή κοπέλα, με λευκή απαλή επιδερμίδα και λαχταριστές καμπύλες ξεκινώντας από το στήθος, προχωρώντας στη μεσούλα της και καταλήγοντας στους σφριγηλούς της γλουτούς και πόδια. Όταν σε πλησιάζει αισθάνεσαι πολύ έντονα τη θερμότητα του κορμιού της και τη διάθεσή της να σε κάνει να νιώσεις άνετα και όμορφα. Είναι τρυφερή στις κινήσεις της και οι πόζες που παίρνει και τα στησίματα -ειδικά στον καθρέφτη- απογειώνουν τον ερεθισμό σου. Είναι έμπειρη γυναίκα αλλά ταυτόχρονα εφηβική και καταλαβαίνεις ότι δεν βλέπει την όλη φάση στυγνά εισπρακτικά. Έχει επίσης ένα υπέροχο πηγαίο χαμόγελο που κάνει το πρόσωπό της να φωτίζει, ειδικά όταν μαζεύει τα μαλλιά της ψηλά και αποκαλύπτει τα λεπτά κοριτσίστικα χαρακτηριστικά της.
Όταν σκύβει να σου πάρει πίπα βάζει το προφυλακτικό με πολύ σωστή τεχνική αφού το ξετυλίγει πάνω στον κορμό του πέους απαλά και όσο εφαρμοστά γίνεται ώστε να χάσεις όσο γίνεται λιγότερο τη φυσική αίσθηση. Ο ρυθμός που κρατάει όταν τον παίρνει στο στόμα ειναι ιδιαίτερα καυλωτικός σε συνδυασμό με τα απαλά χάδια στα μπαλάκια. Πριν έχει φροντίσει να σε ανάψει καλά με χάδια στο σώμα και γλυψίματα στις ρώγες. Στο πισωκολλητό έχεις την υπέροχη θέα από τα ολοστρόγγυλα σφιχτά κωλομεράκια της, και στο missionary τα καυλωτικά φυσικά της στήθη της με τις θηλές τους να σκληραίνουν στο κάθε άγγιγμα.
Ο καλός της τρόπος και η ευγένειά της σε συνδυασμό με την ικανοποίηση που σου προσφέρει σε κάνουν να φεύγεις με πολύ καλή διάθεση και πρόθεση να γευτείς ξανά μια εμπειρία σαν και αυτή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 10, 2012
Όνομα κοπέλας
Μαριάννα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
31 Ιουλ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού