Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 69 10
Sex Studio 182136
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Υπάρχουν πολλες φορές στις πορνοπεριηγήσεις μας που γι αλλου ξεκινάμε κι αλλού βρισκόμαστε .Ενίοτε αυτό γινεται για καλό.Ετσι έγινε και στην προκειμένη περίπτωση ωπου θα κανω μια συντομη περιγραφή οχι μόνο για να δικαιολογησω τον τιτλο της κριτικής αλλα και να περιγραψω μία πραγματικότητα.Εντελώς στο άσχετο μου κολλησε η ιδέα να δοκιμάσω με Ελληνίδα.Ετσι ξεκίνησα για Πειραιως 193 και Κατερινα.Σο σαλόνι αρχικά εμφανίζεται μια πολύ χαμογελαστή μελαχρινή κοπέλα αδιάφορη εμφανισιακά και η Κατερίνα ,ξανθεια ,ενδιαφέρουσα εμφανισιακά αλλά χωρίς διάθεση για πολλά πολλά.Επειδή δεν ειχα διάθεση να ανακαλύψω πληρωνονοντας αν αυτο ηταν τυχαίο η ακολουθεί η ιδια πορεία και μέσα εξαφανίσθηκε κάθε διάθεση μέσα μου και έκανα μεταβολή.Επόμενος σταθμός Κηφισού 60 (ξεχασμένο studio για καιρό μιας και σταμάτησαν την ενημέρωση στο site).Στην βάρδια ηταν η Χριστίνα (νταρντανοπιπίνι που δεν θα την επισκευτόμουν για δευτερη φορά τον ιδιο χρόνο ) και η Ιζαμπέλα μια πολύ ομορφη ξανθεια γυναίκα που νομίζω δεν θα αφηνε κανέναν αδιάφορο.Παρόλα αυτα δεν μπήκα γιατι με χάλασε η συμπεριφορά του τσατσου - φύλακα - υπευθυνου που αρχισε να λέει το ποίημα με 50 ευραίους γιά βασικο ενω τελευταία φορά ειχα δωσει 40 καθώς και στα αλλα δυο του ομίλου Ιεροφαντών και Αθανασίας.Επίσης εκανε τον ανήξερο και υποστηριζε οτι για ενα χρονο που βρισκόταν αυτός (και καλά) δεν έπαιζε το 40.(καλα!!)Οταν έκανα μεταβολή άλλαξε γνώμη αλλά ηταν αργά.
Συνεχίζω για Sweet Angels για στανταράκι (Τζενάκι).Ελα ομως που ξεχνάω να στρίψω και συνεχίζω για Μεταμόρφωση..
Βαρέθηκα να γυρίσω πίσω οπότε και καταλήγω Τατοιου 71 .Εκει εμφανίζεται η Ινα .Χωρίς δευτερη σκέψη δινω το πορνοαντίτιμο των 50 και μπαινω μέσα .Η Ινα ειναι μια πολύ ομορφη γλυκεια πιτσιρίκα γυρω στο 1.70 με ισως ενα απο τα καλύτερα πισω συστήματα που έχω δει σε studio.Γενικά εχει πολύ ωραιο φυσικό νεανικό σωμα ,ξανθοκάστανα βαμμένα μαλλιά και μικρό στηθος (δεν σε χαλάει όμως).Στο σαλόνι εμφανίζεται πολύ ευδιάθετη χαμογελαστή και ξερει να σε κερδίζει αμμέσως Με την ιδια διάθεση συνεχίζει και μέσα.Γενικά είναι ανθρωπος που κατέχει το επικοινωνιακό κομμάτι, σαν μερος της δουλειας που κάνει.Στον κυρίως αγωνα ξεκινα με πολλά προκαταρκτικά ,περιποίηση @@,φιλιά ,χάδια ,λέει διαφορά για να σε ανεβάσει (προσωπικά δεν ειμαι fun του ειδους ,άλλοι ομως πιθανότατα να γουστάρουν ) και γενικα δειχνει οτι θέλει να σε κάνει να περάσεις καλά.Eπίσης η θέα στον καθρέφτη ειναι μοναδική .Το στοματικό της δεν ειναι το κορυφαίο (κάνει και ελεύθερο ) αλλα δεν σε απασχολεί με τετοια κουκλάρα .Μια σταση σε ιεραποστολικό (δεν ηθελα δευτερη ) ωπου καθ όλη την διάρκεια συμμετείχε παθιασμένα .Το μοναδικό μειον ηταν οτι παραπονιοταν οτι την πίεζα με τα κιλά μου και με αποσυντόνισε κανα δυο φορές παρ ολο που πρόσεχα (Αλλες πιό μινιατουρες δεν μασάγανε)Μετά το τέλος ,κουβεντούλα ,ματσ μουτσ αποχαιρετισμού και ανανέωση ραντεβου.
Παρ ολο δεν κατατάσσεται στις κορυφαίες πορνοεμπειρίες,πιστευω υπάρχουν πολλά περιθωρεια βελτίωσης και με δεδομένο οτι μου άρεσε σαν χαρακτήρας θα την ξαναεπισκευτώ.Τωρα αν τεθεί πάλι θεμα διαφοράς κυβικών δεν προκειται να αλλάξω κατηγορία για την Ινα , θα της πω γλυκα buy και θα συνεχίσω γιά άλλες εμπειρίες.
Λιγα λογια για τον χώρο .Καθαρός κλασσικός στουντιακός οχι ομως τιποτα το συνταρακτικό .Στο δωμάτιο υπάρχει νιπτηρας αλλά απουσιάζει η ντουσιέρα.Νομίζεις οτι εισαι σε κρεβατοκάμαρα σε διαμέρισμα μιας και οι υπευθυνοι θεώρησαν οτι αντι για ντουσιερα καλό ειναι να αφησουν τις ντουλάπες του σπιτιου ως ειχαν.
Παρκιγκ πανευκολο το βράδυ ,ισως λιγο πιο δυσκολο το πρωί.

Σαν επιλογο θα ηθελα να πώ ξανα πως ναι μεν η οικονομική κριση εχει περιορίσει ανεξαιρέτως όλες τις δουλειες ,καποιοι ανθρωποι ομως ξερουν να δουλευουν ,ενω καποιοι άλλοι απλά δεν θέλουν να δουλέψουν

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 05, 2012
Όνομα κοπέλας
Ίνα
toshmagic
Νέο Μέλος
97
Πόντοι:
230
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Σεπτεμβρίου, 2012
Λοιπόν επειδή για τον κώλο της Ίνας έχουν ακουσθεί τόσα καί τόσα καί δεδομένου ότι πολλοί συναγωνιστές θέλουν να έρθουν αλλά μένουν στην άλλη άκρη της πόλης , αναρωτιέμαι μήπως ή διεύθυνση του studio διοργάνωνε ειδικά δρομολόγια με βανάκι ,πούλμαν κ.λ.π. !
10 Σεπτεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Καλή ιδέα.H απόσταση ειναι ενα μείον.Μπορείς ομως να το συνδυάσεις με βολτα στο εκθεσιακό κέντρο στην Μεταμόρφωση όποτε παιζει έκθεση, μπάνια στον Ωρωπό το καλοκαίρι,επαγγελματικό ταξίδι στην Θεσσαλονίκη,επιστροφή απο διακοπές Β. Ελλάδα κλπ
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2