Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 153 10
Sex Studio 351533
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Μετριότατη σε όλα. Έδωσα 60 για να έχω και μασάζ.

Ζήτησα να κλείσει το ραδιόφωνο το οποίο μου τα ζάλιζε. Να το χαμηλώσω;, απάντησε, όχι να το κλείσεις λέω. Με τα πολλά πολλά το έκλεισε (μεγάλη χάρη μου έκανε).

Στα προκαταρκτικά ήταν εμφανές ότι δεν ήθελε πολλά και βιάζοταν να προχωρήσει στο τσιμπούκι και μετά από 30 δευτερόλεπτα στο γαμήσι.

Από πού είσαι τη ρωτάω. Από Καλάμπρια μου λέει. Αρχίζω να της μιλάω ιταλικά, τα οποία γνωρίζει σε μέτριο επίπεδο, φυσικά από την πρώτη κουβέντα καταλαβαίνω ότι δεν είναι Ιταλίδα. Είσαι παντρεμένος, μου λέει, όχι, απαντάω, όλοι οι Έλληνες το ίδιο λένε, μου λέει (σκέφτηκα να της πω πως όλες οι Αλβανίδες λένε ότι είναι Ιταλίδες).

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 06, 2012
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
20 Σεπ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Σεπτεμβρίου, 2012
απο τα λεγομενα σου μαλλον η κοπελα την φερανε απο κανενα μπουρδελο.οσο γιαυτη την αλυσιδα δεν εχω συναντησει καποια αξιολογη περιπτωση.εχω περασει πιο ωραια με κοπελες που δουλεψαν εκει για λιγες μερες και ειχαν ερθει απο καποιο αλλο studio.η νοοτροπια που εχει το συγκεκριμενο δεν ειναι και η καλυτερη.και απο οτι καταλαβαινω δεν εχουνε κανει κανει και μειωσεις τιμων.καλα θα πανε.
07 Σεπτεμβρίου, 2012
πολλες Αλβανιδες το παιζουν Ιταλιδες. Κλασσικη περιπτωση η Αμαντα που εκδιδεται στην περιοχη του Βοτανικου (Κασσανδρας, Σπυρου Πατση) και καμμια φορα και στη Βριλλησου. Ευκολο να το καταλαβεις αν μιλας καλα Ιταλικα
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2