Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 85 10
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μετα απο μια μικρή τσαρκα σε δυο τρία στυντιο του Μύλου πήγα στο συγκεκριμένο Μαγαζι.

Η τσατσα μου είπε τα προγράμματα 30 το απλο 40 γλυψιμο 50 γυμνο 70 όλα μαζι. 
Βγαίνει η Βικη. Η κριτικές που διάβασα για μια Βικα που δουλευε πριν κανά δυο χρονια στο Α. Γεωργίου 4 μοιάζουν τώρα δεν ξέρω αν είναι η ίδια. Αυτη μου είπε ότι την λένε Βικη. 
Ψιλή γύρω στο .1.70 κοντο ξανθο μαλλι , 3αρι βυζι σιλικονατο και πολυ ωραία τουρλοτη κωλαρα. Κανονικό σκυλί. Δίνω 40 και μπαίνω στο δωμάτιο. Αργησε κνα 20λεπτο. Μπαίνει μέσα πολυ κουβεντουλα και χαβαλέ. Ορεξατη και ευδιαθετη. Μιλήσαμε λίγο περι ανέμων και υδάτων π.χ. Για τα ζωδια και κάτι τέτοια. 
Ξαπλώνει ανάσκελα και αρχίζω να εξερευνω όλο το κορμι. Αφού χουφτωνω και φιλαω σχεδόν όλο το σώμα ξεκιναω το γλυψιμο. Με παρακάλεσε νε μην βάλω δάχτυλο. Έδειξε να της αρέσει και μου είπε ότι τα πήγα πολυ καλα αλλα εγω μου λέει θα σε γλυψω καλύτερα. Σηκωνομαι στα γόνατα και ξεκινάει αυτη το γλυψιμο. Πολυ καλη πιπα χώρις Καραμπαλικινκγ βέβαια. Πολυ ρουφηχτη με πολλα deep/ κόντεψα να τελειώσω γιαυτο και την σταμάτησα και στήθηκε στα τέσσερα τον πήρε στο χέρι και τον οδήγησε μες στο μουνακι.
 Πολυ στενή δεν είχε ίχνος κρεμας  μόνο τα δικα της υγρά/ 
Το πήγα σε χαλαρό ρυθμο χουφτωνοντας ποτέ την ωραία κωλαρα και ποτε το στήθος που κρεμοταν. 
Αρκετή ώρα, με καυλωσε πολυ ώσπου την ξαπλωσα τελείως κλείνοντας τα πόδια της . Έτσι και αν ήταν στενή. Βαρεσα λίγο έτσι ώσπου ήρθε το τέλος. 
Με μαλωσε γιατί τελειωσα νωρίς και δεν το ευχαριστηθηκε είπε. Έμεινα για λίγο μέσα ακολούθησε καθαρισμός και αποχαιρετιστηκαμε. 

Συνολικός χρόνος 20 λεπτά

Βικη: πολυ τρελοκομιο αλλα με την καλη έννοια. Με το χαμόγελο στα χείλη και πολυ χαβαλέ και επίσης ευδιαθετη. Δεν έδειξε ίχνος βιασινης αντίθετα αυτη προσπαθούσε να το τραβήξει παραπανο. Στα συν ότι είναι πολυ στενό το μουνί της. Θα ξαναπηγαινα. 

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 30, 2012
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Υπηρεσίες
rastafari2008
Μέλος
Εγγραφή:
1 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
2
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού