Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 35 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετα απο εκτενη τσαρκα οπου δεν ενθουσιαστηκα ιδιαιτερα με καποια αποφασισα να κανω τη δοκιμη και να παρω το πιπινι με τις αμφιλεγομενες κριτικες. Εμφανισιακα ειναι ενα καυλακι σκετο με ματαρες, κωλαρα και μαυρισμενη κορμαρα με μονο μειονεκτημα το ανυπαρκτο στηθος της.

Με κοιταξε με ενθουσιασμο και αποφασισα να μπω γιατι υπεθεσα πως της αρεσα κι εγω. Με το που μπηκε συστηθηκαμε και βουτηξε κατευθειαν στα ξυρισμενα μου μπαλακια. Καταλαβα με τη μια οτι δεν ειναι λατινα γιατι δεν καταλαβε τη φραση "σι σι τσοπα μι ες κοχονες"ΓλώσσαΓλώσσα

Το αναπαντεχο αρχιδογλυψιμο που παρεπιπτωντως ηταν πολυ καλο με τουρμπισε με τη μια αν και δεν ειχα και την καλυτερη διαθεση και ημουν καπως κουρασμενος. Και στην πιπα τα πηγε αρκετα καλα και δοκιμασε καποια ντιπθροουτ κατα τη διαρκεια των οποιων γουρλωνε τα ματια της πραγμα που μου αρεσε επισης.
Η πραξη στη συνεχεια παιχτηκε σε 2 πραξεις, ιεραποστολικο και στα 4 οπου απολαυσα το στενο μουνακι της. Φοβερο στενο μουνακι. Και αληθινες κραυγουλες που γινονταν εντονες οταν την καρφωνα επιτηδες δυνατα. Τελειωμα στο στομα της με το προφυλακτικο.

Συμπερασματικα ηταν μια πολυ καλη καταθεση που την ευχαριστηθηκα. Και εκτος απο την εμφανιση και τη συμμετοχη της Αλεξανδρας μου αρεσε πολυ και η καλη της διαθεση και η γλυκητητα της.
Παροτι δεν ειμαι πιπινοφαν θα την ξανατιμησω σιγουρα.

Υ.Γ. Με 40 δινει CIM και με 50 facial οπως ειπε.

Χρονος παραμονης 15 λεπτα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 28, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
skieros
Σεβαστός
Εγγραφή:
9 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
1.305
Πόντοι:
1.720
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού