Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 202 10
Sex Studio 299610
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Δεν άντεξα και ξαναπήγα στο συγκεκριμένο στουντιάκι καθώς είχα μαζέψει αρκετό ψωλόχυμα για να δώσω.Μετά από αρκετές μπύρες ανέβηκα στον λόφο με την μηχανή και μπήκα στο συγκεκριμένο κατάστημα έχοντας σκοπό να γαμήσω. Είχε προηγηθεί βόλτα σε όλες τις πουτανόπιατσες της Αθήνας όπου τα πράγματα ήταν απογοητευτικά .Εμφανίστηκε η Βίκυ , 35άρα ψηλή με ωραίο σώμα και γλυκό χαμόγελο.Εκανε ντούο με μία άλλη αλλά δεν με ενδιέφερε.
έδωσα το 50άρι στην τσατσά και κατέβηκα στο μεγάλο δωμάτιο. Γδύθηκα , έπλυνα τον πούτσο μου και περίμενα το πουτανάκι. Μετά από λίγο που μου φάνηκε αιώνας ήρθε το Βικάκι. Γδύθηκε και αυτό και άρχισε να με χαϊδεύει σε όλο μου το σώμα και να με φιλάει παντού, ενώ με το χέρι της άρχισε να μου τον πιάνει.Βόγγαγε ταυτόχρονα και ο πούτσος μου δεν άργησε να σηκωθεί.Πέρασε με το στόμα της το προφυλακτικό με αρκετή μαεστρία και άρχισε την πίπα. Σημαντική λεπτομέρεια : πριν από την πίπα άρχισε να γλύφει τα μπαλάκια μου ενώ όσο έγλυφε τον πούτσο με τα νύχια της τα χάιδευε.Ηταν άκρως πρωτότυπο και ερεθιστικό.
Ημουν έτοιμος να χύσω αλλά την σταμάτησα. Ανέβηκε από πάνω μου και άρχισε να κουνιέται ηδονικά . Πάλι την σταμάτησα γιατί δεν θα άντεχα. Την γύρισα ιεραποστολικά και άρχισα να την γαμάω δυνατά ενώ εκείνη με χαίδευε με το ένα χέρι στον κώλο μου και με το άλλο στην πλάτη ενώ ταυτόχρονα με φίλαγε στο στέρνο. Ξανά σταμάτησα καθώς ο στόχος της ήταν να χύσω τότε. Την γύρισα στα τέσσερα και άρχισα να την γαμάω ξανά δυνατά ενώ της έβαζα και κωλοδάκτυλο. Η Βίκυ έβαλε τα μεγάλα μέσα. "Ξέσκισε μεεεεεεε" ούρλιαζε και "Γάμα μεεεεεε". Πάλι σταμάτησα να την γαμάω γιατί κατάλαβα ότι θα έχυνα άμεσα. Της λέω , καθώς κατέβηκα από το κρεβάτι και ήμουν όρθιος να μου ρουφήξει τον μπούτσο μου ξανά. Εβαλε τον σηκωμένο πούτσο μου στο στόμα της και άρχισε να με πιπώνει ενώ με χαίδευε στον κώλο με τον ένα χέρι ενώ με το άλλο ακουμπούσε τα αρχίδια μου με τα νύχια της . Την βάζω πάλι ιεραποστολικά και δεν άντεξα της τα έδωσα. Είχα πολλή μεγάλη ποσότητα ψωλοχύματος.
Το πουτανάκι δεν έφυγε αμέσως . Κάθησε κοντά μου σαν γκομενίτσα και μου έλεγε πώς πέρασα και ότι δεν έπρεπε να το κρατήσω τόσο πολύ . Πάντα με το χαμόγελο στο χέρι. Μου είπε ότι θα δουλεύει νύχτα μέχρι τις 3.
Θα ξαναπάω.....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 21, 2012
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Μέλος
Εγγραφή:
18 Νοε 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
44
Likes:
9
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού