Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824530
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Ενδεικτική ημερομηνία στα μέσα Αυγούστου.Ξεπέρασα τις επιφυλάξεις μου για τα studios μιας και προτιμώ την άνεση των ραντεβού με ct-cg.Ιδιαίτερα θετικά συνέβαλε στην απόφασή μου να επισκεφθώ το χώρο, το καλαίσθητο, ιδιαίτερα ενημερωμένο site του, που παραπέμπει σε επαγγαλματίες. Μου άρεσαν οι σελίδες με τα προφίλ των κοριτσιών, όπου εκ των προτέρων ξέρεις τι προσφερει η καθεμιά.
Στο προκείμενο:Καλή υποδοχή από την κυρία της reception, η οποία αφού έμαθε όυι ήμουν πρωτάρης στο χώρο, εξήγησε τα προγράμματα και παρουσίασε τις κοπέλλες. Εκ των προτέρων αποφασισμένος, πήρα Μπέττυ και full στα 100 εξηγώντας οτι δεν με ενδιέφερε αυταρχικό. Στα της μάχης:ξεκίνησα με χάδια και ακγαλιές και η κοπελιά βιάστηκε να πετάξει τα πάντα τα πάντα από πάνω της και να περάσουμε στο κρεβάτι. Δαχτυλάκι και γλύψιμο από μεριάς μου στις τρυπούλες της.Βιαστικό πέρασμα σκούφου σε μισοπεσμένο εργαλείο και στοματικό,ταχέως γύρισμα σε 69 και πάλι βιστικά ανέβασμα για γλύψιμο στ νινάκι της με δική της πρωτοβουλία, η οποία ομως ήταν απολαυστική. Πέρασμα σε doggy, διαδοχικά νινάκι και@@λαρακι και τέλειωμα. Πριν ακουμπήσω την πλάτη μου στο κρεβατι η κοπελιά είχε ήδη σηκωθεί, χαιρετήσει και εξαφανιστεί.
Συνολικά η συνάντηση, αν και είχε καλές στιγμές, θα έλεγα οτι σημαδεύτηκε από τη διάθεση της κοπέλλας να τελειώνει και να την κάνει, πράγμα απογοητευτικότατο.
Κορίτσια, κατανοητό οτι ο χρόνος σας είναι χρήμα, αλλά λιγότερο εμφανής βιασύνη και 1-2 λεπτά social time, δεν θα ρίξουν την επιχείρηση έξω

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 15, 2012
Όνομα κοπέλας
Μπέτυ
cloudrider
Μέλος
Εγγραφή:
30 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
103
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Αυγούστου, 2012
Η ιστοσελίδα του συγκεκριμένου στούντιο (το οποίο δεν έχω επισκεφθεί), όπως και όσα έχω δει και διαβάσει για την λειτουργία του και την αισθητική του παραπέμπει πράγματι σε μπουρδέλα επιπέδου του αγαπημένου μου Βερολίνου.

Ειδικά τα διάφορα events θυμίζουν πολύ καλά γερμανικά ιδρύματα που πολλές φορές διοργανώνουν θεματικά events (www.royalgirl.de, Gang Bang κάθε πρώτη Τρίτη του μήνα ή ακόμη και φιλανθρωπικές βραδιές (ναι καλά διαβάσατε, www.vankampenberlin.de, κοντά στα Χριστούγεννα όλες οι εισπράξεις μίας ημέρας πηγαίνουν σε αγαθοεργίες)

Το μόνο που τους λείπει όπως και σε όλα τα στούντιο της Αθήνας είναι η δυνατότητα να κλείσεις ραντεβού για να μην περιμένεις άλλον.
(Updated: 27 Αυγούστου, 2012) 27 Αυγούστου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αν θέλεις πίστεψέ το, αλλα και ο δικός μου συνειρμός ήταν παρόμοιος. Γι αυτό και η απογοήτευσή μου μεγαλύτερη
28 Αυγούστου, 2012
Ερχεσαι με κεκτημένη ταχύτητα απο τα ct-cg γιαυτό και έχεις αυτή την εντύπωση.

Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά έχω την εντύπωση πως την αδικείς. Συνήθως η Μπέτυ δεν έχει πρόβλημα, αναβει τσιγάρο είτε πάνω στο δωμάτιο είτε κάτω όταν κατέβεις και κάτσεις λιγάκι στο σαλονι και πάντα βγαίνει και λεει δυο κουβέντες.
Απο τις ευγενέστερες παρουσίες σε στουντιο.

28 Αυγούστου, 2012
Δεν μπορώ να καταλάβω,πώς ξεπέρασες τις επιφυλάξεις σου,για τα studios.....???
Είναι αρκετά δύσκολο από την κατηγορία ct-cg,να γίνει αυτό!!!!Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;
Στη περιγραφή τώρα των γεγονότων είσαι λίγο ασαφής και δεν προσδιορίζεις τον ακριβή χρόνο που έκανε η κοπέλα μέσα στο δωμάτιο 5-10-15 λεπτά,συνήθως δεν κρατάμε ρολοι όταν πηδάμε.....anyway.
Από τις κριτικές που έχεις μέχρι τώρα.....είναι όλες για ct-cg και καμία για studios.
Ερώτηση

Ακόμη και αν δεχθώ ότι η Μπέττυ,δεν είχε διάθεση και ήταν βιαστική μαζί σου.....
Πώς βγάζεις συμπεράσματα αφοριστικά και για τα άλλα κορίτσια???(Κορίτσια, κατανοητό οτι ο χρόνος σας είναι χρήμα, αλλά λιγότερο εμφανής βιασύνη και 1-2 λεπτά social time, δεν θα ρίξουν την επιχείρηση έξω),πέρασες στο δωμάτιο με τα άλλα κορίτσια και ήταν και αυτές σαν την Μπέττυ???
Συμπερασματικά δεν ξεπέρασες πότε τις επιφυλάξεις σου για τα studios....αντίθετα θα έλεγα ότι ήσουν και θα παραμείνεις προκατειλημμένος με αυτά.....


Υ.Γ. Ο χρόνος δεν υπάρχει, είναι ανθρώπινη ανακάλυψη κι εξυπηρετεί ανθρώπινες ανάγκες.

Αλβέρτος Αϊνστάιν, 1879-1955, Γερμανοεβραίος φυσικός
28 Αυγούστου, 2012
Θα μου επιτρέψετε και εμένα μια παρέμβαση..Sarouman ,εσύ είσαι γνωστός πελάτης και καλός πελάτης και φυσιολογικά τυγχάνεις άλλης προσοχής (γεγονός που συμβαίνει σε όλους τους κλάδους).
Επίσης full πρόγραμμα σε στούντιο είναι πεταμένα λεφτά ,στην πλειοψηφία των περιπτώσεων..Καλύτερα cg!
28 Αυγούστου, 2012
το στούντιο αυτό δυστηχώς ενώ έχει όλες τις προοπτικές για πολλά πράγματα και έχει γίνει τρομερή δουλειά από την άντζελα δεν απογειώνεται λόγω μέτριου επαγγελματισμού των εργαζόμενων εκεί. Μάλλον πρέπει η άντζελα να σταματήσει τα πολλά φιλικά με τις εργαζόμενες και να τις αντιμετωπίσει ως συνεργάτες και όχι ως φίλες! Απο κει και πέρα τα ίδια πέρασα και εγώ φίλε με τη μπέτυ, όπως και με άλλες που δε θέλω να αναφερθώ. Πάντως αντίθετα με το μέσο όρο Άντζελα και Αλεξάνδρα φίλε είναι vfm και πολύ επαγγελματικά έντιμες. Τώρα αν σε κατουράνε χέζουνε ξυλοκοπούν κλπ εκεί μέσα εντάξει είσαι ειδική κατηγορία και προφανώς σου έχουν και ειδική συμπεριφορά, δεν είναι όμως έτσι στο μέσο όρο. Πάντως είναι δύσκολο τον κάθε εργαζόμενο να τον βάλεις σε ένα καλούπι συμπεριφοράς, πόσο μάλλον σε αυτή τη δουλειά.
28 Αυγούστου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ούτε εγώ κοιτούσα ρολόι - αλλά τι είναι βιασύνη, είναι ξεκάθαρο και χωρίς να το εκφράσεις με μονάδες μέτρησης χρόνου.
Το "κορίτσια" αναφέρεται στην κάθε εργαζόμενη του χώρου -γενικώς και όχι μόνο του συγκεκριμένου studio - που συμπεριφέρεται αντιεπαγγελματικά.
Οσο για τις επιφυλάξεις μου, φυσικά και τις ξεπέρασα,αφου δοκίμασα, απλά ο ιδιος ο χώρος με ξαναπομακρύνει με τη συμπεριφορά του.
28 Αυγούστου, 2012
Μπορείς να υπολογίσεις χρόνο παραμονής στο δωμάτιο απο την στιγμή που μπήκε η κοπέλα την στιγμή που βγήκε;
lsh
lsh
28 Αυγούστου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ευχαριστώ για την παρέμβαση φίλε, γιατί κάποια στιγμή νόμισα οτι είμαι εγώ λαθος.
Γι αυτό ανέβασα και την κριτική, γιατί πιστεύω οτι καθε επίσκεψη αξίζει προσοχής από τον επαγγελματία και οχι, όπως είπες, να σε έχουν σαπίσει πρώτα στο ξύλο ή να έχεις ξοδέψει ένα σκασμό λεφτά για να σε προσέξουν
28 Αυγούστου, 2012
Τα στούντιο είναι κυρίως για όσους σιχαίνονται τους οικους ανοχής ή θέλουν ιδιαίτερα προγράμματα (άποψή μου)..Η τιμολογιακή πολιτική τους τα κάνει ασύμφορα στις υπόλοιπες περιπτώσεις..
13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2