Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824394
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ψαχνοντας κριτικες και ανταλλασοντας μυνηματα με ενα συναδελφο κατεληξα να χτυπησω την Αλεξανδρα.
Επισκεψη πρωινη την παρασκευη, παρκαρισμα ευκολο επι της φυλης κλειδωμα αυτοκινητου, μαζεμα καφρεφτων αλλα και ηλιοπροστασια ταμπλο και εισοδος στο σαλονι.
Εκπρωτης οψεος η κοπελα γεματουλα - ζουμερι με ελαφρυ μαυρισμα ,εντονο ξανθο χρωμμα μαλλιων ,ομορφουλι προσωπο που βγαζει γλυκες εκφρασεις ,μετριο αναστημα εντυπωσιακα μεγαλα στηθη, προσεγμενα ακρα.
Πληρωσα στην κυριούλα της υποδοχης και περασα σε ενα απο τα δωματια του επανω οροφου.
Μικρη αναμονη συντροφια πορνοταινιας μεχρι να ερθει η κοπελα ωσπου ακουσα τα βηματα της εξω απο την πορτα μου.
Αφου γιναν οι πρωτες συστασεις προχωρησαμε στο πρωτο συνθημα, ξαπλωσε επανω μου και τριβοντας με μετα χερια της με εγλυψε λιγο στις ρωγες (ωραια ειπα μεσα μου κατσε να δεις εγω πως θα γλυψω τα βυζια σουΓλώσσα) αφου μου εριξε και καποιες δαγκωνιτσες στην κοιλια μου και στα μπουτια μου πηγε να φτασει το επιμαχο σημειο.
Εκει τη σταματησα και αφου την εβαλα να ξαπλωσει αρχισα εγω τωρα να ασχολουμαι με τα βυζομπαλα της χουφτωνοντας τα και γλυφωντας τα εναλλαξ.
Οταν τελιωσα το εργο μου ξαναπηρα θεση ανασκελα και μαλλον εχοντας καταλαβει οτι ειμαι οπαδος των μεγαλων βυζιων μου εβαλε το στυλιαρι αναμεσα στους ογκολιθους της ξεκινωντας μια ισπανικη , η πιεση που δεχοταν η ψωλη μου απο τα μασταρια της ηταν αρκετα ισχυρη οπου το ηδη σηκωμενο παπαρι μου πετρωσε για τα καλα.
Τωρα τον ειχε παρει πια στο στομα και δεχομουνα την πιπα της αν και ηδη ειμουνα ετοιμος και φτιαγμενος για να την κατσικωσω.
Την εβαλα σε πρωτη σταση ιεραποστολικα και δινοντας της τον δυνατα ειχα παλι την ευκαιρια μου να ασχολουμαι στοματικος με τα βυζομπαλα της οσο της τον καρφωνα.
Για λιγο αλλαξαμε με αυτην απο επανω και το φιναλε το εδωσα στα γονατα που λενε και οι τσατσαδες οπου τωρα πια εδωσα την προσοχη μου στο κωλο της που ηταν στημενος μπροστα μου οσο εγω γαμουσα το μουνακι της.
Τα φλοκια εντος ολιγου επεσαν και μου πηραν και τις τελευταιες δυναμεις που ειχα, ενα παγωμενο νερακι που ηπια κατω πριν φυγω αρχισε σιγα σιγα να με συνεφερνει.
Εκανα μαλακια τοσο καιρο που δεν ειχα δοκιμασει την Αλεξανδρα αν και ειχα τις ενδηξεις για αυτην αλλα καλλιο αργα παρα ποτε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 24, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
31 Μαρ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Αυγούστου, 2012
"ΦΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ ΒΥΖΙΑ " ! Ό τίτλος τα λέει όλα καί αληθινά ! Baby Alexandra tits boom boom !!!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1