Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 44 10
Sex Studio 82661
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Επίσκεψη σήμερα ξανά στην ομορφούλα πιπίνα Βουλγάρα Ντέσυ, την είχα επισκεφθεί προ 20ημερου και μου είχε αφήσει όμορφες αναμνήσεις για αυτό και η σχετικά σύντομη επίσκεψη μου ξανά.

Στο σαλόνι το μωρό βγήκε με κόκκινο σετάκι, οι βυζάρες της ξεχείλιζαν μέσα από το τσιτωμένο σουτιέν της δημιουργώντας ένα θεσπέσιο θέαμα, που στη θέα του και μόνο πολύ δύσκολα κάποιος θα μπορούσε να αντισταθεί. Έδωσα λοιπόν τα 30 ευρώ και πέρασα στα ενδότερα.

Σε λίγο νάσου και η μικρή, φιλάκια, αγκαλίτσες, και άλλα κόλπα, δεν άργησα να πάρω μπροστά, είχε και κέφια και πάντα πολύ χαμογελαστή, και έτσι δημιουργήθηκε πέρα από μια πολύ ερωτική και μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα. Με το εργαλείο να κτυπά ήδη κατοστάρες ξαπλώσαμε στο κρεβάτι, τα χάδια και τα φιλιά (εκτός από στόμα) συνεχίστηκαν παντού, έχει κορμάρα η Ντέσυ, το ξέρει καλά, και όπως επίσης ξέρει να την χειρίζεται πάρα πολύ καλά, ξεκίνησε μια πίπα μοναδική στήνοντας παράλληλα το σώμα της με τέτοιο τρόπο ώστε να έχω σε όλα του τα σημεία απρόσκοπτη πρόσβαση και έτσι έγινε, δάχτυλα στις τρυπούλες της μέσα δεν δέχθηκε, όμως δέχθηκε ευχαρίστως εξωτερικό χαΐδεμα σε αυτές.

Συνέχεια με καβάλημα από πάνω, παρά την στιβαρή κορμοστασιά της κουνήθηκε σαν αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής σε ένα πάρα πολύ καυλωτικό τέμπο φτάνοντας μου στα όρια μου. Την σταμάτησα όμως και σηκωθήκαμε πάνω με έμενα όρθιο και αυτήν σκυμμένη να πιάνετε από την άκρη από το τζακούζι και ενώ τα χέρια μου ήταν και τα δύο πάνω στις βυζάρες της , την σφυροκοπούσα αδιάκοπα σε μια φάση που έδειξε ότι την απολάμβανε και εκείνη. Φάση βγαλμένη από τσόντα με έμενα πρωταγωνιστή και να με βλέπω μέσα από τους πανοραμικούς καθρέπτες, πραγματικά μεγαλειώδης.

Και το τέλος ήρθε πάλι στο κρεβάτι σε ένα ιεραποστολικό διαρκείας με πολύ δυνατό χύσιμο. Χαμόγελο ικανοποίησης από μέρους της, χαδάκια και φιλάκια, και τίτλοι τέλους σε μια πανέμορφη και πολύ ερωτική συνεύρεση. Ακολούθησε συζήτηση μικράς διάρκειας και υπόσχεση από μέρους μου σύντομης χρονικά επίσκεψης μου στο μέλλον.

Αποχώρησα πολύ ικανοποιημένος, και πολύ γεμάτος. Το 10 στην εμφάνιση το αξίζει, με τα κόκκινα εσώρουχα της να τα φορά, έχω πολύ καιρό να δω τόσο πολύ θηλυκή γυναίκα. My Baby Just Cares for Me.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 20, 2012
Όνομα κοπέλας
Ντέσυ
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
506
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού