Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 85 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετα από τηλεφωνο σκαω μυτη στο Σααλ για να βρω τη Χριστινα.
Μου ανοιγει η ιδια μιας και δεν υπηρχε τσατσα.Αργησε κιολας να ανοιξει γιατι μαλλον καθαρηζε,παρα λιγο να την κανω.
Ειναι γυρω στα 40 με ωραιο σωματακι και καλο προσωπο, βεβαια ο χρονος εχει αφησει τα σημαδια του.Πολυ ευγενικη και με το χαμογελο στα χειλη.Προγραμματα: 30 απλο, 40 γλυψιμο,50 γυμνο, 70 όλα μαζι.Περναω με το τριανταρι.Της ζητησα να κανω ντουζακι και μου ειπε ότι δεν υπαρχει προβλημα.Μου φερνει πετσετα και μπαινω, τελειωνω με το ντουζ και ερχεται και η Χριστινα.

Ξαπλωνουμε στο κρεβατι και αρχιζω να περιποιουμε το στηθος,ωραιο γεματο με καλη αισθηση. Το επεξεργαζομαι για αρκετη ωρα χουφτωνοντας τον κολο και χαιδευοντας την κολοτρυπιδα.Ξαπλωνει μπρουμητα με μενα από πανω και τον τριβω λιγο αναμεσα από τα κολομαγουλα.Την γυρναω ανασκελα και ακολουθει ένα ωραιο ισπανικο με αυτην να λεει συνεχεια καυλολογα.
Εχω βαρεσει κοκκινα και ξαπλωνω εγω ανασκελα για να αρχησει το πιπετο.Ωραια υγρη και αργη πιπα με λιγα deep χωρις καραμπαλικιγκ αν και δεν της το ζητησα βεβαια.Ειχε κατσει και βολικα για να μπορω να της βαλω δαχτυλο και να πειραξω λιγο την πισω πορτα στην οποια ευγενικα δεν δεχτηκε δαχτυλο.Συνεχησε μεχρι να της πω εγω να σταματησει και να κατσει από πανω σκαμνακι χωρις να βαλει κρεμα.Μου λεει μπορουμε να κανουμε ότι θελεις απλα πες το μου.Ωραια αισθηση με διησδηση μεχρι βαθια μεσα.
Μετα κατεβασε τα ποδια και ξαπλωσε πανω μου φιλοντας με στο λαιμο,επεσαν και μερικα φιλια στο στομα.Εγινε λιγο gfe η κατασταση.Το γυρναμε σε πισοκολητο.
Ωραια θεα.Χαλαρο χωσιμο που οσο πηγαινε γινοταν και πιο γρηγορ για να καταληξει σε σφυροκοπημα.Μειναμε στο πισοκολητο αρκετη ωρα μιας και ηταν η δευτερη καταθεση της ημερας.Της ζητησα να μου ζουληξει τα μπαλακια και μετα από λιγο παρεδωσα το υγρο πυρ.Εμεινα για λιγο μεσα φιλοντας την στην πλατη.
Μετα κατσαμε στο κρεβατι και ακολουθησε συζητηση για αρκετη ωρα διαφορων θεματων, αποχαιρετισμος με φιλακι.

Συνολικος χρονος ένα μισαωρο.

Χριστινα:Εμφανησιακα είναι μια ωραια 40αρα με καλοδιατηρημενο σωμα, ωραιο γεματο στηθος και ωραιο κολο. Πολύ ευγενικη, ευδιαθετη, δεκτικη σε όλα προσπαθοντας να σε ικανοποιησει με κάθε τροπο χωρις να βιαζεται καθολου παρολο που ειχα παρει το απλο προγρμμα.
Περασα καλα και θα ξαναπηγαινα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 16, 2012
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Υπηρεσίες
rastafari2008
Μέλος
Εγγραφή:
1 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
2
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού