Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 151 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Βαση μια κριτικης ενος συναδελφου που ειχα διαβασει ειπα να παω να δω τι παιζει...Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;
Μετα απο τηλεφωνημα που εκανα επιβεβαιωσα οτι δουλευε η ΑνναΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσα
Εμφανιζεται το μωρο,ξανθο,ψηλο(με τα δωδεκαποντα),με δυαρι βυζακι(αν και θελω παραπανω να ειναι ΓλώσσαΓλώσσα και με γαλαζια ματακια...
Περναω μεσα χωρις παζαρια(απλα ειμαστε,παναθεμα με) με 50αρικο γυμνο,που η τσατσα ειπε οτι ειναι φοβερη(αμα ακουγα ολες τις τσατσαδες επρεπε να ειχα γαμησει τη μιση υφηλιο)και οτι ουτε η γκομενα μου δεν μου εχει κανει τετοιο σουμπουκι. Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;
Ερχεται το μωρο μετα απο κανενα πενταλεπτο με μια πετσετα στο χερι και μου λεει ελα να σε πλυνω,λεω οκ,μετα το πλυσταριο αρχησαν οι ερωτησεις για τα τατουαζ που εχω και σχετικες μπουρδες...
Ξαπλωνουμε,προκαταρκτικα τιποτα,οταν λεμε τιποτα,ουτε ενα βλεμα ρε φιλε.Ξεκιναει πιπα με τη μια,να προσπαθει να μου τον σηκωσει.Μετα απο κανενα πενταλεπτο μου λεει γιατι δε σου σηκωνεται,δε θελει?
Της λεω πως δε θελει?Απλα εσυ προσπαθεις με λαθος τροπο,να πω και του στραβου το δικιο,καταπληκτικο eye contakt(δεν ξερω αμα το εγραψα σωστα ΧαμόγελοΧαμόγελο)αλλα τι θες και ρωτας τι με κοιτας?Της λεω εχεις ωραια ματια μπας της κοψει λιγο...παντος η πιπα της δεν ελεγε τιποτα το ιδιαιτερο.
Το βασικο προβλημα ηταν που εβαλε ολο το βαρος της πανω στα ποδια μου και δεν εκανα κουκου...
Αφου τον σηκωσα μονος μου και αυτη μου εγλυφε τα @@ μου περναει το σκουφιδιο σα καλτσα και με ρωταει πως θελεις?
Ευγενικα της λεω εσυ πως προτιμας?οπως θελεις εσυ,ωραια λεω ελα απο πανω.
Και καθεται πανω μου,ριχνει τα μαλια της στο στομα μου και μου γλυφει το αφτι αλλα με ενα τροπο που δεν μπορουσα να την καρφωσω καλα και βαθεια,με λιγα λογια μονο το κεφαλακι με τα βιας εβαζα.
Την βαζω απο κατω,της σηκωνω τα ποδια και μου λεει σιγα-σιγα.Λεω οκ και της κλεινω το ματι και εκει αρχιζει το βασανο:ποναω,σου ειπα σιγα-σιγα και να κατεβασω τα ποδια.
Αντε καλα λεω να τα κατεβασεις,τι βαζω μετα στα τεσσερα και να προσπαθω να την καρφωσω δυνατα αλλα να μη μου το επιτρεπει εχοντας τον κωλο της ψηλα,βρε να την τραβα απο δω,βρε να την τραβαω απο κει τιποτα.Στο τελος την εχυσα και εκει αρχησε να εκδηλωνεται και να φωναζει ναι καυλιαρι μου και να μου τριβει και τα @@.
μετα κουβεντουλα καναμε και μου ειπε οτι ειναι 19 χρονων και οτι αυριο εχει γενεθλια(εξου και ο τιτλος),αν εχω γκομενα και οτι πρεπει να παρω μερος σε τσοντα με το μαρκουτσι που κουβαλα(καλα κρασα)

Σε γενικες γραμμες το μωρακι ειναι αβγαλτο ακομα,πιστευω θελει ακομα χρονο για να προσαρμωστει.Εχει πολυ ωραιο σωμα και ειδικα το κωλαρακι του αλλα το μεγαλο μειον ειναι οτι ειναι γεματο με ελιες μαυρες.Που ειναι ο jo να της κανει τα γενεθλια αυριο,εχω μαθει(απο την καντυ) ειναι πολυ εκδηλωτικος...
Παντος εγω στο συντομο μελλον δε θα ξανα πηγαιναΕμμμμΕμμμμΕμμμμ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 06, 2012
Όνομα κοπέλας
Άννα
azazel
Τιμημένος
Εγγραφή:
20 Ιουν 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
215
Likes:
17.218
Πόντοι:
35.697
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, mad_max, topscorer

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού