Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 95 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Στο site του μαγαζιού είχα δει ότι έχει βάρδια η Nicole οπότε πήγα φτιαγμένος στην απογευματινή βάρδια για αυτήν (πρώτη φορά και στο εν λόγω μαγαζί και στην Nicole). Parking εύκολο, υπηρεσία standard και ευγενική χωρίς πολλά πολλά. Για Nicole πήγα αλλά τελικά μου βγήκε... Νικόλ! Μάλλον μπέρδεψαν τα ονόματα στο site. Παρόλα αυτά μου άρεσε πολύ αυτό που είδα οπότε δεν το πολυσκέφτηκα να πληρώσω για το απλό πρόγραμμα.

Καθαρό και ευρύχωρο δωμάτιο, καλός φωτισμός, σφραγισμένες παντόφλες και πετσέτες. Έκανα ντουζ στα γρήγορα και η Νικόλ δεν άργησε να έρθει. 25 χρονών από Ρουμανία, μετρίου αναστήματος αλλά με πολύ καλές αναλογίες και ωραίο γλυκό προσωπάκι. Καλοσχηματισμένο στητό βυζάκι με μεγάλες ρώγες και ωραίο κωλαράκι. Δεν μιλήσαμε πολύ καθώς μπήκα κατευθείαν στο ψητό οπότε και άρχισα να της γλύφω τις στητές ρώγες και να την φιλάω παντού. Από την μεριά της άρχισε και αυτή χάδια και φιλάκια παντού. Ειδικά κάτι παιχνιδιάρικα χάδια στα μπαλάκια βοήθησαν στο να είμαι έτοιμος για δράση σχεδόν κατευθείαν. Παρόλα αυτά την ξάπλωσα και χάρηκα το σωματάκι της λίγο περισσότερο με φιλιά, χάδια, γλύψιμο και ελαφρό δαχτυλάκι (για το οποίο δεν παραπονέθηκε καθόλου).

Μετά ήρθε το πέρασμα προφυλακτικού και άρχισε μία αρκετά καλή πίπα συνεχίζοντας παράλληλα τα χαδάκια στα μπαλάκια - τα γούσταρα πάρα πολύ - ενώ εγώ συνέχιζα να χουφτώνω τα υπέροχα στήθη της και να εξερευνώ απαλά το μουνάκι της. Το σφυροκόπημα άρχισε με ιεραποστολικό πριν την γυρίσω στα τέσσερα για να απολαύσω την υπέροχη θέα. Στην συνέχεια την άφησα να ανέβει από πάνω όπου και είχε καλή συμμετοχή αλλά κουράστηκε σχετικά γρήγορα οπότε και στήθηκε στα πλάγια δίνοντας αρκετά καλή πρόσβαση. Καθώς δεν τελειώνω καθόλου εύκολα, προσφέρθηκε να με τελειώσει με πίπα και στην συνέχεια, αφού έβγαλε το προφυλακτικό, με το χέρι. Έφτασε αρκετά κοντά αλλά στο τέλος χρειάστηκε την συνδρομή του δικού μου χεριού για να τελείωσω. Παρόλα αυτά, όσο προσπαθούσα μόνος μου, εκείνη είχε κυριολεκτικά ανέβει και είχε κολλήσει πάνω μου γεμίζοντάς με με φιλιά και χάδια ενώ το στόμα και η γλώσσα μου ήταν από το ένα βυζί στο άλλο και ενίωτε και στα δύο μαζί! Αυτό το gfe touch βοήθησε στο να ολοκληρώσω πολύ ικανοποιητικά, έστω και με δική μου βοήθεια.

Στο τέλος είπαμε δύο κουβέντες, την ευχαρίστησα, φιλί στο μάγουλο και υποσχέθηκα πως θα την ξαναεπισκεφτώ. Σε γενικές γραμμές έμεινα πολυ ικανοποιημένος από την Νικόλ. Πολύ καλή εμφάνιση, άριστες αναλογίες και στητό pointy βυζάκι που είναι τέλειο για γλύψιμο και ρούφηγμα ρώγας. Επίσης ήταν δεκτική σε όλα και πολύ υπομονετική μαζί μου καθώς θα μπορούσε κάλιστα να με κοιτάει απλά όσο την έπαιζα αλλά όχι μόνο δεν έμεινε απαθής αλλά έκανε και ότι περνούσε από το... σώμα της για να με βοηθήσει - όπως και έγινε. Άσε που έμεινε στο δωμάτιο σχεδόν 25λεπτο..

Πολύ καλή εμπιρεία με ενα όμορφο value for money κορίτσι που σίγουρα θα ξανα τιμήσω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 06, 2012
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
golden21
Σεβαστός
Εγγραφή:
10 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
1.397
Πόντοι:
1.071
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού