Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 61 10
Sex Studio 159337
Γενική βαθμολογία
 
5.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Είναι αρκετές μέρες τώρα που έχει γίνει η συγκεκριμένη επίσκεψη και αποφεύγω να γράψω κριτική για να μην ξαναθυμηθώ το ξενέρωμα που έφαγα.
Ωστόσο έχοντας ως κίνητρο μια βαθιά αλτρουιστική διάθεση προς τους κύριους κυρίους συναγωνιστές, έκανα την καρδιά μου πέτρα και γράφω αυτή την κριτική.

Ήταν μεσημέρι προς απόγευμα και αφού υπήρχε μια σχετική χαλάρωση στο γραφείο "επισκέφθηκα" το μπου.κομ και μέσω του υπερσυνδέσμου την ιστοσελίδα του εν λόγω στούντιο. Χάζεψα λίγο τις φώτο της κοπέλας, ορέχτικα το νεαρό κορμί και καθώς η ώρα έφτανε 5 ( αλλαγή βάρδιας), έφτιαξα ένα σενάριο στο μυαλό μου, πιπίνι+ αρχή βάρδιας = ξεκούραστη = διάθεση, συμμετοχή. Με αυτά κατά νου έσπευσα και ΝΤΡΙΝ! το κουδούνι της πόρτας.
η τσατσά ευγενέστατη προσέφερε καναπέ και νερό. περίμενα στον καναπέ καθώς η κοπέλα ήταν με πελάτη (σκέφτηκα πως κάποιος συναθλητής ήταν πιο γρήγορος από εμένα, αξιοθαύμαστο μιας και η ώρα ήταν 17:10.
Σε λίγο ήρθε και η κοπέλα με ένα σαλονάρισμα άνευ ουσίας. Ωστόσο η καύλα σε συνδυασμό με το σενάριο που λέγαμε πρίν ώθησαν το χέρι μου βαθιά μέσα στην δεξιά μου τσέπη και έβγαλα το πορτοκαλί εισιτήριο.

Τα του δωματίου δεν τα αναφέρω μιας και τα έχω γράψει παρακάτω.

Η κοπέλα ήρθε στο δωμάτιο με χαμόγελο και επάνω στα 15ποντα έφτανε το 1,8 μέτρα οπότε υπολογίστε 1,65.μετά τις απαραίτητες συστάσεις αρχίσαμε χάδια και φιλιά, οι φώτο δικές της είναι αλλά δεν απεικονίζουν τις ραγάδες και τα σπυράκια στους μηρούς, τα στήθη και τα χέρια της, συνεχίζω πάνω που πάω να φτιαχτώ αρχίζει κάτι γέλια και μη γιατί γαργαλιέμαι και τέτοια. την βάζω μπρούμυτα να της κάνω λίγο μασάζ δίνοντας της φιλάκια σε λαιμό και πλάτη και πάλι τα ίδια, γελάει γιατί λέει γαργαλιέται.
Εντάξει είπαμε τα δωμάτια δεν έχουν ντουζιέρα, αλλά ούτε η κοπέλα δεν έχει ντους σ' αυτό το σπίτι?
δηλαδή την φιλάω στην πλάτη και το στόμα μου τρώει ένα κοκτέιλ από άρωμα και ιδρώτα!!!
Γυρνάω και ξαπλώνω ανάσκελα της ζήτησα να βάλει το προφυλακτικό και να αρχίσει την πίπα, μπας και σταματήσει τα γέλια, η πίπα της μέτρια με χέρια και κάνα δυο φιλάκια σε αρχίδια και μηρούς.
αφού είχα φτάσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο καύλας την γύρισα στα τέσσερα όπου μετά από κάνα πεντάλεπτο ( το οποίο μου φάνηκε αιώνας) έχυσα κρατώντας τα χέρια της πισθάγκωνα. Την ευχαρίστησα και την αποχαιρέτησα με συνοπτικές διαδικασίες.
Απόφθεγμα : το εν λόγω στούντιο αντί να βελτιώνεται νομίζω πως φθίνει!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 01, 2001
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Fuckable
Μέλος
Εγγραφή:
30 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
18
Likes:
5
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού