Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 95 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πρώτη κριτική μου ελπίζω να βοηθήσω συναγωνιστες Μεγάλο χαμόγελο

Έχοντας φάει διπλή πόρτα απο call girl καθώς στη μια περίπτωση πλακωσαν οι Ρώσοι και στην άλλη δεν έγινε καλη συνεννόηση Πήρα το δρόμο για το στούντιο της Ηλιουπολης για να ξαλαφρωσω.
Πάρκινγκ βρήκα αμέσως και αυτο Είναι ένα απο τα ατού του συγκεκριμένου στούντιο , το μεγάλο μειονέκτημα του όμως Είναι η είσοδος πάνω στο δρόμο.

Η γνώριμη πλέον κυρία της υπηρεσίας με καλωσόρισε και μου παρουσίασε αμέσως τη Ρομινα , είχα που είχα τις σηκωμαρες μου δεν ήθελα και πολυ.Ομορφη κοπέλα με πολυ καλο πίσω σύστημα .
Μετα απο ολιγόλεπτη αναμονή χαζευοντας τη τσοντα στο σαλόνι καθώς και τα δυο δωμάτια ήταν κατηλειμενα απο συναγωνιστες περασα δινοντασ το αντιτιμο του απλου προγραματοσ και πήγα κατευθείαν για ντουσακι.Το δωμάτιο ήταν καθαρό και προσφέρονται σφραγισμενες παντός λες και πετσέτα, δυστυχώς και εδώ μεγέθους προσώπου.

Στα της συνεύρεσης : προκαταρτικα χάδια και πέρασμα προφυλακτικου ακολουθούμενο απο πολυ καλο στοματικο. πέρασμα στα τέσσερα και τελείωμα μετα απο παράκληση μου στο στόμα της Ρομινας (εννοείται με το προφυλακτικο, προς αποφυγή παρεξηγήσεων).

Ημερομηνία κατα προσέγγιση.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 08, 2012
Όνομα κοπέλας
Ρομίνα
Kapetan Rokavlon
Μέλος
Εγγραφή:
3 Οκτ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
41
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού