Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 44 10
Sex Studio 82659
Γενική βαθμολογία
 
9.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ήταν απογευματάκι και μετά από μια καλοκαιρινή μπόρα που ξέσπασε στα ξαφνικά ο ήλιος ξαναβγήκε και με οδήγησε στην Ντέσυ. Here comes the sun, είχα να την δω καιρό, κάνα εξάμηνο περίπου και την βρήκα θεαματικά αλλαγμένη προς το πολύ καλύτερο. Έχοντας το μόνιμο και πάρα πολύ γλυκό χαμόγελο στα χείλη της με υποδέχθηκε και με θυμήθηκε αμέσως αν και έχουμε βρεθεί στο παρελθόν μόνο διό φορές. Πλέον η κοπέλα έχει ακριβώς τα κιλά που πρέπει να έχει ο σωματότυπος της, το πανέμορφο και τεράστιο στήθος της ξεχείλιζε μέσα από ένα πανέμορφο σετάκι που φορούσε, ήδη με είχε διεγείρει και χωρίς πολλά πολλά έδωσα το αντίτιμο των 30 ευρώ και πέρασα στο δωμάτιο.

Πάρα πολύ σέξι και πολλή θηλυκή, ήρθε σε λίγο και αυτή, και την πήρα αμέσως στην αγκαλιά μου γεμίζοντας με χάδια όλο το βελούδινο κορμί της, τα οποία τα δέχθηκε ευχαρίστως. Της έβγαλα σιγά σιγά το σουτιέν αποκαλύπτοντας το στήθος της το οποίο το χάιδεψα και το πιπίλισα δεόντως. Σε λίγο ξαπλώσαμε στο κρεβάτι, πέρασμα του προφυλακτικού σαν κάλτσα και ξεκίνημα της πίπας που ήταν πολύ καλή και πολύ βαθιά, την χάζευα μάλιστα και μέσα από τον πλαϊνό καθρέπτη και με ερέθιζε ακόμη περισσότερο, δέχθηκε επίσης εξωτερικό χαΐδεμα στις τρυπούλες της παρακαλώντας με κομψά να μην βάλω το δάχτυλο μου μέσα σε αυτές πράγμα που φυσικά το τήρησα. Της ζήτησα και δωράκι ισπανικό, και αν και στην αρχή αρνήθηκε, εν τούτοις μόνη της μου το έκανε, ήταν κρίμα τέτοια βυζάρα να πάει χαμένη, ξάπλωσε λοιπόν ανάσκελα ανέβηκα από πάνω της και τον έβαλα ανάμεσα στις βυζάρες και ενώ αυτή τις έσφιγγε με τα χέρια της εγώ την πηδούσα τα βυζιά φτάνοντας το κεφαλάκι μέχρι την άκρη των χειλιών της, ήταν πολύ γαμάτη η φάση, βγαλμένη από τσόντα, και την καταευχαριστήθηκα.

Στη συνέχεια πάρα πολύ γλυκά και με πολύ σκέρτσο με ρώτησε πως θάθελα να την πηδήσω, και άρχισε να μου απαριθμεί όλες τις στάσεις που κάνει, από πάνω, από κάτω, πισοκολητά, πλαγιαστά, στα όρθια, ότι θέλεις μου λέει.
Την ανέβασα λοιπόν για αρχή από πάνω, η κοπέλα παρά το ότι δεν είναι ψεύτικη, κουνήθηκε παρά πολύ καλά, και με χάρη, τον έβαλε όλον μέσα της μέχρι βαθιά, και με βαθύ κάθισμα που ίσως να το ευχαριστιότανε κιόλας, τουλάχιστον έτσι κατάλαβα, καρφώθηκε με δύναμη και το έκανε πάρα πολύ καλά.

Μετά πισοκολητά, στήθηκε τέλεια και μπήκα μέσα της ολόκληρος, η αίσθηση από το μουνάκι της ήταν τέλεια, καθώς δεν χρησιμοποίησε κάποιο λιπαντικό, και τη σφυροκόπισα δυνατά, μάλιστα κουνιόταν και αυτή στον δικό μου ρυθμό, και ήταν τόσο τέλεια που έλεγα από μέσα μου ας μην τελειώσει ποτέ αυτό το γαμήσι.

Τρίτη στάση ιεραποστολικά, γέμισε το κρεβάτι με την κορμάρα της, έριξα και λίγο από το βάρος μου πάνω της αφού την ρώτησα πρώτα αν το αντέχει, και το άντεξε, και την γάμησα και σε αυτή τη στάση πάρα πολύ δυνατά, ώσπου η λύτρωση ήρθε με ένα πάρα πολύ δυνατό χύσιμο μέσα σε κραυγές. Εκεί βέβαια που έμεινα άγαλμα ήταν όταν μου είπε το θεϊκό, μην βγαίνεις ακόμη από μέσα μου και δεν βγήκα, ενώ είχα ακόμη πλήρη στύση, παρά το χύσιμο μου, και αυτή κάνοντας συσπάσεις με το μουνάκι της φρόντισε να με κρατήσει ζωντανό για πολύ ακόμη, βγάζοντας ταυτόχρονα πολύ όμορφα γελάκια από τα χείλη της.

Μετά το συγκλονιστικό λοιπόν αυτό φινάλε, κάθισε δίπλα μου κάνα πεντάλεπτο ακόμη, και πιάσαμε την κουβέντα, πέρα από όμορφη είναι και πολύ ευχάριστη κοπέλα και η συζήτηση μαζί της έβαλε την τελευταία πινελιά αυτής της πολύ όμορφης ερωτικής συνάντησης.

Η μαντάμ πολύ ευγενική από τις σπάνιες παρουσίες στο χώρο, και το κατάστημα πάρα πολύ καθαρό τόσο στο σαλόνι όσο και μέσα στο δωμάτιο.

Φυσικά η κοπέλα συνίσταται ανεπιφύλακτα, προσφέρεται για GFE καταστάσεις και φυσικά πάρα πολύ γρήγορα θα την ξαναεπισκεφθώ. Για μένα προσωπικά είναι από τις κορυφαίες αυτή τη στιγμή.Χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 01, 2012
Όνομα κοπέλας
Ντέσυ
Υπηρεσίες
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
500
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού