Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 198 10
Sex Studio 161908
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Νεαρή κοπέλα, λεπτή και με πολύ ωραίο σώμα Λίλη από Τσεχία, στήθος μικρό αλλά όμορφο, κωλαράκι θελκτικό, αλλά ύφος πολύ υπεροπτικό καθόλου friendly, παρόλα αυτά και μη σκεπτόμενος λογικά, θέλοντας να ρισκάρω, έδωσα τα 30 για απλό και πέρασα στα ενδότερα.

Σε λίγο ήρθε και η Λίλη με το υφάκι που είχε στο σαλόνι, πήγα να την βάλω στην αγκαλιά μου αλλά αυτή κάνοντας ένα μπλονζόν αλλά David de Gea, προσγειώθηκε στο κρεβάτι κάνοντας μου νόημα να πλησιάσω κοντά της. Και έτσι και έγινε μιας που οι προσπάθειες που έκανα να την σηκώσω έπεσαν στο κενό.

Χωρίς απολύτως κανένα προκαταρκτικό λοιπόν πέρασε την καπότα στη σταφίδα, ξεκίνησε πίπα, καλή μεν αλλά όχι αυτό που περίμενα, τον σήκωσε κάπως, αλλά όχι τελείως, Δεν άργησε να ανέβει από πάνω μου, σε reverce cow girl , κουνήθηκε κάπως και εκεί τον σήκωσε ακόμη παραπάνω και πολύ σύντομα λέει το θεϊκό Fuck me, και στήθηκε στα 4, εκεί όντως ήταν η καλύτερη φάση, την κάρφωσα πολύ δυνατά, έχωσε και ένα δάχτυλο στον κώλο της και με κοιτούσε συνέχεια με γυρισμένο το πρόσωπο βγάζοντας από μέσα της ότι πιο έκφυλο μπορούσε, και την γάμησα δυνατά, και της έχωσα το δικό μου δάχτυλο στον κώλο της που μπορεί να το τράβηξε μετά από λίγο, αλλά σε πρώτη ευκαιρία της το ξαναέχωσα και το κράτησε πιο πολύ αυτή τη φορά. Κάποια στιγμή που έπιασε και το χέρι και μου το ξούληξε για να την γαμήσω ακόμη πιο άγρια , έφαγα και κάτι νυχιές στον μηρό και συνέχισα έτσι, αλλά γρήγορα κουράστηκα ώσπου κατέβασα μια ταχύτητα μιας που ο ρυθμός ήταν τελείως καταιγιστικός. Και τότε γύρισε σε ιεραποστολικό και εκεί την κάρφωσα δυνατά αλλά ο χρόνος πλησίαζε στο 10λέπτο και μου το έδειξε, οπότε γύρισα ανάσκελα και άρχισε να μου τον παίζει για να τον τελειώσει έτσι και εκεί έφαγε πλέον βαθύ κωλοδάχτυλο και δεν είπε τίποτα και φάνηκε μάλιστα να την βρίσκει κιόλας, αλλά εγώ αργούσα και κάποια στιγμή όταν πλέον το 10λεπτο είχε συμπληρωθεί, μου πετάει το You are a bad boy, μάζεψε τα βρακιά της και την έκανε με ελαφρά.

Κάπως έτσι λοιπόν είχαν τα πράγματα στην 1η μου συνεύρεση με την Λίλη, η αλήθεια είναι πως από αυτά που είχα διαβάσει δεν περίμενα και κάτι πολύ παραπάνω, θα κρατήσω το έκφυλο γαμήσι που κάνει και θα πετάξω όλα τα υπόλοιπα, της χρωστώ ένα ξέσκισμα όπως της αξίζει και σύντομα θα της το κάνω, όχι πως θα λυπηθεί και πολύ το αντίθετο πιστεύω, είναι πολύ ιδιαίτερη κοπέλα, γουστάρει σκληρό γαμήσι, και θέλει τον απόλυτο έλεγχο στο κρεβάτι της.

Έτσι την επόμενη φορά θα πάω πιο προετοιμασμένος, σχεδόν φτιαγμένος από το σαλόνι, μόνον έτσι θα μπορέσεις να περάσεις καλά μαζί της, και θα περάσεις καλά, τα δίνει όλα η κοπέλα στο γαμήσι αλλά δεν κάνει απολύτως τίποτα για να σε φτιάξει, ούτε ένα χάδι , ούτε ένα σκέρτσο, ούτε μια γλυκιά κουβέντα. Αυτή είναι λοιπόν η Λίλη, πολύ δύσκολη περίπτωση, όσοι πιστοί προσέλθετε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 29, 2012
Όνομα κοπέλας
Λίλη
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
510
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού