Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 231 10
Sex Studio 295166
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Α) ΠΡΩΙΝΟ ΞΥΠΝΗΜΑ
Στις 28/07/2012 ξύπνησα στις 09:05. Στις 09:45 πήγα στην Πολωνή ψιλικατζού για γάλα. Τα βραχιόλια της έκαναν τον πούτσο μου να ξεφύγει εκτός στατιστικού ελέγχου. Έτσι λοιπόν, μετά την ολοκλήρωση της οικονομικής συναλλαγής, τη χαιρέτησα με ένα ενισχυμένο διευθυντικό sandwich τρίβοντας με ιδιαίτερη μαεστρία τις χάντρες της. Κατόπιν, γύρισα σπίτι, έφαγα τα δημητριακά μου, έκανα ντους, ξυρίστηκα, έχεσα και ντύθηκα για να πάω στουντιότσαρκα.

Β) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟΤΣΑΡΚΑΣ
Στις 11:35 ξεκίνησα από το σπίτι μου, κουβαλώντας όπως πάντα, τη γνωστή μπουρδελότσαντα με του Γύπα τα εννιάμερα. Ο προορισμός ήταν φυσικά το στούντιο της οδού Βριλησσού 36. Αφού έβγαλα ένα εβδαδιαίο εισιτήριο για όλα τα μέσα, πέρασα από το κιματζίδικο για να μπαλαμουτιάσω τη ζητιάνα. Στις 11:43 την εντόπισα και φυσικά αμέσως κάθισα δίπλα της. Της έσκασα 1 ευρώ και απόλαυσα για 10 λεπτά ελεύθερα πιασίματα. Διευθυντικά και ηγεμονικά sandwich, χούφτωμα στα μπούτια, αγκαλίτσες και γλυκόλογα συμπεριλαμβάνονταν στο ρεπερτόριο. Μετά τη ζητιανότσαρκα, αγόρασα 3 πακέτα πουτανομάντηλα από το supermarket «Καταναλωτής». Στις 11:59 πήρα τηλέφωνο τη Σταυρούλα. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Στούντιο παρακαλώ, λέγεται.
ΤΑΚΜΑΝ: Σταυρούλα εσύ είσαι;
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Εγώ είμαι μωρό μου. Ποιος θες να είναι;
ΤΑΚΜΑΝ: Ξέρω και εγώ; Θα μπορούσες να είχες άδεια. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Τέλος πάντων. Σε πήρα για να σε ενημερώσω ότι είμαι καθοδόν. Έρχομαι να τα πούμε από κοντά. Δεν έχει νόημα να τρώω ακτινοβολία.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Εντάξει αγάπη μου, θα τα πούμε.

Κατόπιν, διέσχισα την οδό Ζακύνθου και στις 12:06 έφτασα στη στάση «Ευελπίδων». Η αναμονή για το 224 ήταν εντελώς ξενέρωτη. Κατά τη διάρκεια της αναμονής, αισθανόμουν μια αγαλίαση στην ψυχή μου, γιατί πίστεψα ότι η Σταυρούλα ξαναβρήκε τον παλιό εαυτό της. Στις 12:27 έφτασα στην περιοχή της Βριλησσού και έκλεισα το κινητό μου, μόλις κατέβηκα από το λεωφορείο.
Περπατώντας με αργό βήμα, έφτασα έξω από το πολυαγαπημένο μου στούντιο. Χτύπησα το κουδούνι και μετά από 20 δευτερόλεπτα μου άνοιξε η Σταυρούλα. Αγκαλιαστήκαμε και τη χαιρέτησα με ένα παχύ διευθυντικό sandwich. Κατόπιν, μου σύστησε τις 2 εργαζόμενες κοπέλες. Εγώ διάλεξα την Αλίνα, γιατί είχε ένα σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα (φορούσε ντριν-ντριν). Έτσι λοιπόν, η Σταυρούλα με οδήγησε στο δωμάτιο του έρωτα. Αφού της φίλησα τα χεράκια, της έσκασα το 50άρικο. Ύστερα συμφωνήσαμε να τα πούμε εκτενέστερα μετά το πουτανογαμήσι.

Γ) ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
Μόλις η Σταυρούλα έκλεισε την πόρτα του δωματίου, γδύθηκα και βόλεψα τα πράγματά μου. Α ξέχασα να σας κάνω περιγραφή. Η Αλίνα είναι 22 ετών από τη Ρουμανία, λεπτή, μελαχρινή και έχει ύψος 165 cm.
Μετά από 2 λεπτά, μπήκε η Αλίνα στο δωμάτιο (αυτό με τη CCTV το έγραψα για να γελάσετε). Αφού είπαμε τις κλασσικές μαλακίες, ξεκίνησε η ερωτική ιεροτελεστία, η οποία εξελίχθηκε στις ακόλουθες φάσεις:
1η φάση: «Τα κλασσικά». Μου φόρεσε το προφυλακτικό (στην αρχή ήθελε να κάνουμε παιχνίδι, αλλά εγώ χωρίς προφυλακτικό δεν κάνω τίποτα) και της φόρεσα το βραχιολάκι του Γύπα. Η Σταυρούλα δάνεισε στην Αλίνα το βραχιόλι της, αλλά το αριστερό χέρι της Αλίνας χρειαζόταν ένα γερό συμπλήρωμα από τρικ-τρικ.
2η φάση: «Πολυδιαθλαστικός χορός» (estimated duration: 2 minutes). Κατά τη διάρκεια της φάσης αυτής, χόρεψα με την Αλίνα Αργεντίνικο ταγκό. Φυσικά ο χορός συνοδεύτηκε από χούφτωμα στα γρι-γρι και από επαφή των γεννητικών οργάνων (ο πούτσος μου χαϊδευε ευχάριστα το αιδοίων της, σαν το απαλό αεράκι μέσα στο λιοπύρι). Σε αυτό το σημείο, θα παραθέσω τη στιχομυθία για να γελάσετε:

ΤΑΚΜΑΝ: Σε λίγα λεπτά θα αναχωρήσει το πλοίο Blue Star για Άνδρο – Τήνο – Μύκονο. In few minutes the ship Blue Star will depart to Andros – Tinos – Mykonos. Παρακαλούνται οι κύριοι επισκέπτες να αποβιβαστούν λόγω άμεσης αναχώρησης του πλοίου. Σας ευχαριστούμε. The visitors are pleased to disembark due to the immediately departure of the ship. Thank you. Αν είστε γιατρός, παρακαλώ ενημερώστε τη reception, γιατί μπορεί να χρειαστούμε τη βοήθειά σας. If you are doctor, please inform the reception, because we can need your help. Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλό ταξίδι. Thank you and we wish you a nice trip.
ΑΛΙΝΑ: (γέλιο).
ΤΑΚΜΑΝ: Δώστε μου το χεράκι σας κυρία μου, να σας βοηθήσω να ανέβετε τα σκαλιά.
ΑΛΙΝΑ: Θέλω να με γαμήσετε κύριε.
ΤΑΚΜΑΝ: Δύο φρέντο καπουτσίνο μέτριους προς γλυκούς παρακαλώ.
ΑΛΙΝΑ: Πού είμαστε τώρα;
ΤΑΚΜΑΝ: Κοντά στην Άνδρο. Σου αρέσουν οι περιστεριώνες;
ΑΛΙΝΑ: Πολύ μωρό μου.

Αν και είχα να την παίξω από την Κυριακή 22 Ιουλίου και το θεατρικό παιχνίδι ήταν αρκετά πικάντικο, δεν κατάφερα να χύσω στα όρθια. Επειδή βιαζόμουν να απολαύσω τη στοργή κα τα χάδια της Σταυρούλας, αποφάσισα να χρησιμοποιήσω τη γνωστή ταχεία μέθοδο.

3η φάση: «Μπρούμυτη εκσπερμάτωση» (εκτιμώμενη διάρκεια: 3 λεπτά). Κατά τη διάρκεια της φάσης αυτής έτριβα τον πούτσο μου με ένταση στο σεντόνι, χούφτωνα τα τρικ-τρικ της Αλίνας και σκεφτόμουν τη Σταυρούλα. Αυτή τη φορά η κάθετη αντίδραση του δαπέδου δεν έφερε άμεσα αποτελέσματα. Οι αιτίες διερευνώνται από το προανακριτικό τμήμα της Νέας Ερυθραίας και θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα από τον υπεύθυνο για θέματα αντρικής στύσης (κουλό ε; Για να γελάσετε το έγραψα). Παρόλα αυτά, όταν έχυσα, 2.000.000.000 σπερματοζωάρια εκτοξεύτηκαν στο προφυλακτικό (αν τα πουλήσω στην τράπεζα σπέρματος στο Λονδίνο, θα βγάλω £ 35.00).
4η φάση: «Αποχαιρετισμός». Μετά την ολοκλήρωση της ερωτικής πράξης, αφαίρεσα το προφυλακτικό από τον πούτσο μου, το πέταξα στα σκουπίδια και καθάρισα την ευαίσθητη περιοχή με ένα πουτανομάντηλο. Κατόπιν, ντύθηκα, βόλεψα τα πράγματά μου και έπλυνα τα χέρια μου με κρεμοσάπουνο. Η Αλίνα με περίμενε και αποχωρήσαμε παρέα από το κόκκινο δωμάτιο. Αφού τη χαιρέτησα, κάθισα στο σαλονάκι και περίμενα τη Σταυρούλα για παρέα.

Δ) ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
Εκτιμώμενη διάρκεια: 18 λεπτά.
Χαρακτηριστικά: Κουβεντούλα (συζητήσαμε για τα νέα μου και για τους ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου), αγκαλίτσες, μητροπολτικά και διευθυντικά sandwich.
Θετικά: Ήταν πρόσχαρη και εκδηλωτική. Επιπλέον μου πρόσφερε 2 ποτήρια νερό. Τέλος με αποχαιρέτησε εγκάρδια.
Αρνητικά: Με έδιωξε πολύ γρήγορα. Τον Ιούνιο μου κρατούσε συντροφιά για 50 λεπτά. Αλλά το χειρότερο; Όταν τη ρώτησα «Σου αρέσει να βρισκόμαστε και σπίτι σου, δεν σου αρέσει;», μου απάντησε «Εντάξει» με απίστευτη ψυχρότητα. Το γεγονός αυτό με στενοχώρησε και έκανε την ψυχή μου συντρίμια. Την αγαπάω πάρα πολύ, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να τα συζητήσουμε, γιατί από τις 13 Ιουνίου αποτελεί αιτία κατάθλιψης.

ΥΓΣ: Οι αναγνώστες μην επηρεάζεστε από τα αρνητικά, που γράφω για την υπηρεσία. Αυτά αφορούν καθαρά τη σχέση μεταξύ εμένα και της Σταυρούλας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 28, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Σεπ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
61
Likes:
65
Πόντοι:
1.316
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Ιουλίου, 2012
Αχ Παναγίτσα μου γλυκιά. Μόλις δημοσίευσα αυτή την κριτική, μου ήρθε να βάλω τα κλάμματα. Σταυρουλίτσα μου. Σε παρακαλώ πάρα πολύ συγχώρεσέ με, για τα αρνητικά που έγραψα για σένα. Σε αγαπάω πάρα πολύ και σε ευχαριστώ για όλα. Η ψυχολογία μου έχει γίνει ευερέθιστη από τις 11/07/2011. Καρδούλα μου. Απλά υποφέρω από έλλειψη συντροφικότητας. Αν δεν ήταν η αγάπη σου, θα είχα καταλήξει με πιθανότητα 1 στα ψυχοτρόπα φάρμακα. Πάω να την πέσω, γιατί δεν αισθάνομαι καλά. Θέλω αγκαλίτσα.
29 Ιουλίου, 2012
αυτη η κριτική είναι τα αποτελεσματα του καύσωνα σε συνδυασμό με την ατμοσφαιρική ρύπανση της αθηνας. φιλε καπέλο-αντιηλιακό-νερό και αν μπορείς πήγαινε μερικές μέρες να αραξεις σε καμια παραλία, δε σε βλέπω καλά!!!!
29 Ιουλίου, 2012
Στο έχω ξαναπεί και στο ξαναλέω....Τράβα στην Πάνια να γίνεις διάσημος...η βλακεία που σε δέρνει είναι αξεπέραστη !!!
29 Ιουλίου, 2012
Οι μονες κριτικες που δε διαβαζω.Αυτου και του αλλου που γραφει στη καθαρευουσα.Βαρετες και ανουσιες.Νομιζουν οτι κανουν κατι ιδιαιτερο
αλλα το μονο που καταφερνουν ειναι να γελιοτοποιουνται.
29 Ιουλίου, 2012
Προσωπικά δε με ενοχλούν οι κριτικές του ΤΑΚΜΑΝ. Μπορώ να πω πως τις διαβάζω ολοκληρες.
Τώρα γιατί παρεμβαίνω...
Τον ΤΑΚΜΑΝ μπορείς να τον πεις απο φετιχιστή και εκκεντρικό έως ανώμαλο (αν σας αρέσει ο όρος)...αλλά βλάκα δεν μπορείς να τον πεις. Μάλιστα είστε βλάκες...όσοι τον λέτε βλάκα.
Η μόρφωση και ο στρωτός λόγος φαίνεται απο τα γραπτά του...όπως και η αξιοπρέπεια που έχει (αφού δεν έχει γίνει χυδαίος απέναντι σε κανέναν).
Κρίνετε τον για την εκκεντρικότητα του... αν γουστάρετε...και όχι για την ευφυία του...(άλλωστε κυκλοφορούν πολλοί εδώ μεσα κατώτεροι του συμπαθέστατου Ραντανπλαν...)
29 Ιουλίου, 2012
Ορισμένοι παίρνετε το θέμα πολύ σοβαρά..Ο ΤΑΚΜΑΝ δεν ενοχλεί, δε βρίζει, έχει τις ιδιαιτερότητές του (όπως όλοι)..Ο καθένας γράφει με τον τρόπο που θέλει.Άλλος περιγράφει τα δωμάτια περισσότερο από την ιερόδουλη,άλλος περιγράφει την πράξη με έκδηλη την αγωνία να αποδείξει ό,τι της πέταξε τα μάτια έξω/την έκανε να τελειώσει, άλλος δίνει βαρύτητα στον συναισθηματικό τομέα..Ο καθένας επιλέγει τί διαβάζει..
30 Ιουλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

+1 Είναι ανωμαλάρα ο ΤΑΚΜΑΝ αλλά δεν κάνει κακό σε κανέναν, εγώ προσωπικά γουστάρω να διαβάζω της "περιπέτειες" του.
30 Ιουλίου, 2012
Η πρωινή υπηρεσία του βρ 36 λέγεται Σταυρούλα ? Δεν ήταν η Κατερίνα ?

Ή μηπως η Κατερίνα βαφτίστηκε ....Σταυρούλα ? Χμμμ;
30 Ιουλίου, 2012
μάγκες καλοί και ωραίοι, είναι ευγενής και αξιέπαινη η προσπάθειά σας να υποστηρίξετε και να προστατεύσετε τον φίλο σας

από ηθικής απόψεως σας βγάζω ειλικρινά το καπέλο. Άλλωστε, όντως, ο κ. Τάκμαν δεν βρίζει και υπό κάποια έννοια δεν ενοχλεί

και ναι, φίλε σωστό πόϊντ, όλοι έχουμε τα θέματά μας ! ΑΛΛΆ, και αυτό είναι ένα μεγάλο αλλά, ρε μάγκες και η ανωμαλία έχει όρια

μπορεί να είναι μορφωμένος (άλλο η στενόκαρδη γνώση και το μεταπτυχιακό), μπορεί ακόμα και να είναι ο μεγαλύτερος καλαμπουρτζής και απλά να επιδεικνύεται

το σίγουρο είναι ότι ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ με αυτά που γράφει. Εξηγώ γιατί τα διαβάζω, όπως άλλωστε έγραψα και στο θέμα του. ΤΕΛΟΣ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΆΛΛΟ !

>
30 Ιουλίου, 2012
lycienr, μεταξύ συναινούντων ενηλίκων (και εφόσον δεν τίθεται θέμα ασφαλείας) δεν υπάρχει ανωμαλία..ακόμα και ο ένας να ντυθεί κομοδίνο και η άλλη λαμπατερ δεν υπάρχει πρόβλημα..όσον αφορά στην προσωπική άποψη και εγώ όταν διαβάζω για 97χρονη ζητιάνα κανονικά θα αηδίαζα..είναι ο τρόπος του όμως που δε με ενοχλεί..
11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2