Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 305 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 565078
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ξύπνημα με καύλες από το πρωί, με το ζόρι κρατιόμουνα στο γραφείο μέχρι το μεσημέρι. Φεύγω νωρίτερα το θερμόμετρο στο αμάξι δείχνει 39 βαθμούς και καρφωτός φτάνω στο μαγαζί όπου ήξερα ότι δουλεύει η φίλη μου η Ντιάνα. Είχα καιρό να περάσω από το συγκεκριμένο κατάστημα και μου φάνηκε ελαφρώς υποδεέστερο από τα άλλα δύο της ιδίας ιδιοκτησίας σύμφωνα με τα site τους (Λ.Κηφισού και Λ. Αθηνών). Παρόλα αυτά η καθαριότητα και η ευγένεια της υπηρεσίας είναι σε υψηλά επίπεδα. Περνάω στο δωμάτιο το οποίο διαθέτει ντουζ, πετσέτα σφραγισμένη, νιπτήρα, σαπούνι, χαρτί σε μηχάνημα που δεν λερώνεται και καλόγερο για τα ρούχα. Μελανό σημείο η απουσία παντοφλών μιας χρήσης και του ντιμερ στον φωτισμό γιατί το δωμάτιο μου φάνηκε πολύ σκοτεινό. Η πρόσβαση εύκολη, αλλά το σημείο κεντρικότατο καθότι απέναντι praktiker. Για όσους έχουν θέμα διακριτικότητας οι πίσω δρόμοι έχουν πάντα θέση για παρκάρισμα για τους άλλους υπάρχει πάρκινγκ ακριβώς μπροστά.

Η Ντιάνα ήρθε αμέσως μόλις βγήκα από το ντούζ, γνώριμη μου άρα δεν χρειάζονται συστάσεις. Είναι αρκετά καλύτερη απο τις φωτογραφίες. Η πίπα της ήταν καλή και βαθιά, χωρίς χέρια και αρκετά αργή κάτι που το θεωρώ πλεονέκτημα. Αρκετό παιχνίδι στα προκαταρκτικά, το ζητάει και η ίδια, ξεκινάμε με εκείνη απο πάνω με δική της πρωτοβουλία, μετά απο λίγο ζητάω αλλαγή για να μην έχουμε πρόωρα ατυχήματα, στα τέσσερα όπου προσωπικά είναι από τις καλύτερες μου, και τέλος με εκείνη απο κάτω. όπως πάντα έχει πολύ καλό social time και στην άρχή και στο τέλος.

Γενικά θεωρώ ότι είναι τίμια πρόταση, value for money, ανήκει ξεκάθαρα στην κατηγορία GFE η οποία όμως λειτουργεί καλύτερα όσο πιο καλά σε γνωρίζει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 23, 2012
Όνομα κοπέλας
Ντιάνα
lsh
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
75
Likes:
81
Πόντοι:
306
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού