Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 204 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 455420
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Την είχα βάλει στο μάτι σχεδόν από τότε που γράφτηκα στο site και πάει πάνω από ενάμισης χρόνος καιρός από τότε. Καθότι μου αρέσουν οι πληθωρικές γυναίκες η Λίλη έχει όλα εκείνα τα προσόντα που μου αρέσουν σε μια γυναίκα. Ενημερωμένος λοιπόν από το site του καταστήματος για τις βάρδιες και έχοντας διαβάσει μπόλικες κριτικές της πήρα γραμμή για το στούντιο. Και η Λίλη ήταν εκεί. Η παρουσία της στο live μιας που πρώτη φορά την έβλεπα με εντυπωσίασε ακόμη περισσότερο και χωρίς να το πολυσκεφτώ έδωσα το 50αρι που απαιτείται για το απλό πρόγραμμα και πέρασα στο δωμάτιο. Εκεί υπήρχε πετσέτα συσκευασμένη και έτσι έκανα και ένα μικρό ντουζάκι πριν έρθει η κοπέλα.

Ψηλή και αγέρωχη, με έντονα χαρακτηριστικά, εκπληκτικές βυζάρες, προφανώς σιλικονέ αλλά πάρα πολύ καλή δουλειά, τέλεια απαλή επιδερμίδα και κωλάρα κόλαση. Την είχα πλέον στην αγκαλιά μου και η φαντασίωση μου ήταν έτοιμη να εκπληρωθεί.

Έτσι την κάλεσα για τα πρώτα προκαταρκτικά στα όρθια και εκείνη ήρθε, την χάιδεψα αχόρταγα σε όλο της το κορμί και το ευχαριστήθηκα αν και δεν μου έβγαλε σε συμπεριφορά κάτι το πολύ ερωτικό. Στη συνέχεια ξαπλώσαμε στο κρεβάτι πέρασμα του προφυλακτικού σαν κάλτσα, και πίπα, από άλλη διάσταση, εκπληκτική με μπόλικο χεράκι βέβαια και εκεί έδειξε το πόσο καλή χειρίστρια της πούτσας είναι με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να την διακόψω μην τυχόν και έχουμε κάνα πρόωρο ατύχημα.

Ανέβασμα στη συνέχεια από πάνω, και εκεί το κατέχει το άθλημα παρόλα τα κυβικά της, κουνήθηκε ανάλαφρα και πολύ καυλωτικά, ώσπου με δικιά μου πρωτοβουλία την γύρισα στα 4 όπου εκεί τα είδα όλα. Χαζεύοντας την εκπληκτική της κωλάρα της τον κάρφωσα δυνατά, και την σφυροκόπησα και το άντεξε, και τα μάτια μου δεν χόρταιναν υπερθέαμα, ναι έτσι ήταν. Στη συνέχεια γύρισμα σε ιεραποστολικό και μετά από λίγα χτυπήματα τέλος, αυτό ήταν, η φαντασίωση μου είχε εκπληρωθεί.

Θέλω βέβαια να επισημάνω ότι η συμμετοχή της κοπέλας ήταν επαρκώς αποδεκτή και μένω εκεί. και αν πέρασα καλά ήταν το γεγονός ότι πήδηξα μια κοπέλα που έβλεπα για ενάμιση και πλέον χρόνο σε φωτογραφίες και την ήθελα πολύ. Με έκανε μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι μετά το τέλος της συνεύρεσης και όση ώρα έβαζε τα ρούχα της το βλέμμα της δεν έπεσε ούτε για λίγο πάνω μου, και το μόνο που αρκέστηκε να πει αποχωρώντας ήταν ένα ψυχρό τσάο.

Εγώ πάντως πήρα αυτό που ήθελα, η κοπέλα είναι γυναικάρα με όλη τη σημασία της λέξης, κάνει τη δουλειά της όπως πρέπει αλλά δεν βγάζει με τίποτα GFE. Το τίμημα για τα δεδομένα των Αθηνών βέβαια είναι αρκετά υψηλό. Η μαντάμ ήταν ευγενέστατη και ο χώρος πολύ άνετος και παρά πολύ καθαρός. Από μένα θα υπάρξει επόμενη φορά μόνο αν η κοπέλα ανεβεί κατά Θεσσαλονίκη μεριά

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 10, 2012
Όνομα κοπέλας
Λίλη
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
510
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιουλίου, 2012
Αν μείνεις καμιά βδομάδα προβλέπω να παίρνεις γαμοδάνειο φίλε με τόση φόρα που'χεις.
Καλώς ήλθες.
L
lithin
11 Ιουλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Καλώς σε βρήκα......Το φιλαράκι μου ο lithin.......τέρμα τα δίφραγγα, αύριο γυρίζω στα πάτρια εδάφη, η μίνι περιπέτεια μου στα μέρη σας έλαβε τέλος, με πολύ καλές εμπειρίες, τη Λίλη την άφησα για το τέλος...ήταν απωθημένο.Χαμόγελο
11 Ιουλίου, 2012
εισαι παμεγιστος. Θεος. Ινδαλμα. Προτυπο των νεων. Γαμας και εκτος εδρας...Μεγάλο χαμόγελο
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3