Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 218 10
Sex Studio 280612
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Χτες έβραζε ο τόπος αλλά έχοντας κλείσει μια καλή συμφωνία, είπα ν' αφήσω το κλιματιστικό του γραφείου και να αναζητήσω τη φωτιά.
Η Λάϊμα είναι πλέον σταρ στο χώρο των στούντιο οπότε δεν χρειάζεται εκτενής περιγραφή, υπάρχουν άλλωστε αρκετές και ακριβείς Φώτο στο site του στούντιο και στη σελίδα της στο forum.
Αυτό που δεν φαίνεται στις Φώτο, είναι η τσαχπινιά και το πόσο επικοινωνιακή είναι. Από το σαλόνι σε έχει κερδίσει ακόμα κι' αν ψάχνεις αδύνατη μοντελέ μελαχρινή.
Η ξανθούλα είναι σχεδόν μόνιμη επιλογή μου τον τελευταίο καιρό μαζί με την Αφροδίτη από το ίδιο στούντιο, οπότε αφορά σειρά συναντήσεων και όχι αποκλειστικά τη χτεσινή.
Την ξέρω και με ξέρει καλά, οπότε "τα λόγια είναι περιττά" που λέει και ο Πάριος.
Συναντήσεις από την πρώτη φορά που βρεθήκαμε, κορυφαίες, είτε σε GFE στυλ, είτε σε PSE, είτε ακόμα και σε Hard Rock. Ότι και να ψάχνεις θα στο δώσει η Λάϊμα.
Η χτεσινή μας συνάντηση πάντως έπιασε θερμοκρασίες Σαχάρας. Φεύγοντας από το στούντιο μες το λιοπύρι, μου φάνηκε ότι έχει δροσιά έξω.
Λεπτομέρειες της συνάντησης δε νομίζω ότι χρειάζονται, είναι άλλωστε προσωπικές και το πιθανότερο είναι ότι ο κάθε ένας θα φτιάξει το δικό του σκηνικό.
Πάντως η ξανθούλα από τη Σιβηρία είναι ο τέλειος καμβάς να ζωγραφίσεις. Συστήνεται σε μερακλήδες με όρεξη να "δώσουν για να πάρουν". Αν ψάχνετε "κούκλες" μοντέλα μόνο για το παλμαρέ, πηγαίνετε σε αλλά στούντιο ή ψάξτε τη Βικτόρια στο ίδιο μαγαζί. Αν πάλι σας αρέσει η επικοινωνία και τη θεωρείτε αναπόσπαστο μέρος μιας πετυχημένης συνεύρεσης, Λάϊμα και Αφροδιταρα είναι top επιλογές.

Υ.Γ: Έχω σταματήσει το γράψιμο κριτικών, λόγω περιορισμένου χρόνου, αλλά αυτή τη χρωστούσα στη Λάϊμα από πολύ καιρό.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 06, 2012
Όνομα κοπέλας
Λάιμα
Υπηρεσίες
911-Toninno
Ανώτερος
Εγγραφή:
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
1.002
Πόντοι:
5.845
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Ιουλίου, 2012
Στη Λάιμα έχω πάει συνολικά 5 φορές (όλες στο αδελφό στουντιο του Ν. Κοσμου). Έφυγα ευχαριστημένος. Κάποια φορά την καθυστέρησα (θα έφευγε, αλλά δεν θα έπρεπε νομίζω να την αναγγείλουν στο σαλόνι) και παρόλα αυτά δεν έδειξε βιασύνες. Μπορεί να μην πιάσαμε την κουβέντα μετά τη λήξη του σεξ, αλλά εκτιμώ ότι έκανε το πρόγραμμα της.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1