Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 393 10
Sex Studio 352519
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Η Εμανουελλα ειναι μια συμπαθης λεπτη κοπελα. Αρκετα λεπτη χωρις να ειναι ανορεκτικη η κοκαλιαρα. Στηθος 2αρι φυσικο και στητο. Κολος λεπτος αλλα πεταχτοστητος. Κορμι και ειδικα κοιλια εξαιρετικα σφικτο και γυμνασμενο. Προσωπο γλυκο με προστυχα ματια οταν τον περνει. Τα προκαταρτικα αρκετα σε διαρκεια και τρυφεροτητα. Η Πιπα με φτυσιματα, δυνατη αλλα οχι ιδιαιτερα αισθησιακη. Υπακουη σε εναλλαγες στασεων και προφανη υποκριτικη συμμετοχη. Αποφευγει εστω και επιφανειακη επαφη με χειλη και δεχεται βρισιδι προστυχο. Αλλαξαμε τρεις - τεσσερεις στασεις, αργησα να χυσω λογω ζεστης αλλα δεν δυσανασχετησε. Νομιζω οτι πρεπει να αποφευγουμε συνουσιες οταν το θερμομετρο περναει τους 35 και εχει και υγρασια. Δεν λεω οτι πεταξα τα λεφτα μου αλλα δεν μου αφησε αυτη η συνευρεση την γλυκεια αναμνηση και πληροτητα που μου αφησε το γαμησι με την Αλέξια στο ιδιο δωματιο μια βδομαδα πιο πριν (κριτικη δεν δημοσιευτηκε γιατι εχω γραψει ηδη 4 για την Αλεξια). Στη καθαριοτητα 7 γιατι οι πετσετες δεν φαινονται φρεσκοπλυμενες (ισως φταιει το στεγνωμε). Ο Τασσος επι της υποδοχης αψογος

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 27, 2012
Όνομα κοπέλας
Εμανουέλλα
mkavlos
Ανώτατος
279
Πόντοι:
10.450
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια