Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 412 10
Sex Studio 368089
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πρώτη μου κριτική οπότε ευελπιστώ σε επιείκια!

Επίσης και πρώτη επίσκεψη στην Λάουρα. Δεν έχω και πολύ καιρό στο σπορ αλλά μετά από αρκετό ψάξιμο, και καθότι είμαι και λίγο απαιτητικός στα γούστα μου, δεν αντιστάθηκα στις φωτογραφίες της Λάουρας που έχει στο site. Οι κριτικές για την κοπέλα είναι συντριπτικά υπέρ της οπότε αποφάσισα να ανέβω μέχρι Κασσάνδρας για απογευματινή επίσκεψη. Χτυπάω κουδούνι και σκάει πρώτο σοκ: ανοίγει η Λάουρα μόνο με το στρινγκ και τα βυζιά φάτσα φόρα. Μία που την βλέπω και ήταν η στιγμή που είπα από μέσα μου ότι έχω πληρώσει, έχω μπει μέσα στο δωμάτιο και ακόμα δεν το ξέρω..!

Στα του δωματίου, είναι κάπως στριμόκωλο, με μικρή ντουζιέρα και υπερβολικά χαμηλό φωτισμό, που δυστυχώς δεν ανέβαινε σε ένταση. Ήθελα να είμαι σίγουρος πως όταν θα έμπαινε στο δωμάτιο θα μπορούσα να κάνω άνετα οφθαλμόλουτρο! Κρέμασμα τα ρούχα στον καλόγερο (+), ντουζ σε στενή ντουζιέρα (-) και στέγνωμα με πετσέτα μπάνιου (!) την ώρα που έμπαινε μέσα η Λάουρα.

Καθόμαστε στο κρεβάτι και αρχίζουμε ελαφρία κουβεντούλα ενώ παίρνει την πετσέτα και με στεγνώνει λίγο στο στήθος και στο πούτσο επειδή ήμουν ακόμα βρεγμένος. Το μισό μπλα μπλα δεν το πολυάκουσα καθώς δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από τα βυζιά της μέχρι που απλά όρμηξα πάνω τους και άρχισα να τα χουφτώνω και να τα ρουφάω ενώ "μιλάγαμε". Συνεχίσαμε για κανά δίλεπτο ακόμα την συζήτηση με διαλείμματα για να πάρω ανάσα από τις βουτιές που έριχνα ανάμεσα στο στήθος της και ενώ εκέινη μου χάιδευε το πέος και τα μπαλάκια με σποραδικά φιλιά σε όλο το σώμα. Με δικιά της προτροπή με βάζει να κάτσω γονατιστός στο κρεβάτι και αρχίζει μία ακάποτη πίπα και γλύψιμο του κορμού από το κεφάλι μέχρι τις μπάλες και ξανά πίσω που με τρέλανε. Η στάση πρόσφερε άνεση ώστε να συνεχίζω να την χουφτώνω μην πιστέυοντας πόσο "φουλ" ένιωθε η παλάμη μου με αυτό το στήθος - γέμιζε το χέρι, πως το λένε;!

Μετά από μερικά λεπτά αρκετά καλού στοματικού (χωρίς πολυ χέρι, καθόλου δόντι) μου περνάει το προφυλακτικό με το στόμα και ξαπλώνω ώστε να ανέβει από πάνω μου. Μία που ανεβαίνει και μια που τα υπέροχα βυζιά μου έρχονται ακριβώς στο πρόσωπο. Αν πέθαινα εκείνη στην στιγμή, παίζει και να μην με χάλαγε. Το πρόσωπό μου σχεδόν χώραγε στο κενό που υπήρχε ανάμεσα τους και σε κάθε ανεβοκατέβασμα με χαίδευαν απαλά στα μάγουλα, όταν δεν τα είχα στα χέρια μου και στο στόμα μου. Σε κάποια στιγμή την βάζω να πατήσει στο κρεβάτι και εγώ να υποστηρίζω τους γοφούς της με τα χέρια μου και να την ανεβοκατεβάζω, γιατί αυτή η στάση του cow girl προσφέρει καλύτερη διείσδυση. Σφυροκόπημα για μερικά λεπτά και γύρισμα σε ιεραποστολικό συνοδευόμενο από άκρως καβλωτικές κραυγούλες, ματιές και προστυχόλογα (στο σωστό βαθμό, ούτε ξενέρωτα ούτε υπερβολικά). Γύρισμα στα τέσσερα και σκίσιμο από πίσω με υπέροχη θέα κώλου και χούφτωμα τις βυζάρες φυσικά - να μην ξεχνιόμαστε.

Μετά από λίγο, και καθώς δεν τελειώνω και εύκολα, προσφέρεται να μου ξαναπάρει πίπα. Στο ένα λεπτό την σταματάω και της λέω έλα ένα reverse cowgirl. Δεκτική σε όλα, ανεβαίνει πάνω μου ανάποδα και την αφήνω να κάνει παιχνίδι. Στην συνέχεια την τραβάω να ξαπλώσει την πλάτη της πάνω μου και συνεχίζουμε έτσι. Ένιωθα ότι σε λίγο έρχεται το τέλος οπότε και της λέω μία τελευτάια στάση: την βάζω να ξαπλώσει πλάγια, σε στάση spooning ένα πράγμα, γονατίζω και την παίρνω από πίσω ενώ εκείνη είχε τα πόδια σχεδόν κλειστά (μπόνους για έξτρα στενότητα αυτή η στάση!). "Σκίσε με", μου λέει και την ρωτάω εάν μπορώ να τελείωσω στα βυζιά της. Μου λέει "Ναι μωρό μου", οπότε μετά από σύντομο σφυροκόπημα βγάζω καπότα και τα αδείαζω στο ατελείωτο στήθος της. Τρέλα. Πρέπει να την πήραν και λιιιιγο στο στόμα αλλά δεν είπε το παραμικρό. Εάν μπορούσα να την βγάλω φωτογραφία θα την έβγαζα και θα την έκανα αφίσα στο δωμάτιό μου, που λέει ο λόγος!

Μετά από μερικές ανάσες φέρνει χαρτί και με σκουπίζει καθώς και τον εαυτό της που είχε γίνει χάλια. Χαλαρή κουβεντούλα πάλι και εγώ δεν άντεξα και άρχισα πάλι να της φιλάω και να της χαιδεύω τα βυζιά. Μου είπε για πλάκα άμα θέλω να μου τα δανέισει να τα πάρω σπίτι! Αποχαιρετιστηριο φιλί στο μάγουλο και με δική μου υπόσχεση πως θα την ξανατιμήσω σύντομα και θα γράψω τα καλύτερα για αυτήν στο site.

Μπορεί να μην έχω πολύ εμπειρία στο άθλημα αλλά καταλαβαίνω πότε η κοπέλα τιμάει τα λεφτά που της δίνεις. Η συγκεκριμένη κοπέλα με ενθουσίασε όχι μόνο με το παρουσιαστικό της - το οποίο είναι top από μόνο του - αλλά και με τον επαγγελματισμό και την υπομονή της, καθώς κάθησα μέσα 25 λεπτά.


Εν συντομία:

Παρουσιαστικό: Απλά απίστευτο κατά την γνώμη μου. Ψηλή, μελαχρινή Ρουμάνα που μοσχοβολούσε, με σχεδόν τέλεις αναλογίες, πολύ ωραία και ναζιάρικα μάτια, όμορφο πρόσωπο, με βυζί τούμπανο, ΦΥΣΙΚΟ,
που δεν είναι άχαρο και έχει το τέλειο μέγεθος για την σωματοδομή της. Μακράν το καλύτερο βυζί που έχω γευτεί μέχρι τώρα, οπουδήποτε.
Συμμετοχή : Πρόθυμη σε ότι ζήτησα. Δέχθηκε χάδια και φιλιά παντού (δεν προσπάθησα να την φιλήσω στο στόμα). Κάναμε πέντε διαφορετικές στάσεις που ζήτησα (including reverse cowgirl!). Όταν
έκοβα λίγο ταχύτητα έπαιρνε αυτή την πρωτοβουλία και ήξερε πότε να με αφήσει να ξανακάνω παιχνίδι.
Χώρος : Καθαρός αλλά λίγο στριμωξίδι. Μικρό δωμάτιο και μικρή ντουζιέρα. Αλλά εντάξει, όταν πέσει η Λάουρα πάνω σου όλα αυτά δεν έχουν σημασία...
Υπηρεσία : Δεν εμφανίστηκε ποτέ αλλά άκουσα ένα "Ευχαριστούμε!" από το υπερπέραν όταν έφευγα. Την πόρτα την άνοιξε η Λάουρα με τα βυζιά φάτσα φόρα αντί για τον τσάτσο αλλά μάλλον αυτό είναι
συν στην συγκεκριμένη περίπτωση!
Parking : Τέτοια ώρα βρήκα με την μία.

Σχέση απόδοσης/τιμής: MAX! Η Λάουρα με κατα-ενθουσίασε σχεδόν σε όλους τους τομείς. Δεν μου περισσέυουν πολλά 50ρια και 80ρια ευρώ τώρα τελευταία αλλά όταν θα μου περισσεύουν, ξέρω που θα πηγαίνω τώρα πια! Την προτείνω ανεπιφύλκτα! Αυτά!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 26, 2012
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
golden21
Σεβαστός
Εγγραφή:
10 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
1.403
Πόντοι:
1.071
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Ιουνίου, 2012
για πες μας φιλε ποσα εδωσες για αυτο το πακετο υπηρεσιων?

κ να ξερεις οτι η λαουρα εχει επεμβει στο βυζομπαλο,αλλα με πολυ διακριτικη τεχνικη.
28 Ιουνίου, 2012
80 euro το συγκεκριμένο πακέτο. Όσο για το βυζί, εάν έχει επέμβη με τέτοια διακριτική τεχνική όπως λες, δεν πειράζει, χαλάλι της! Είναι πολύ προσεγμένο.
28 Ιουνίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Επειγόντως ένα Νόμπελ ιατρικής στο γιατρό που είναι υπεύθυνος για τα βυζιά της Λάουρας.
P
px75
28 Ιουνίου, 2012
Η Λάουρα είναι στανταράκι και όντως αναρωτιέσαι για το αν έχει φυσικό στήθος ή όχι. Και καλός χαρακτήρας.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4