Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 218 10
Sex Studio 280624
Γενική βαθμολογία
 
9.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ξύπνησα με απίστευτες κυριακάτικες καύλες και έτσι το πρώτο πράγμα που έκανα, αφού έφτιαξα καφέ, ήταν να τσεκάρω τις βάρδιες. Στο μυαλό μου είχα την Ρομίνα αλλά μιας κι αυτή δεν υπήρχε σε καμία βάρδια, σταμπάρησα 4 κορίτσια με τα οποία δεν είχα γνωριστεί. Προβληματίστηκα ποια να επισκεφτώ και μετά από πολλή σκέψη και τις συμβουλές συναγωνιστών αποφάσισα να ανηφορίσω στο βουνό για να γνωρίσω την Λάιμα. Μέχρι να φτάσω εκεί είχα λιώσει από την ζέστη (3 το μεσημέρι γαρ η ώρα). Χτύπησα το κουδούνι ιδρωμένος, ανυπομωνόντας να αντικρύσω την Λάιμα. Μου άνοιξε ο κος Τάκης, χαμογελαστός και ευγενικός και μου την παρουσίασε. Εμφανίστηκε μια εντυπωσιακή ψηλή ξανθιά με πανέμορφο πρόσωπο, σφιχτό κορμί και πλούσιες καμπύλες. Με το που την είδα άνοιξαν τα μάτια μου διάπλατα και μου έπεσε το σαγόνι. Γλύκό πρόσωπο με όμορφα χαρακτηριστικά και γκριζογάλαζα μάτια. Σφριγηλό κορμί με απαλό δέρμα, μεγάλα οπίσθια - ποίημα και στήθος στητό, απαλό και μαλακό στην αφή (αν και φτιαχτό έχει γίνει εξαιρετική δουλειά). Ήρθε προς το μέρος μου χαμογελαστή, έφερε το προσωπάκι της κοντά στο δικό μου και μου έκανε τις συστάσεις. Είχε πολύ ζεστή και αισθησιακή φωνή. Άρπαξε το χέρι μου και το τοποθέτησε στο στήθος της μέσα από το σουτιέν της. Είχα καυλώσει ήδη! Ο κος Τάκης με παρότρυνε λέγοντάς μου ότι η κοπέλα δεν παίζεται κι έτσι πέρασα στο δωμάτιο έχοντας πάρει το απλό πρόγραμμα με 69.
Έκανα ένα κρύο ντους και ύστερα από δύο λεπτά μπήκε η Λάιμα. Κουβεντούλα για γνωριμία με πικάντικες και σέξι ατάκες εκατέρωθεν - η κοπέλα εκτός από ομορφιά έχει και πνέυμα. Αγκαλιές και φιλιά, πονηρά χαμόγελα, γδύσιμο, χαμούρεμα με τις ατάκες να δίνουν και να πέρνουν ασταμάτητα. Με έκανε να νιώσω οικειότητα και φιλικότητα, ο πάγος είχε σπάσει παρότι η άβολη αίσθηση της πρώτης γνωριμίας παρέμεινε μέχρι το τέλος. Έτσι τα κορμιά μας έγιναν σιγά σιγά ένα κουβάρι πότε στα όρθια πότε στο κρεβάττι. Ασχολήθηκα πολύ ώρα με τα υπέροχα στήθη της, τον μακρύ λαιμό της, τα μάγουλα, και το υπόλοιπό της σώμα. Το ίδιο έκανε κι εκείνη με το δικό μου και ιδιαίτερα με τον νέο μικρό της φίλο. Κάποια στιγμή μου φόρεσε το προφυλακτικό και ξεκίνησε μια υγρή, βαθιά και αισθησιακή πίπα. Στην συνέχεια ανταπέδωσα την φιλοφρόνηση γλείφωντας το μοσχομυριστό της γατάκι για αρκετή ώρα μιας που έμοιαζε να το απολαμβάνει ιδιαίτερα. Ξανά χαμούρεμα και παιχνιδάκια για να επανέλθει η σκληρότητα και διείσδηση βαθιά ιεραποστολική όπου στην ίδια στάση μετά από λίγα λεπτά τελείωσα. Καθόλη την διάρκεια δεν σταματούσαμε να ανταλάσσουμε φιλοφρονήσεις, κουβέντες και καυλιάρικες ατάκες. Όταν επήλθε το τέλος με κράτησε μέσα της και συζητούσαμε αγκαλιασμένοι, όπως συζητούσαμε μέχρι και να με αποχαιρετήσει.
Συμπερασματικά πρόκειται για ένα πανέμορφο μωρό, πολύ θερμή γυναίκα, πεντακάθαρη, επικοινωνιακή και σέξι, ξέρει να ικανοποιήσει έναν άντρα, δεν γίνεται στιγμή δυσάρεστη, αλλά την θες ξανά και ξανά.
2 μόνο προβλήματα υπήρχαν, ένα ότι δεν απέκτησα πλήρη στήση κατά την διάρκεια της συνέυρεσης και δύο ότι τελείωσα γρήγορα σχετικά. Και τα δυο θέματα δεν έχουν καμία σχέση με την Λάιμα που έκανε ότι μπορούσε και με το παραπάνω για να με ικανοποιήσει - αλλά με κάποια δικά μου κολλήματα.
Α, και ένα τρίτο πρόβλημα, ότι την θέλω ξανά, τώρα δα που γράφω θέλω να την ξαναδώ, και ούτε χρόνος παίζει ούτε χρήμα. Όταν διευθετηθεί το θέμα χρόνου και χρήματος η Λάιμα θα είναι μια από τις στάνταρ επιλογές μου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 24, 2012
Όνομα κοπέλας
Λάιμα
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
8 Ιουλ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Ιουνίου, 2012
ηλικιακά που κυμαίνεται?Χμμμ;
25 Ιουνίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Στα 30 αλλά με πολύ σφιχτό δέρμα
25 Ιουνίου, 2012
Ειναι οντως καταπληκτικη γυναικα, συμφωνω και επαυξανω
27 Ιουνίου, 2012
Αγορη μου γληκο , πολλα φιλια Χαμόγελο !!!!!!!!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4